Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3D-sælger til det danske CAD-marked

Vil du være del af et stærkt salgsteam, med ansvar for salg af et avanceret teknologisk produktprogram indenfor 3D-tekniske verden. I tæt samarbejder med dine salgskollegaer samt teknisk dygtige konsulenter som vil supportere dig i de tekniske 3D løsninger. Vigtigst er at kunne sætte sig ind kundens udfordringer, ønsker og samtidig vejlede kunden i den bedste løsning.

 

Stillingen:

Vi søger en dygtig sælger, der bliver ”ansvarlig” for at pleje og udvikle kundekredsen af vores allerede eksisterende CAD/CAM-kunder i Danmark dog primært Jylland med udgangspunkt fra vores hovedkontor omkring Århus.

 

Kvalifikationer:

Du er en selvstændig, målrettet og energisk sælger gerne erfaring inden for salg af 3D-løsninger eller har en personlig interesse for 3D-print, 3D-scanning og CAD-programmer.

Vi forventer, du har gode analytiske evner for at afdække kundens behov og efterfølgende at definere den mest optimale løsning for kunden sammen med den tekniske support team.

Du er resultat-orienteret og vant til budgetansvar. Du kender og bruger CRM-systemer i dag, som et naturligt arbejdsværktøj. Som person er du både en god team-player og en selvstændig vinde personlig som forstår at lytte til kunderne.

Herudover er du i besiddelse af:

  • Fortrolighed med PC- og IT-systemer på brugerniveau
  • Vi forestiller os at du bor i distriktet omkring Århus

 

Vi tilbyder:

Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode indtjenings- og ansættelsesforhold i en virksomhed i vækst, hvor der er interessante udviklingsmuligheder. Et unikt set-up hvor du har mange gode kollegaer i serviceafdelingen, som vil blive dine naturlige sparringspartnere om 3D-løsningerne.

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning, mærket ”3D-sælger”, med relevante bilag til Invent A/S, Lyshøjen 6, 8520 Lystrup, att. Direktør Lars Jensen på email lars@invent.dk således, at den er fremme hurtigst muligt, dog senest tirsdag den 15. januar 2021.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Business Manager Anders Friis mobil +45 52 19 70 80 Tlf. tid 8-16


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.