Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

75.000 gode grunde til at blive radiograf på Nykøbing F. Sygehus

75.000 gode grunde til at blive radiograf på Nykøbing F. Sygehus

75.000 gange om året får vi mulighed for at gøre en forskel. For vores patienter, der står i en utryg og uvant situation. For de pårørende, der gerne vil være med. Og for vores kolleger, der skal bruge alt det, vi kan, til at optimere den videre behandling og opfølgning. Er du autoriseret radiograf og på jagt efter et job med stor fokus på faglig udvikling og patient- og medarbejderinddragelse, og hvor du kan gøre en forskel hver dag, så er vi afdelingen, du leder efter. Vi har i øjeblikket flere muligheder for at strikke den perfekte stilling sammen, der er en dedikeret stilling i MR, mulighed for en blandet stilling med både MR og øvrig vagtarbejde, eller en almindelig vagtbærende stilling. Til fagnørden i dig tilbyder vi: Hos os får du først og fremmest en arbejdsplads med mulighed for både at arbejde bredt i hele radiografien - især med de udfordringer, der vedrører traumer og akutte patienter - og mere specialiseret med netop de områder, der interesserer dig mest. Afdelingen rummer en bred vifte af radiologiske modaliteter, vi har MR-skannere, CT-skannere (den nyeste installeres december-20), ultralydsrum, gennemlysning, konventionelle røntgenrum og traumestue. Derudover har vi en satellit i Nakskov, hvor vi har tilbud om konventionel røntgen. Som vores kollega får du:
  • En stilling på 37 timer/uge med stor fleksibilitet ift. vagtplanlægningen
  • Mulighed for at selv definere din stilling og dine ansvarsområder
  • En dynamisk arbejdsplads, hvor vi i fællesskab prioriterer udvikling, kvalitet og optimale patientforløb.
  • Et godt socialt arbejdsmiljø med uformel omgangstone
  • Samarbejde og sparring med fagligt dygtige og inspirerende kolleger
  • Mulighed for at være med til at uddanne og udvikle fremtidens radiografer
  • En afdeling og et sygehus med stærkt tværfagligt samarbejde
  • Mulighed for at booke overnatning med morgenmad på vores lækre personalehotel CAMPUS
  • Mulighed for at blive kørt lige til døren på Nykøbing F. Sygehus og tilbage til København med vores særlige personalebus hver dag
  • Læs mere om fordelene ved at komme sydpå
På Røntgen og skanning arbejder vi med skiftende vagter med fire radiografer i aftenvagt – to af disse har også rådighed om natten. Weekendvagt ca. hver 3.-4. weekend. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende dansk overenskomst. Tjek os bare ud! Er du nysgerrig for at vide mere, eller er der spørgsmål du gerne vil vende, inden du sender din ansøgning? Så tag en uformel og uforpligtende snak med en måske kommende kollega og hør mere om, hvordan det er at arbejde os hos. Radiograf og TR Charlotte er klar til at høre fra dig på 53 25 79 00, uddannelsesansvarlig radiograf og pendler fra Faxe (tidligere Kbh) Pernille på 21 90 05 45 og MR-specialist og tilflytter fra Kbh Clemens på 53 67 47 27. Har du lyst til at komme forbi og se afdelingen, er du også meget velkommen. Kontakt ledende overradiograf Kathrine Brønnes på 51 34 86 63/kebr@regionsjaelland.dk eller klinisk funktionschef Stine Jensen på 28 70 79 09/sljen@regionsjaelland.dk for en aftale. Vi skal have din ansøgning senest den 17. januar 2021 – men meget gerne før.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.