Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 Socialrådgivere/-formidlere søges til Social Vejledning

Social Vejledning søger pr. den 1. marts 2018 eller snarest derefter 3 socialrådgivere/-formidlere, stillingerne er på 37 timer ugentligt.   
 
Der er tale om myndighedsfunktion, hvor der arbejdes ud fra servicelovens bestemmelser for voksne over 18 år, især §§ 85, 103, 104, 107 og 108. Vi arbejder med borgere, som har en funktionsnedsættelse, herunder borgere med psykiske lidelser, hjemløse, misbrugere og andre udsatte målgrupper.
 
Vi har fokus på borgerinddragelse og på at bringe borgerens ressourcer i spil. Vi arbejder hele tiden på at tilpasse serviceniveauet til den aktuelle økonomiske situation, hvilket stiller særlige udfordringer til vores faglighed.
Vi arbejder tæt sammen med vores samarbejdspartnere. De nærmeste er kommunens socialpsykiatri, jobcenteret, misbrugscenter/Brydehuset, diverse botilbud og psykiatriske hospitaler. Vi ser tværfaglighed som en styrke i vores arbejde.
 
Arbejdet indebærer blandt andet, at sagsbehandleren skal udrede funktionsniveauet hos borgeren ved hjælp af voksenudredningsmetoden (VUM) og sikre den nødvendige indsats efter serviceloven. Der er ofte tale om komplekse sager, hvor mange samarbejdsparter er involveret og hvor du ofte vil være den koordinerende sagsbehandler. Hjemmebesøg samt besøg på botilbud rundt i landet er også en del af opgaven. Det sociale område for voksne er under stadig udvikling, hvorfor der kan ske ændring af opgaver.
 
PROFIL AF SAGSBEHANDLER I SOCIALTEAMET

  • skal være uddannet socialrådgiver eller socialformidler
  • er optaget af at sikre en koordineret og helhedsorienteret sagsbehandling
  • skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og have administrativ flair
  • have kendskab/erfaring med området
  • er skarp på lovgivning eller have lyst til at blive det
  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
  • betragter supervision som en nødvendighed i socialt arbejde
  • skal kunne bidrage med, og deltage i, faglig sparring i teamet
  • evne at indgå i dialog med leverandører på området omkring indhold, mål og pris for det konkrete tilbud
 
LIDT OM OS
Vi er 20 sagsbehandlere i Social Vejledning fordelt på fire teams: Socialteam, Handicapteam, Frontteam samt pensionsteam.
 
Vi vægter det kollegiale samspil højt, humor er ikke af vejen og hjælpsomhed er en selvfølge. Som ny kollega hos os tilbyder vi introduktionsforløb, der tilpasses dit behov for oplæring.
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Du kan ringe til socialrådgiver Lissen Kruse Stigaard på telefon 4477 2983, socialrådgiver Sofie Skude på telefon 4477 6233 og Leder af Social Vejledning Christen Lauritsen på telefon 4477 3319.
 
ANSØGNINGSFRIST: 25. FEBRUAR 2018
Der afholdes samtaler tirsdag d. 27. februar 2018.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her