3 Specialarbejdere til Drift Spildevand

I HOFOR arbejder vi hver dag for at skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger. Vi forsyner byer med vand, fjernvarme, bygas og fjernkøling, afleder spildevand og opfører vindmøller. HOFOR står både for drift, vedligeholdelse og udvikling af løsningerne. 
 
HOFOR har et stort spildevandsnet på cirka 2.300 km og mere end 250 pumpestationer, som skal drives, optimeres og udvikles. Det gør vi, så det samlede afløbssystem hele tiden leverer en effektiv, sikker og bæredygtig afledning af regn- og spildevand til gavn for mennesker og miljøet. 
 
Løbende drift og vedligehold 
 
Som specialarbejder i Drift Spildevand vil du deltage i den daglige drift af afløbsnettet i HOFORs område. Drift Spildevand er fordelt på to lokationer; Kløvermarken i København S. og Smedeholm i Herlev, hvorfra du vil køre ud til opgaverne. Smedeholm i Herlev vil dog blive den lokation, du primært tilhører. 
 
De primære arbejdsopgaver vil være: 

  • Drift af pumpestationer, ledninger, olieudskillere og bassiner 
  • Daglige driftsopgaver såsom rengøring og pasning af udendørsarealer 
  • Indgå i teams med interne og eksterne håndværkere om vedligeholdelsesopgaver 
  • Graveopgaver, renoveringer, reparationer, brønd- og dækselarbejde 
Godt humør, samarbejde og struktur 
 
Vi forstiller os, at du har en baggrund som specialarbejder med erfaring inden for kloakarbejde, og at du har kendskab til pumper. Du har interesse for spildevandsområdet og er gerne certificeret i kloaktrin 1 og 2. Samtidig har du teknisk flair, kan køre en gravemaskine og anvende almindeligt håndværktøj. 
 
Det er et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil (kategori B) og lastbil (kategori C). Det vil desuden være en fordel, hvis du har kørekort til hænger (kategori BE). 
 
For at kunne udføre arbejdet er det nødvendigt, at du kan tåle vaccinationer for stivkrampe, polio og Hepatitis A og B. Du skal samtidigt kunne håndtere at arbejde i små lukkede rum (brønde og spildevandsledninger) iført friskluftudstyr uden at blive utilpas. 
 
Du er god til at samarbejde med kolleger på flere niveauer i organisationen, og du er i stand til at skabe gode relationer til blandt andet branchefolk, rådgivere og eksterne leverandører. Det er vigtigt, at du er handlekraftig, tager ansvar og er loyal i forhold til løsningen af dine opgaver. Du arbejder på en struktureret måde, og det falder dig naturligt at prioritere dine opgaver løbende. 
 
Vi er en afdeling, hvor vi arbejder tæt sammen og værner om vores arbejdsglæde. Det er derfor vigtigt, at du bidrager med en positiv indstilling til både jobbet og dine kolleger. 
 
Ansøgning og kontakt 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Geografisk Vest, Søren Larsen, telefon 2795 3599 eller sektionsleder for Specialmateriel, Jan Bregninge, telefon 2795 3503  
 
Ansøgningsfristen er den 28. februar 2018 kl.12.00 
 
Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages elektronisk gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen”. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

To sommerfugle til Grøn Drift

HOFOR

Drift Vand er en del af HOFOR, og vi producerer og distribuerer årligt 52 millioner m3 vand til 1 million forbrugere i hovedstadsområdet. Vandet produceres på vores syv regionale og ti lokale vandværker. Vi søger nu to alsidige medarbejdere til at h...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Specialarbejdere til arealpleje og indvendig vedligeholdelse i Center for Ejendomsservice og FM

Distrikt 1

Ejendomsservice og FM søger syv engagerede og servicemindede specialarbejdere til at varetage opgaver i København. Vi har behov for specialarbejdere med fokus på arealpleje og vedligeholdelsesopgaver, både indvendigt og udvendigt. Om stillingerne St...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Studiemedhjælper med flair for tal til Protector Forsikring,

SOCIALEER GROUP IVS

Protector Forsikring begyndte i 2004 i Norge og har gennem alle årene haft kraftig vækst. I løbet af de første 12 år er selskabet således vokset organisk til over NOK 4 mia. i præmieindtægt med nu hen ved 300 ansatte. Selskabet blev noteret på Oslo ...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Vinduespudser/polerer

TÅRNBY VINDUESPOLERING v/Carsten Stenkilde

Til lille travlt firma, søges en frisk og erfaren medarbejder, til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen eller efter aftale, og vi forventer at du vil være fleksibel med hensyn til arbejdstidens placering. Du skal have erfaring...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Medarbejder-Ungarbejder

Burger King Danmark

Jobbeskrivelse Vi ved at ansatte som trives skaber godegæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt medgæster. Hvorforskal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten...