Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

4-6 reservelæger i introduktionsstilling søges til Region Hovedstadens Afdeling for Øjensygdomme ved Rigshospitalet-Glostrup

1-årige introduktionsstillinger som reservelæge er ledig til besættelse 01.04.2021 ved Afdeling for Øjensygdomme, Rigshospitalet-Glostrup.

I introduktionsstillingen vil vi lære dig øjenspecialets grundlæggende undersøgelsesteknikker, diagnostik og behandling.

Du starter med et 2½ ugers introduktionskursus, hvorefter du kommer ud i et team, hvor du under supervision selvstændigt ser på nogle få patienter.
I løbet af ansættelsen kommer du rundt i de fleste teams og får gradvist flere og sværere opgaver. Efter ca. ½ år skal du deltage i forvagten, men inden får du dagvagter, hvor der både er for- og bagvagt tilstede.

Der er formaliseret undervisning eller fagligt møde for YL hver tirsdag eftermiddag og undervisning for alle læger hver anden torsdag morgen og en fredag eftermiddag /md.

Der kan blive tale om, at varetage opgaver på andre af øjenklinikkens funktioner, som feks RH-Blegdamsvej, Hillerød og eller Bornholm.

Du får en fast vejleder, som du afholder ca. 3 uddannelsessamtaler med.

Du skal læse Kanski: General Ophthalmology i løbet af ansættelsen.
Hvis du er interesseret, kan vi hjælpe dig med videnskabelige projekter – men det er ikke en betingelse for at komme i betragtning til et hoveduddannelsesforløb.

Dagtjeneste med rådighedstjeneste fra bolig.

Afdelingen deltager i studenterundervisning.

Ansøgningsfrist den 30.11.20. kl. 8.00

Ansættelsessamtaler vil finde sted den 10.12.20

Følgende dokumenter fremsendes: ansøgning med kopi af autorisationsbevis, selvstændigt virke (eller brev fra vejleder om hvornår KBU-forløbet forventes godkendt), CV samt karakterliste.

Yderligere oplysninger kan fås hos uddannelsesansvarlig overlæge Daniella Bach-Holm daniella.bach-holm.01@regionh.dk


Afdeling for Øjensygdomme er landets største øjenafdeling. Der modtages patienter fra hele Region Hovedstaden samt fra landets øvrige regioner indenfor højt specialiserede funktioner. Øjenklinikken er opdelt i faglige teams, der dækker alle oftalmologiens subspecialer.
Hovedsædet er på Rigshospitalet-Glostrup, hvor også den akutte øjenvagt for hele regionen er placeret.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.
Vi er en røgfri arbejdsplads.
Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.
Stillinger er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.