Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk sekretariatschef med gode relationelle kompetencer

Ældre og Sundhed er en afdeling i Ældre- og Handicapforvaltningen i Danmarks 3. største kommune og varetager kommunens tilbud indenfor ældre- og sundhedsområdet.
Ældre og Sundhed består af 4 funktionsenheder; Plejeboliger, Sygepleje, Træning & Aktivitet og Frit Valg. Funktionerne understøttes af Ældre - og Sundhedssekretariatet, hvor fokus er at skabe sammenhænge på tværs af afdelingen, både i forhold til drift, udvikling og implementering af nye tiltag.
 
Med afsæt i vores ledelsesgrundlag ”På Sporet” og de tre spor:

 • Vi leder i fællesskab
 • Vi prioriterer nærvær
 • Der er brug for alle
søger vi en sekretariatschef, som drives af at skabe organisatorisk sammenhængskraft og formår at lede i fællesskab ved at understøtte, at viden og ressourcer kobles på tværs af en stor organisation, som altid er i bevægelse.
Du kan læse ”På Sporet” her.
 
Nøgleposition i Ældre og Sundhed
Stillingen som sekretariatschef er en absolut nøgleposition i Ældre og Sundhed. Sekretariatet har en meget stor kontakt- og berøringsflade på tværs og op og ned i hele afdelingen – og i forvaltningen. Alt (næsten) - med interesse og betydning for politikerne, for organisationen, for kerneopgaven og i sidste instans for borgerne - involverer sekretariatet. Men først og fremmest har sekretariatet en understøttende og tværgående funktion – krumtappen i Ældre og Sundhed.
 
Centralt i stillingen er det tætte parløb med Ældre- og Sundhedschefen i dennes roller og opgaver opad i organisationen til forvaltningsledelsen (FL), rådmanden og det politiske udvalg. Sekretariatschefen er stedfortrædende for afdelingschefen og de facto dennes nærmeste samarbejdspartner og support. Der lander rigtig mange sager og opgaver på afdelingens bord. Det er en vigtig opgave for sekretariatschefen at gribe samt sortere og prioritere i disse sager og opgaver samt sikre, at de håndteres og fordeles sikkert og effektivt.
 
I afdelingens chefgruppe er det sekretariatschefens opgave at bidrage til den tværgående planlægning og de tværgående projekter. Det er sekretariatschefen/sekretariatet, der bidrager til og løfter de tværgående projekter og opgaver, og herigennem medvirker en realisering af ambitionerne med udgangspunkt i afdelingens ledelsesgrundlag ”På Sporet”. Chefgruppen er kendetegnet ved et fokus på tværgående teamledelse og der er en åben og inddragende dialog, som du vil blive inviteret til at bidrage ind i og sætte dit personlige præg på.
 
Ikke mindre vigtig er ledelsesopgaven i sekretariatet, hvor personaleledelsesopgaven omfatter ledelse af to teamledere samt af medarbejderne i Planlægning og Udvikling. Her er forventningen, at Sekretariatschefen sætter tydelig retning og kan agere sparringspartner og har en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil.
 
Ældre- og Sundhedssekretariatet er inddelt i tre teams:
 
 • Team planlægning og udvikling
  Teamet består af 9 konsulenter, 4 sundhedsfaglige udviklingskonsulenter samt personaleressourcer i forhold til frivillighedsområdet samt understøttelse af ”Bedre ældreliv”.
  Teamet arbejder med klassiske sagsfremstillingsopgaver, økonomi, analyse- samt implementeringsopgaver og spiller ofte en centrale rolle i initiering og styring af tværgående projekter og arbejdsgrupper. Du har den faglige og personalemæssige ledelse af teamet, dog deles den faglige ledelse af de sundhedsfaglige udviklingskonsulenter med sygeplejechefen.
 • Team administration og økonomi
  Teamet varetager en lang række administrative opgaver og understøtter Ældre og Sundheds ledere i blandt andet rekruttering, personaleadministration og it-support. Teamet varetager desuden opgaver indenfor uddannelsesområdet.
  Teamet refererer til en teamleder.
 • Team for teknisk service
  Teamet består af afdelingens servicemedarbejdere og håndværkere, som varetager tekniske serviceopgaver i relation til bygninger, biler, kaldeanlæg mm. Teamet refererer til en teamleder.
Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:
 • Lede og sparre med medarbejdere, teams og ledere i Ældre- og Sundhedssekretariatet og i samarbejde hermed fortsat udvikle sekretariatet som et centralt omdrejningspunkt for sikker drift og udvikling af hele afdelingen.
 • Agere sparringspartner for Ældre- og Sundhedschefen
 • Være samarbejdspartner for Funktionscheferne i understøttelsen af enhedernes drift og udvikling, herunder afstemme forventninger og ressourcer mellem sekretariatet og funktionsenhederne
 • Være organisatorisk bindeled mellem det politiske udvalg og funktionerne og være drivkraft bag omsætning af strategier og visioner ud i enhederne
 • Samarbejde med fagforeninger og interesseorganisationer omkring eksempelvis uddannelsesområdet.
Forventningerne og kravene til sekretariatschefen er således store – men du kan også have store forventninger til os. Ældre- og Sundhed er en del af en udviklingsorienteret og proaktiv forvaltning. Her er højt til loftet og vi er en organisation med fokus på læring. Vi bestræber os dagligt på at udvikle gode og meningsfulde løsninger og samarbejder, som i sidste ende skal komme vores borgere til gavn. Samtidigt er det vigtigt for os, at bevare en arbejdsplads, hvor det både er sjovt og udviklende at møde ind – og der også er smil og overskud, når vi går hjem.
 
