Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

6 maskinteknikere eller mekanikere til opbygning af ny linje i Hvidovre

Kan du arbejde i perioden uge 19 (d. 4. maj) til uge 27 (d. 3. juli). Har du en maskinteknisk baggrund, mekaniker eller lignende? Og kan du arbejde lange dage? Så læs her.

I forbindelse med etablering af ny linje på fabrikken i Hvidovre, skal der bruges maskintekniske medarbejdere, til montering af den nye produktion linje. De primære opgaver bliver arbejdet med at få samlet maskinerne fra dele til en færdig og indkøringsklar produktionslinje. Det er essentielt, at du har forståelsen for mekanik og kan læse og følge producentens monteringsvejledninger.

Du får kompetente kollegaer fra virksomheden, samt medarbejdere der kommer fra producenten og er eksperter i maskinerne. Der vil derud over være en supervisor som du kan sparre med. Da producenten er tysk er det derfor vigtigt, at du kan kommunikere på engelsk.

Der er mulighed for følgende vagter:

Uge 19 til uge 27 eller uge 19 til 24 og der vil være tale om lange dage på op til 12 timer pr. dag, som kompenseres med at der arbejdes korte uger.

Faglige kvalifikationer:

  • Det er en forudsætning, at du har en faglig uddannelse eller som maskintekniker eller mekaniker.
  • Du kan læse og følge monteringsvejledninger.
  • Du kan begå dig på engelske, altså både forstå og kunne udtrykke dig.
  • Du kan arbejde lange dag, og holde et godt tempo, fra start til slut.
  • Hvis du har erfaring fra fødevarevirksomhed eller tilsvarende, og måske har været med til at installere nye linjer, er det selvfølgelig et plus.
  • God systemforståelse.

Derudover er du:

  • Du er fleksibel og kan yde en ekstra indsats i pressede situationer.
  • Du er nysgerrig på alt hvad der handler om teknik.
  • Du er omhyggelig, struktureret og ansvarsbevidst.
  • Stabil og overholder dine aftaler.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke HER ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV. Samtaler afholdes løbende, så stillingen kan være besat inden tidsfristens udløb. Straffeattest, diverse uddannelsesbeviser og certifikater bedes medbringes til en evt. samtale.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Rikke Lindeneg på telefon 4121 1347 eller e-mail rikke.lindeneg@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.


Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.