Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

49599 - Reservedelsekspedient med branchekendskab omkring landbrugsmaskiner…

HR-Industries søger for Midtdjurs Traktorlager en reservedelsekspedient med branchekendskab til traktorer og andre landbrugsmaskiner. Den perfekte kandidat har også erfaring med reservedele til have- og parkmaskiner.

Midtdjurs Traktorlager har mere end 50 år været en aktiv partner på det professionelle maskinområde, først indenfor salg, service- og reparationer indenfor landbrugsmaskin-området, primært traktorer og for mere end 20 år siden blev forretningsområdet udvidet til også at omfatte have- og parkmaskiner også med salg til private, ligesom der også er salg til private fra butikken af de professionelle produkter, maskiner, reservedele, tilbehør, beklædning og artikler i øvrigt.

Virksomheden lægger vægt på at være en stærk og lokal forankret partner på området og har fokus på at kunne yde høj service og udføre reparationer både på værkstedet og hjemme hos den enkelte kunde, ligesom butikkens sortiment skal dække dét, der efterspørges. Virksomheden arbejder aktivt på at være et godt sted at arbejde, har en god personalepolitik og har en trofast medarbejderstab på 25 medarbejdere, hvoraf flere har været ansat i mange år og flere endda er udlært i virksomheden. Virksomheden har travlt, og søger nye dygtige og engagerede kollegaer, der vil være en del af succesen.

Der er fart på, og Midtdjurs Traktorlager er på jagt efter en reservedelsekspedient mere til at bestille og plukke reservedele til værkstedet, arbejde med kundeforsendelser og -efterspørgsler samt til at betjene kunder i traktorlagerets butik.

Udover reservedelsekspedient-erfaringen med Have- / Park-maskiner ønsker traktorlageret en ny kollega på lageret, der har

  • kendskab til Navisions lagersystemet, som er virksomhedens ERP-system samt IT-flair i øvrigt,
  • udpræget ordenssans,
  • er god til at tale med kunder og har
  • truckcertifikat

Har du spørgsmål til jobbet ønsker Midtdjurs Traktorlager, at du kontakter HR-konsulent Lars ved HR-Industries på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Du søger jobbet ved at oprette dig i vores database, hvor du kan vedhæfte dit CV og ansøgning til din profil. Skriv lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette netop til dette job. Vi regner med, at dit CV indeholder oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Opret dig via linket her: http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 49599.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Tryk første gang på "Ansøger"-knappen.

Har du tidligere været ansat hos os, eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med et tryk på "Vikarweb"-knappen og bruge dit brugernummer og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter kan du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes det ønskede stillingsnummer. Lettere kan det ikke være. Har du ikke et - eller har glemt dit - brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et nyt.

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vi agerer indenfor industrien og vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.