30 timers pædagog til Lahns Børnecenter

 En af vores pædagoger har søgt andre udfordringer, så derfor søger vi en ny.
 30 timers pædagog fra 1. marts 2018 (eller snarest derefter).                                   
 
Om os 
Lahns Børnecenter er en selvejende institution med 63-73 livsglade og nysgerrige børn mellem 0-6 år. Vi har drift-overenskomst med Odense Kommune, og er dermed en del af Børneinstitutionen Sanderum/Tingløkke, som består af børnehusene: Tænkehatten, Dragen, Stjernen, Afrodite, Dalumgård, Dalum og Midgård. I Børneinstitutionen Sanderum/Tingløkke har vi særlig fokus på udviklingen af høj kvalitet i vores børnehuse.
 
Vi er beliggende i et villakvarter med mange grønne områder, ligesom vi også råder over en meget stor legeplads med mange muligheder.
Vi har fokus på at skabe nogle inkluderende læringsmiljøer og møde børnene, så de føler sig betydningsfulde i fællesskabet og forstået på deres intentioner.
Nogle timer om dagen arbejder vi i små læringsmiljøer, så der er mulighed for at planlægge aktiviteter, der tilgodeser de enkelte aldersgruppers behov.
 
Lige nu deltager Lahns Børnecenter i et forskningsprojekt ”Sammen om børns eksperimenterende læring”, der undersøger, hvordan daginstitutionens læringsmiljøer forbinder sig til børns nysgerrighed, eksperimenter og leg”. Projektet er organiseret som et samarbejde mellem professionshøjskolen UC Lillebælt og tre andre børnehuse i institutionen.

Om jobbet 
Stillingen er på nuværende tidspunkt i børnehaven, men da vi arbejder på udvikling af samarbejdet og fællesskabet i vores store hus, justerer vi på vores fordeling af personale ressourcer, ud fra børnegruppens perspektiv, så derfor skal dine kompetencer matche både vuggestue og børnehave.
 
Vi har brug for en pædagog som

   • Brænder for og er engageret i arbejdet med 0-6årige
   • Er teoretisk velfunderet og kan omsætte det i praksis
   • Er god til den skriftlige såvel som den mundtlige formidling
   • Har kompetencer i at arbejde systematisk med børns sproglige og motoriske udvikling
   • Er nærværende og har et godt overblik – også i pressede situationer
   • Kan arbejde selvstændigt i praksis og med pædagogiske læreplaner
   • Bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø og samarbejdskultur
   • Er positiv og har en god portion humor  

Matcher overstående beskrivelse dig, så gå til tasterne og send en ansøgning

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Henvendelse vedrørende stillingen kan ske til daglig leder Dorte Jørgensen på 63754910 , hvor du kan få yderligere oplysninger om stillingen.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 22. februar  2018 og der vil forventes og holde samtaler i uge 9.                  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Barselsvikar til Børnehuset Klatretræet - Herrested

Børnehuset Klatretræet

Faaborg-Midtfyn
1. april 2018 eller snarest derefter, søger vi en uddannet pædagog i et barselsvikariat. I perioden 1. april 2018 til 31. juli 2018 er stillingen på 37 timer pr. uge.I perioden 1. august 2018 til vikariatet afslutning ændres stillingen til 30 timer ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vuggestuepædagog

Daginstitution Munkebo

Kerteminde
Vuggestuepædagog Du kan nu blive en meget vigtig del af Daginstitution Munkebos liv og udvikling. Vi har brug for en vuggestuepædagog, som sammen med os vil være med til at gøre en forskel for børn, forældre og hinanden. Stillingen er på 37 timer og...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Pædagog til SFO

OLLERUP FRISKOLE

Ollerup Friskole søger en pædagog eller en pædagogisk velfunderet medarbejder til vores SFO Ollerup Friskole søger pr. 1 4 - 2018 en pædagog til Ollerup Friskoles SFO. Stillingen er på 22 timer ugentligt i skolens SFO, og der vil være mulighed for a...