Den rette kandidat
I det her job skal man virkelig være skabt til at holde overblik, være rammesættende og styre tid.  Du skal være analytisk stærk og have præference for struktur fremfor ideudvikling. Du evner at agere og navigere i en stor organisation og har gode relationelle kompetencer og et skarpt blik for at koble viden på tværs af en kompleks organisation.
 
Konkret forventer vi, at:
 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx Cand.scient.adm, Cand.Scient.Pol eller Cand. oecon
 • Du kommer med ledelseserfaring – meget gerne fra en stor, politisk ledet organisation
 • Du kan det administrative håndværk og har styr på projekt- og procesværktøjerne, og du ved, hvordan du formidler en præcis bestilling til dine medarbejdere
 • Du har en relativ skarp økonomiforståelse
 • Du har erfaring med understøttelse af politiske udvalg
 • Du vil og kan lede gennem andre og motiveres af at skabe løsninger i fællesskab
 • Du har en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil
 • Du er en stærk og troværdig kommunikator – både i tale og skrift.
Som person er du åben, troværdig og robust og din erfaring har givet dig en gennemslagskraft, som du bruger til at skabe ro til at træffe kvalificerede beslutninger, selv når stormen suser og bølgerne går højt. Din ledelsesstil kendetegnes af ordentlighed og du forstår vigtigheden af, at udvise loyalitet både op og ned i organisationen.
 
Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål til jobbet eller ansættelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte Ældre- og Sundhedschef Annette Secher på tlf.nr. 2520 3800.
 
Ansøgningsfrist er søndag den 11. august 2019 og forventet tiltrædelse den 1. oktober 2019.
 
Ansættelsessamtaler:
 • 1. runde holdes fredag den 16. august 2019
 • 2. runde holdes torsdag den 23. august 2019
Der gennemføres persontest i uge 34 for de ansøgere, der går videre til 2. runde. Vi anvender Insights personprofil.
 
Læs mere
Du kan finde flere informationer om Aalborg kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen samt Ældre og Sundhed via nedenstående links:
 
Ældre- og Handicapforvaltningens vision og ledelsesgrundlag

Aalborg Kommunes personalepolitik

Velkommen i Ældre og Sundhed

Organisationsdiagram Ældre og Sundhed

Aalborg kommunes hjemmeside
 
Se filmen om På Sporet her
 
Arbejdspladsens adresse
Storemosevej 19, 9310 Vodskov.
 
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er omfattet af lokal løn. Ansættelse og aflønning sker iht. aftale om aflønning af chefer mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Lønniveauet er i omegnen af 685.000 kr. årligt + pension. Der kan herudover aftales kvalifikationstillæg for særlige kompetencer.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330054366Phoenix-33318d7412019-07-04T16:02:15.010Strategisk sekretariatschef med gode relationelle kompetencerÆldre og Sundhed er en afdeling i Ældre- og Handicapforvaltningen i Danmarks 3. største kommune og varetager kommunens tilbud indenfor ældre- og sundhedsområdet.
Ældre og Sundhed består af 4 funktionsenheder; Plejeboliger, Sygepleje, Træning & Aktivitet og Frit Valg. Funktionerne understøttes af Ældre - og Sundhedssekretariatet, hvor fokus er at skabe sammenhænge på tværs af afdelingen, både i forhold til drift, udvikling og implementering af nye tiltag.
 
Med afsæt i vores ledelsesgrundlag ”På Sporet” og de tre spor:
 • Vi leder i fællesskab
 • Vi prioriterer nærvær
 • Der er brug for alle
søger vi en sekretariatschef, som drives af at skabe organisatorisk sammenhængskraft og formår at lede i fællesskab ved at understøtte, at viden og ressourcer kobles på tværs af en stor organisation, som altid er i bevægelse.
Du kan læse ”På Sporet” her.
 
Nøgleposition i Ældre og Sundhed
Stillingen som sekretariatschef er en absolut nøgleposition i Ældre og Sundhed. Sekretariatet har en meget stor kontakt- og berøringsflade på tværs og op og ned i hele afdelingen – og i forvaltningen. Alt (næsten) - med interesse og betydning for politikerne, for organisationen, for kerneopgaven og i sidste instans for borgerne - involverer sekretariatet. Men først og fremmest har sekretariatet en understøttende og tværgående funktion – krumtappen i Ældre og Sundhed.
 
