Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

7 Social- og sundhedshjælperelever søges.

7 Social- og sundhedshjælperelever  med start 1. september 2018  
 
Om uddannelsen 
Kerteminde Kommune samarbejder med SOSU Fyn. Ansættende myndighed er Kerteminde Kommune. Uddannelsen veksler mellem skole- og praktikperioder og varer 14 måneder. 
 
Du opnår kompetencer i professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp i et rehabiliterende perspektiv inden for det primærkommunale område. 
 
Når du er ansat hos os finder vi praktikplads til dig. Når du er i praktik  skal du møde kl. 7.00. Weekend-, aften- og enkelte nattevagter vil forekomme. Du er i praktik 37 timer om ugen. 
Du kan læse mere om uddannelserne på nedenstående link: http://www.sosufyn.dk/. 
 
 
Adgangskrav 
Adgangskrav til SSH uddannelsen er de samme krav, som du skal opnå i grundforløb 2. Du skal have bestået grundforløbsprøven, bestået dansk på D-niveau og naturfag på E niveau. Derudover skal du have certifikat til førstehjælp og brandbekæmpelse. 
Hvis du er over 25 år og ikke har gennemført Grundforløb 2, skal du have foretaget en realkompetencevurdering ( RKV ) for at afklare, om du opfylder kravene, eller om du skal gennemføre dele af Grundforløb 2. 
Optagelse til grundforløb via www.optagelse.dk.  
Kerteminde Kommune optager efter en samlet vurdering og motiveret ansøgning. Din ansøgning vil kun komme i betragtning  hvis der medfølger dokumentation for dine kompetencer. 
 
Vi forventer, at du : Er interesseret og engageret, er nysgerrig og åben for læring, er mødestabil , fysisk og psykisk robust, at du kan skabe relationer, der fremmer det gode samarbejde, er positiv og imødekommende  og  kan cykle. 
 
Løn: 
Som SSH elev er du berettiget til enten normal elevløn eller voksenelevløn. 
Kriterier for voksenelev: Du er fyldt 25 år, og har minimum et års relevant erfaring med  pleje og omsorg til voksne, inden for de sidste 4 år, med gennemsnitlig  24 timer om  ugen.  
Løntrin 11 ,i.h.t overenskomst mellem KL og FOA. Dokumentation skal medsendes LINK til skema 
 
Straffeattest:  
I Kerteminde Kommune skal der i forbindelse med ansættelse fremvises straffeattest.  
 
Ansøgningsfrist: 15.05.18. Samtaler i uge 21. 
 
Yderligere oplysninger: 
Kontakt uddannelseskoordinator Lillian Matzen, tlf. 6515 1053 / 2138 7783, E- mail lma@kerteminde.dk 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her