Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

4 SSH til særligt team

Til en beboer med særligt behov søges snarest muligt 4 social- og sundhedshjælpere, 30 t/u. Arbejdstiden vil være 7-15 el. 15-23 med arbejde hver anden weekend. De 4 social- og sundhedshjælpere skal arbejde sammen i et team og selv varetage vagtplanlægningen. Opgaverne omkring beboeren vil være pleje og aktivitetsopgaver i forhold til daglig livsførelse. Introduktion vil finde sted både her i huset og på bo- og rehabiliteringscentret Lunden i Varde.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst, men samtidig er fleksibel og evner det gode samarbejde. Du skal til enhver tid kunne leve op til vores værdinormer og være villig til at videreudvikle dine kompetencer i form af sparring/kurser/efteruddannelse.

Vi tilbyder ansættelse i en virksomhed, som ønsker at være helt i front som en aktiv og attraktiv arbejdsplads på ældreområdet, med gode arbejdsforhold, motion i arbejdstiden, frokostordning, sundhedsordning m.v.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Forud for evt. ansættelse skal vi have kopi af uddannelsesbevis samt straffeattest.

Blaabjerg Pleje- og aktivitetscenter er en værdibaseret virksomhed under Danske Diakonhjem. Vi har 38 plejeboliger og 4 midlertidige boliger fordelt i 4 enheder. Herudover har vi daghjem/aktivitetscenter og leverer hjemmepleje til borgere bosiddende under postnumrene 6830, 6854 og 6855. Læs evt. mere om os på http://www.diakon.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her