Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 lærere til Herstedøster Skole

Herstedøster Skole søger 3 lærere!

Vil du være med til at gøre en forskel?      
Herstedøster skole søger 3 lærer til skolens gruppeordning for elever med ASF.

Vi søger :

  • en lærer til indskolingen som primært skal undervise i dansk og matematik.
  • en lærer til mellemtrinnet som primært skal varetage undervisning i matematik, natur/teknik og håndværk/design.
  • en lærer til udskolingen som primært skal varetage matematik og naturfag.  
Stillingerne er faste fuldtidsstillinger.
Du vil blive tilknyttet AB-klasserne, som er en gruppeordning for elever med diagnoser indenfor Autismespektret. Gruppeordningen består af ca. 56 elever fordelt i 7 grupper. Vi er til grupperne ca. 20 voksne, fordelt mellem lærere og pædagoger, som sammen løfter opgaverne. Eleverne er fordelt på alle klassetrin og vi følger folkeskolens fagrække. Vi arbejder i gruppeordningen ud fra en TEAACH-inspireret pædagogik.

Herstedøster Skole søger lærere der…
  • Har visioner og lyst til at arbejde målrettet med at kvalitetssikre det faglige og sociale læringsmiljø.
  • Kan indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med alle skolens ansatte, elever og forældre.
  • Har humor og et positivt livssyn.
  • Kan se sig som en del af en stor arbejdsplads, med mange kollegaer og mulighed for mange samarbejdspartnere.
  • Har fokus på elevernes faglighed og trivsel . 
    Vi er en skole i god udvikling, har nogle gode faciliteter i form af egen stor sportshal, airtrack, fodboldbane, Vestskoven m.v.
Personalegoder: Høj social kapital, dygtige og hjælpsomme kolleger, egen arbejdsplads og kaffe/te og frugt m.m.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med 1000 elever og to specialklasserækker for børn med autisme og socio-emotionelle vanskeligheder. Vi ligger i grønne områder lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler fra Glostrup og Albertslund Station og vi er lette at komme til i bil eller på cykel.

I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum. I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne.

I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer  og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene og de unge til at forfølge deres mål også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide på skolens hjemmeside eller ved henvendelse til afdelingsleder for specialklasserne Mads Brøns Pedersen eller skoleleder Birgitte Pilgård via kontoret på 43 68 73 00. Du er også velkommen til at kontakte skolen for at aftale et besøg.

Ansøgning
Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest 22. april 2018 kl. 11.00. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og der ansættes løbende. Ansøgere vil høre noget senest den 30. april december.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her