Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

4 dag/vågne nattevagter pr. måned.

Ønsker du at skabe en tryg hverdag for en meget sød mandOm jobbet

Vi søger handicaphjælpere, der kan indgå i et nyt team, og som sammen vil være med til at skabe en god og tryg hverdag for en 80-årig mand.Bruger kan rejse sig fra stol/kørestol med støtte og forflytte sig fra f.eks. kørestol til lænestol. Men bruger kørestol til at komme omkring. Han har brug for moderat hjælp til pleje. Bruger taler, men på enkelte ord/sætninger kan talen ”rulle lidt”.Manden er kørestolsbruger og er tracheostomeret, men bruger kun respirator om natten.

Manden bor i eget hus sammen med sin hustru.Jobbet består både i respiratoriske opgaver og overvågning, personlig pleje samt praktiske opgaver.

Vagter:Vagterne er fordelt mellem 12 timers dagvagter (Kl. 8-20) og 12 timers VÅGNE nattevagter (Kl. 20-08).Vagterne er efter gældende 4 ugers rulleplan.

Stillingen er på 4 dag/vågne nattevagter om måneden.

Udover det antal vagter vi aftaler, at du kommitter dig til pr. måned, forventes det, at holdet er selvdækkende, alle årets dage, og at man derfor også træder til i forbindelse med ens kollegaers ferier og sygdom.Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil blive sidemandsoplært i brugers hjem. Oplæringen afsluttes med en evalueringsdag på RCØ, hvor dine kompetencer godkendes, og du får autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.Du vil ligeledes blive oplært i kommunale plejeopgaver, så det er heller ikke et krav med erfaring indenfor dette, men det vil absolut være en fordel.Vi tilbyder dig en fastansættelse, hvor du indgår i et team og deltager i personalemøder ca. hver 3. måned. Derudover vil du få mulighed for sparring med fast rådgiver på vores kontor, som har ansvaret for din trivsel i din ansættelse hos DUOS

.Vi søger

• Empati og positivitet

• Ikke-ryger/ skal kunne undvære rygning

• Mødestabilitet, engagement og ansvarsbevidsthed

• Fleksibilitet i forhold til at tage ekstra vagter ved ferie og sygdom

Vi tilbyder

• Ansvars- og arbejdsskadeforsikring

• Godt teamsamarbejde samt indflydelse på egne arbejdsdage.• Sidemandsoplæring i hjemmet samt certificering på Respirationscenter Øst (RCØ), Glostrup Hospital.

• Ordnede forhold med løn, pension og øvrige ansættelsesforhold efter overenskomst

Arbejdssted: Tune (brugers hjem)Jobsamtaler finder sted løbende.Jobstart: snarest muligt

Kan du se dig selv i jobbet?

Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Mette Høver på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker

DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.