3 kontorelever til Greve Kommune

Vi søger kontorelever til Center for Job & Socialservice, Center for Sundhed & Pleje og Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening pr. 1. september 2018.
 
Som kontorelev i Greve Kommune bliver du en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet og digitalisering er en del af hverdagen. Du får en spændende og alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, med et miks af en række faste opgaver, som du selvstændigt får ansvaret for og en række udviklingsforløb, hvor du får muligheden for at prøve forskellige fagområder inden for administration, sagsbehandling, journalisering, formidling og økonomi.
 
Vi tilbyder dig en meningsfuld, sjov og lærerig uddannelse, der kvalificerer dig til et job efter endt elevtid. Du får en tempofyldt og varierende arbejdsdag med stor kontaktflade til flere faggrupper på tværs af organisationen.
 
Vi vægter tryghed i ansættelsen og en elevuddannelse, som er målrettet. Du vil derfor få tilknyttet en elevvejleder, der følger dig gennem dine praktikforløb, og du bliver oplært af fagligt dygtige oplæringsansvarlige. Dine praktikforløb vil følge en uddannelsesplan, og der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler, så vi sikrer kvalitet og udvikling i dit uddannelsesforløb.  
 
Center for Job & Socialservice  
Center for Job & Socialservice varetager beskæftigelsesindsatsen over for ledige borgere, sygemeldte borgere og borgere hvis tilknytning til arbejdsmarkedet er truet.  
Desuden varetager centret den sociale indsats til voksne borgere, der har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse eller på anden vis er socialt udsatte, samt udbetaler forsørgerydelser.  
Pædagogisk, Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV) og Greve Rusmiddelcenter (GRC) er tilknyttet centret.  
 
Som kontorelev i Center for Job- & Socialservice vil du blive tilknyttet Ydelses- og Integrationsteamet. I din elevtid kommer du bl.a. til at arbejde med borgerbetjening, økonomisk sagsbehandling som bevilling af kontanthjælp, uddannelseshjælp, sygedagpenge og integrationsydelse. Du vil også indgå i et team, hvor der holdes personlige samtaler med borgere herunder også nye flygtninge, som er kommet til Greve Kommune.  
 
Center for Sundhed & Pleje  
I Center for Sundhed & Pleje arbejder vi med at fremme og forebygge borgernes sundhed i Greve Kommune, og vi arbejder med hele ældreområdet. Det dækker bredt over blandt andet hjælpemidler til borgerne, genoptræning, hjemmepleje og plejecentre. Alle de ydelser vi har ansvar for i Center for Sundhed & Pleje, er ydelser, som er med til at bedre borgernes liv og personalets hverdag.  
 
Du vil som kontorelev i Center for Sundhed & Pleje høre til i Staben, hvor også din elevvejleder arbejder. Det betyder, at du vil få en solid specialviden inden for kommunal administration i almindelighed og særlig viden inden for sundhed og pleje. I din elevtid kan du komme til at arbejde med administrative opgaver inden for fire forskellige områder: Sagsbehandling, personaleadministration (løn/vagtplan), økonomiopgaver og kommunikation på sociale medier og hjemmesiden.  
 
Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening (POB)  
Center for POB er et forholdsvis nyt center, der både har borgerrettede aktiviteter samt ansvaret for at servicere byråd, direktion og hele organisationen. Centret består af følgende enheder: Borgerservice, Kultur & Fritid, Organisationsudvikling, HR- & Lønadministration, Byrådssekretariatet, Kommunikation It og Digitalisering.
 
Som elev i Center for POB vil du i løbet af din praktikperiode kommer rundt til Borgerservice, Biblioteket og Organisationsudvikling.
I løbet af din elevtid kommer du til at arbejde med sagsbehandling inden for pas/kørekort, pension, kropsbårne hjælpemidler, indhentning af lægeerklæringer og bevillinger samt opgaver inden for økonomi, bestilling af varer, personaleadministration, lønopgaver og referatskrivning.
 