Centralt i stillingen er det tætte parløb med Ældre- og Sundhedschefen i dennes roller og opgaver opad i organisationen til forvaltningsledelsen (FL), rådmanden og det politiske udvalg. Sekretariatschefen er stedfortrædende for afdelingschefen og de facto dennes nærmeste samarbejdspartner og support. Der lander rigtig mange sager og opgaver på afdelingens bord. Det er en vigtig opgave for sekretariatschefen at gribe samt sortere og prioritere i disse sager og opgaver samt sikre, at de håndteres og fordeles sikkert og effektivt.
 
I afdelingens chefgruppe er det sekretariatschefens opgave at bidrage til den tværgående planlægning og de tværgående projekter. Det er sekretariatschefen/sekretariatet, der bidrager til og løfter de tværgående projekter og opgaver, og herigennem medvirker en realisering af ambitionerne med udgangspunkt i afdelingens ledelsesgrundlag ”På Sporet”. Chefgruppen er kendetegnet ved et fokus på tværgående teamledelse og der er en åben og inddragende dialog, som du vil blive inviteret til at bidrage ind i og sætte dit personlige præg på.
 
Ikke mindre vigtig er ledelsesopgaven i sekretariatet, hvor personaleledelsesopgaven omfatter ledelse af to teamledere samt af medarbejderne i Planlægning og Udvikling. Her er forventningen, at Sekretariatschefen sætter tydelig retning og kan agere sparringspartner og har en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil.
 
Ældre- og Sundhedssekretariatet er inddelt i tre teams:
 
 • Team planlægning og udvikling
  Teamet består af 9 konsulenter, 4 sundhedsfaglige udviklingskonsulenter samt personaleressourcer i forhold til frivillighedsområdet samt understøttelse af ”Bedre ældreliv”.
  Teamet arbejder med klassiske sagsfremstillingsopgaver, økonomi, analyse- samt implementeringsopgaver og spiller ofte en centrale rolle i initiering og styring af tværgående projekter og arbejdsgrupper. Du har den faglige og personalemæssige ledelse af teamet, dog deles den faglige ledelse af de sundhedsfaglige udviklingskonsulenter med sygeplejechefen.
 • Team administration og økonomi
  Teamet varetager en lang række administrative opgaver og understøtter Ældre og Sundheds ledere i blandt andet rekruttering, personaleadministration og it-support. Teamet varetager desuden opgaver indenfor uddannelsesområdet.
  Teamet refererer til en teamleder.
 • Team for teknisk service
  Teamet består af afdelingens servicemedarbejdere og håndværkere, som varetager tekniske serviceopgaver i relation til bygninger, biler, kaldeanlæg mm. Teamet refererer til en teamleder.
Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:
 • Lede og sparre med medarbejdere, teams og ledere i Ældre- og Sundhedssekretariatet og i samarbejde hermed fortsat udvikle sekretariatet som et centralt omdrejningspunkt for sikker drift og udvikling af hele afdelingen.
 • Agere sparringspartner for Ældre- og Sundhedschefen
 • Være samarbejdspartner for Funktionscheferne i understøttelsen af enhedernes drift og udvikling, herunder afstemme forventninger og ressourcer mellem sekretariatet og funktionsenhederne
 • Være organisatorisk bindeled mellem det politiske udvalg og funktionerne og være drivkraft bag omsætning af strategier og visioner ud i enhederne
 • Samarbejde med fagforeninger og interesseorganisationer omkring eksempelvis uddannelsesområdet.
Forventningerne og kravene til sekretariatschefen er således store – men du kan også have store forventninger til os. Ældre- og Sundhed er en del af en udviklingsorienteret og proaktiv forvaltning. Her er højt til loftet og vi er en organisation med fokus på læring. Vi bestræber os dagligt på at udvikle gode og meningsfulde løsninger og samarbejder, som i sidste ende skal komme vores borgere til gavn. Samtidigt er det vigtigt for os, at bevare en arbejdsplads, hvor det både er sjovt og udviklende at møde ind – og der også er smil og overskud, når vi går hjem.
 
Den rette kandidat
I det her job skal man virkelig være skabt til at holde overblik, være rammesættende og styre tid.  Du skal være analytisk stærk og have præference for struktur fremfor ideudvikling. Du evner at agere og navigere i en stor organisation og har gode relationelle kompetencer og et skarpt blik for at koble viden på tværs af en kompleks organisation.
 
Konkret forventer vi, at:
 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx Cand.scient.adm, Cand.Scient.Pol eller Cand. oecon
 • Du kommer med ledelseserfaring – meget gerne fra en stor, politisk ledet organisation
 • Du kan det administrative håndværk og har styr på projekt- og procesværktøjerne, og du ved, hvordan du formidler en præcis bestilling til dine medarbejdere
 • Du har en relativ skarp økonomiforståelse
 • Du har erfaring med understøttelse af politiske udvalg
 • Du vil og kan lede gennem andre og motiveres af at skabe løsninger i fællesskab
 • