Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Client Service Manager


Vi søger lige nu en
Client Service Manager
København S , Fuldtid

Vi leder lige nu efter vores næste nye kollega, der skal indgå som kommerciel medarbejder i Ackermann. Du er typen der er drevet af at skabe gode salgsresultater - både alene men især også gennem andre. Og så synes du, at det lyder for fedt at møde ind på en arbejdsplads, der vokser sig større for hver dag og at blive en del af et ungt team af ambitiøse og ansvarsbevidste specialister.

Med reference til vores Client Service Director vil du som Client Service Manager indgå som kommerciel medarbejder i Ackermann. Efter en solid oplæring vil du få ansvar for din egen pipeline, håndtering af inbound henvendelser, udarbejdelse af kundestrategier og tilbud, outreach til virksomheder du selv udvælger, løbende dialog og opfølgning på egne accounts.?

Det vil altså sige at, du kommer til at arbejde med;
 • Håndtering af inbound henvendelser fra virksomheder (både danske og internationale), som søger ekspertrådgivning og konsulenthjælp til opbygning af e-mailmarketing set-ups.
 • Udarbejde potentialeanalyser til inbound henvendelser på baggrund af vores interne og gennemtestede analyse framework og telefonisk gennemgang af disse.
 • Outreach til kvalificerede virksomheder
 • Udformning af tilbud og udarbejdelse af strategiforslag og pitches
 • Forhandling og løbende dialog i salgsprocesser med alt fra top 500 virksomheder til startups.
 • Account-opfølgning for eksisterende kunder?

Om dig

Du;
 • Har minimum et par års salgserfaring og trives med dialog - både på telefon og til fysiske møder
 • Har en god forståelse for pipeline management
 • Har en solid forretningsforståelse, som du trives med at skulle omsætte til konkrete strategiske anbefalinger
 • Forstår virksomheders basale finansielle nøgletal (omsætning, resultat m.v.)
 • Er konkurrencemenneske og bliver motiveret af at have både månedlige, kvartalsvise og årlige salgsbudgetter
 • Har forståelse for digitale medier og forstår, hvordan digitale medier kan bidrage til virksomheders vækst
 • Har et højt energi- og ambitionsniveau og drømmer om at få en afgørende rolle i et digitalt bureau i vækst og med enorme ambitioner
 • Trives i et ungt og ambitiøst miljø og samtidig kan tilpasse dig en professionel setting, når det kræves af dig
 • Taler og forstår dansk og engelsk

Vi tilbyder

Du kommer til at få din daglige gang på vores flotte, lyse kontor i 8Tallet på Amager. Kontoret ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på kun 10 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret. Der er gode parkeringsmuligheder tæt på kontoret.

Vi stiller laptop, skærm, andet computerudstyr og mobiltelefon til rådighed, ligesom at vi løbende afholder sociale arrangementer både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig løn, som vil blive baseret på dine kompetencer og erfaringer. Lønnen består af en grundløn og bonusser når realistiske salgsmål opnås.

Om Ackermann

Vi er et ungt bureau der sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

Vi er et team bestående af omkring 20 mand, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Vi tilbyder lækre rammer med frokostordning og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et socialt arrangement minimum 1 gang om måneden. For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen - og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem!

Sidder du nu og tænker: “Det ku da godt være mig”, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Lyder det som noget for dig? Så lad os endelig høre fra dig! Ansøg via formen herunder og hvis du har spørgsmål, kan du skrive til COO og Partner Teis Boysen på  tb@ackermann.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.