3 undervisere til TECs Data- og kommunikationsuddannelse

DATA-afdelingen er en dynamisk afdeling, hvor der hele tiden er nye udfordringer.
 
TEC – Technical Education Copenhagen søger tre faglærere til grundforløb/hovedforløb i DATA afdelingen, hvor vi uddanner fremtidens IT-supportere og datateknikere.
Der er mange indgange til en underviserstilling på TEC. Du kan være uddannet IT-supporter eller datatekniker, ingeniør der har arbejdet nogle år med IT, eller du kan være selvlært programmør og have arbejdet med programmering i nogle år. 
Uddannelserne foregår på mange niveauer, og vi sætter en ære i at gøre vores elever så dygtige som muligt. Så hvis du er kommet til et sted, hvor du vil videregive din store erfaring og viden, og du ønsker at bidrage til den synergi, der opstår når forskellige kompetencer mødes, så har TEC jobbet til dig.
 
Opgaver 
Som underviser på DATA, vil din primære opgave være at undervise i fagene: 
Netværk hvor vi benytter CISCO's materiale, Windows, Linux, C#, .NET og Java. 
Vi underviser også i mange andre fag og der er rig mulighed for at udvikle og specialisere sig.  
      
Som underviser på TEC kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.  
 
Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.
 
Profil  
Vi forventer, at du:  

  • Er udviklingsorienteret og kan lide at tilegne dig ny viden
  • Kan formidle teknisk stof, på en pædagogisk og levende måde, til både unge og voksne
  • Trives med både planlagte og brandslukningsopgaver
  • Er nysgerrig på andres undervisning og åben over for andre måder at undervise på
  • Tager ansvar og støtter op omkring opgavefordelingen i teamet
  • Kan arbejde helhedsorienteret og tværfagligt
  • Ser værdien af feedback til elever
  • Er en god rollemodel for eleverne
 
Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.  
 
Hvad brænder vi for? 
at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.
 
Vi tilbyder 
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.
 
Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.  
 
Ansættelsesvilkår 
Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere på tjenestemandslignende vilkår, med 2 års prøvetid.  
 
Ansættelse 1. april 2018 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos
Uddannelsesleder Claus Munkbøl på telefon: 2545 3657 eller mail: csm@tec.dk 
Uddannelsesleder Max Mader Sølvsten på telefon: 2545 3326 eller mail: mmh@tec.dk  
 
Ansøgning 
Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen. 
 
Ansøgningsfrist 21. februar 2018 
 
Samtaler afholdes i uge 9 
 
Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 
 
Du kan læse mere om TEC på http://www.tec.dk. ;
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Underviser til vvs-energiuddannelsen - genopslag

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE, BMVE

Roskilde Tekniske Skole søger engagerede undervisere til erhvervsuddannelsen inden for området vvs og energi.Vi er en afdeling med en uddannelse i rivende udvikling, dels er der stor fremgang i antallet af elever, der søger uddannelsen, og dels er v...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Lager-/logistikoperatør med lyst til at lære fra sig

Technical Education Copenhagen

TEC Technical Education Copenhagen søger engagerede medarbejdere, med lyst til at undervise i fag inden for lager og logistik området. Vi søger efter erfarne fagfolk, med lyst til at formidle. Har du ikke undervisningserfaring, er det ikke nogen hin...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:3. april 2018

MICHAEL SKOLEN HF SØGER ENGELSK- OG DANSK-UNDERVISER MED HENBLIK PÅ FAST STILLING

MICHAEL SKOLEN

Michael Skolen HF åbner som privatgymnasium i august 2018. Allerede fra 1. marts er en lærerstilling ledig i engelsk og dansk, som fra august bliver til en kandidat- eller adjunktstilling på GL-vilkår. Den aktuelle lærerstilling omfatter undervisnin...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Underviser til VVS Energi-uddannelsen

Erhvervsskolen Nordsjælland

Hillerød
Vær med til at udvikle VVS energi-uddannelsen på Esnord! Erhvervsskolen Nordsjælland søger underviser til VVS energi-uddannelsen. Brænder du for unge mennesker? Og er du god til at lære fra dig? Har du lyst til at dele ud af din viden, erfaring og f...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Faglærer til NEXT Ung

NEXT - Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en faglærer, som kan hjælpe os vider...