Du får direkte borgerkontakt både i Borgerservice og på Biblioteket. På Biblioteket vil du følge en biblioteksassistent og lære om registrering af materialer og deltage i enkelte udlånsvagter, hvor du skal betjene lånerne.  
 
Du får en bred kontakt til organisationen, da du skal lære at rådgive ledere om kommunens rekrutteringsproces, blandt andet udformning af stillingsannoncer og brug af kommunens rekrutteringssystem, ligesom du skal rådgive om og hjælpe med at oprette kurser i vores kursussystem. Du skal være med til at vedligeholde intranettet, og du kommer til at deltage i forskellige ad hoc projekter og forløb.  
 
Om dig  
Som person er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, har en høj arbejdsmoral, er nysgerrig og tør gå nye veje samt motiveres af at yde en god service. Vi forventer, at du brænder for at vise os dit engagement i opgaveløsningen, at du er interesseret i at lære, er kvalitetsbevidst og er god til at overholde deadlines.  
 
Du har gode It-kompetencer, herunder kendskab til Office pakken, har flair for tal og kommunikation og er god til at formulere dig, både mundtligt og skriftligt.
 
Du har bestået eller forventer at bestå:  
 
• EUX, EUV, HG, HGV, HGS med kontorretning  
• HTX, STX eller HF der er suppleret med 10 ugers EUS kontorretning  
• HHX der er suppleret med 5 ugers EUS kontorretning  
 
Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af studievejlederen på en handelsskolen. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, skal du vedlægge den i din ansøgning.  
 
Øvrige oplysninger  
Du bliver ansat efter overenskomsten for administration og It indgået mellem KL og HK/Kommunal. Lønnen udgør pr. 01.01.2018 1. år 14.013,60 pr. måned og 2. år kr. 14.749,25 for elever under 25 år. Er du over 25 år er lønnen kr. 20.793,17 pr. måned.  
 
Når du søger stillingen, skal du vælge, hvilket center du søger elevplads i. Du kan kun vælge et center pr. ansøgning. Ønsker du at søge i flere centre, skal du sende en ansøgning pr. center. Vi forventer at modtage en motiveret ansøgning, et CV og aktuelle eksamensbeviser.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Camilla Winther Petersen på telefon 4397 9284 eller kontorelev Julie Damkjær på telefon 4397 9286.
 
Du kan læse mere om Greve Kommune og de enkelte centre på http://www.greve.dk og læse mere om det at være kontorelev i Greve Kommune her  
 
Vi afholder to samtalerunder. 1. samtale finder sted i uge 11 og 2. samtale i uge 12.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kontorelever med speciale i offentlig administration til Region Sjælland

Region Sjælland

Region Sjælland søger seks engagerede kontorelever inden for specialet offentlig administration med opstart 01.09.18. Drømmer DU om en erhvervsuddannelse i en offentlig virksomhed, som kan være med til at bane vejen for din fremtidig karriere, så læ...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Kontorelever til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Civile stillinger

Kunne du tænke dig en spændende kontoruddannelse, hvor du selv kan være med til at sætte målet? Så er det nu, du skal til tasterne da vi til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen i Ballerup søger fem nye kontorelever pr. 15. august 2018,...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorelev ved Retten i Glostrup

Retten i Glostrup

Bliv elev ved retten i Glostrup et job, der giver mening! Retten i Glostrup søger 2 kontorelever inden for offentlig administration. Vi søger dygtige elever, der tager ansvar for egen læring, viser gå-på-mod, og som kan arbejde både selvstændigt og ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Kontorelev med speciale i administration

Roskilde Tekniske Skole / Hovedadministration

Roskilde Tekniske Skole søger en kontorelev inden for specialet administration.JobbetI løbet af din 2-årige uddannelse vil du beskæftige dig med et bredt udvalg af administrative opgaver i hhv. receptionen, uddannelsesadministrationen, økonomi-, løn...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Løn- og personaleadministrativ medarbejder

Greve Kommune

Har du interesse for lønadministration? Trives du i en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt medvirker til sikker drift på lønområdet og løfter en rådgivende og udadvendt funktion? Som vores nye administrative kollega i staben i Center for Sundh...