Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 lærere til Fremtidens Skole

Er du vores nye udviklingsorienterede matematik- dansk- eller musiklærer? Og vil du være med til at skabe Fremtidens Skole? Så kom med ombord på rejsen mod Læringshuset i Nærheden, som står klar i 2021. Vi vil være Danmarks førende skole indenfor Projekt- og designbaseret Læring.

Vi mangler 3 ildsjæle, der har lyst til og mod på at skabe udvikling og tage del i vores igangværende pædagogiske transformation. Vi søger en:

 • Dansklærer til udskolingen. Du må meget gerne have kompetencer indenfor SSP og/eller AKT.  
 • Matematiklærer til mellemtrinnet. Hvis du også har linjefag i historie og samfundsfag, er det kun en fordel.
   
 • Musiklærer til mellemtrin og indskoling. Du skal ydermere være kvalificeret til, og motiveret for at drive et helt nyt og topudstyret musiklokale, med tilhørende lydstudiefaciliteter.
Vi er selvfølgelig meget interesseret i at høre, hvad dine øvrige undervisningskompetencer indebærer.

Nye standarder for skoletænkning
Læringshuset i Nærheden bliver den første skole i Danmark, hvor arkitektur, pædagogik og læring er udviklet i et tæt samspil med fokus på fremtidens kompetencer. Vores nye skole står færdig i 2021.

Læringshuset vil være et hus, hvor børn og unge får lov til at lege, bygge, problemløse og idéudvikle i veltilrettelagte læringsforløb.
 • Du skal brænde for teamsamarbejdet. Du bliver en del af et selvstyrende team og vi arbejder med fleksibelt skema for at tilgodese projektforløbene bedst muligt.
   
 • Læringsmiljøer. Du behøver ikke at være ekspert i projektarbejde, men du skal turde sætte din viden i spil, sparre med kollegaerne og vil du være med til at skabe læringsmiljøer, hvor børn udvikler viden, færdigheder og kompetencer gennem hands-on-læring og virkelighedsnære projekter.
   
 • Fusion. Du går aktivt ind i forandringsprocessen og den forestående fusionsproces – og bliver en konstruktiv medspiller.
Når Læringshuset står klar, sammenlægges Charlotteskolen og Hedehusene Skole for at indgå i den nye skole med dig som en del teamet. Frem til Læringshuset står færdigt, vil du være tilknyttet Hedehusene Skole.

Yderligere 
Stillingerne er på 37 timer/ugen med tiltrædelse pr. 1. marts 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 20. januar 2021
Vi holder samtaler mandag den 25. januar 2021.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Klaus Weitemeyer på 2475 4787 eller leder af Læringshuset Casper Madsen på 2491 7257. Du kan også læse mere om Hedehusene Skole og Læringshuset

Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.