4 kontorelever, der tør gå nye veje

Hørsholm Kommune søger fire dygtige kontorelever, der er interesseret i en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. 
 
Hvad får du?  
En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en uddannelse med en stor bredde, hvor du opnår færdigheder inden for mange aspekter af offentlig administration. Du bliver en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet, digitalisering og drift er en del af hverdagen. Som en del af din uddannelse vil du opnå færdigheder indenfor såvel kommunikation som sagsbehandling, og kontakt med borgere, såvel som andre ansatte i kommunen, vil fylde en stor del af dit arbejde. 
 
Endvidere får du: 

  • En attraktiv uddannelse med mange jobmuligheder efter endt uddannelse 
  • En masse forskellige udfordringer og kompetencer 
  • Mulighed for at købe god mad i kantinen 
  • Fælles forlænget elevfrokost en gang om måneden 
  • En aktiv personaleforening  
 
Hørsholm Kommune lægger vægt på personlig udvikling, et godt arbejdsmiljø, spændende og udfordrende arbejdsopgaver og et godt uddannelsesforløb. Derfor får du en elevuddannelse, der er bredt sammensat med forskellige forløb og ca. 14 ugers skoleophold inkl. fagprøve. 
 
Du kan læse mere om Hørsholm Kommune og de enkelte områder samt om de nuværende elevers uddannelsesforløb på www.elev.horsholm.dk samt www.horsholm.dk . 
 
Månedslønnen det første år er p.t. 13858,74 kr. og for voksenelever (fyldt 25 år) 20.760,92 kr. Stillingen er fuld tid (37 timer) med mulighed for fri hver anden fredag og fleksibel arbejdstid. 
 
Hørsholm Rådhus ligger tæt på Helsingørmotorvejen og ca. 10 minutters gang fra Kokkedal Station.  
 
Hvad søger vi? 
Du vil være med til at træffe afgørelser, der har indflydelse på andre menneskers liv, og vil opleve en opgaverække, som kan spænde meget bredt. Derfor skal du kunne lide såvel ad hoc opgaver, som tungere sagsbehandling, og der vil også forekomme rutineopgaver. Som person er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, en høj arbejdsmoral, og tør at gå nye veje. 
 
Du skal have et HG grundbevis med adgang til offentlig administration, som er udstedt før 1.8.2015 eller EUX. Er din baggrund HF, HTX eller STX skal du have gennemført et supplerende 10 ugers forløb inden ansættelsesdatoen. Er din baggrund HHX eller EUX med en anden fagretning end kontor, skal du have et supplerende EUS forløb.  
Kontakt din handelsskole, hvis du er i tvivl, om du har de rette adgangskrav. 
 
Mere viden 
Ansøgningsfristen er fredag den 23. februar 2018. 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10, og din elevuddannelse vil starte den 1. september 2018. 
Du er velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Rikke Dohrn på telefon 48 49 14 99, mail rdo@horsholm.dk, hvis du vil vide mere. 
 
Søg sådan 
For at komme i betragtning til en kontorelevplads skal du besvare to spørgsmål. Vi beder dig vedhæfte svarene på de to nedenstående spørgsmål i et separat dokument (max ½-1 A4-side) sammen med din ansøgning, CV og aktuelle eksamensbeviser. Skriv desuden i ansøgningen, hvilket område der har din interesse. 
1) Beskriv hvad høj arbejdsmoral er for dig?  
2) Hvordan kan du gøre en forskel for Hørsholm Kommune? 
 
Brug knap i siden for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.  
 
 Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Bliv elev ved Retten i Lyngby

Retten i Lyngby

Lyngby-Taarbæk
Bliv elev ved Retten i Lyngby - et job, der giver mening! Retten i Lyngby søger kontorelever inden for offentlig administration. Retten i Lyngby er en del af Danmarks Domstole og den 3. statsmagt. Hos os vil du få omkring 60 kollegaer som er en blan...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kontorelever til Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Som en af Nordsjællands største kommuner tilbyder vi vores kontorelever en spændende og alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration. Du får selvstændige arbejdsopgaver med gradvist større ansvar og er dermed allerede fra sta...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Kontorelever til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Civile stillinger

Kunne du tænke dig en spændende kontoruddannelse, hvor du selv kan være med til at sætte målet? Så er det nu, du skal til tasterne da vi til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen i Ballerup søger fem nye kontorelever pr. 15. august 2018,...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Medarbejder med bopæl i Ølstykke søges til kørsel for Flextrafik

HOGNE ApS

Går du og drømmer om at blive Flexchauffør, så grib chancen NU. Hogne Aps er en lille vognmandsforretning med 13 biler og base i Hørsholm. Jeg søger en medarbejder som bor i Ølstykke, da den bil jeg ønsker besat har hjemzone i Ølstykke. Det betyder ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Mentor med virksomhedsrettede kompetencer til ressourceforløb i Jobcenter Hillerød

Hillerød Kommune

Fastholdelsesteamet har med succes deltaget i det netop afsluttede projekt JobFirst og vi ønsker at implementere de gode erfaringer i vores daglige drift. Vi søger derfor en ny kollega, der engageret vil arbejde for, at vi fastholder målsætningen om...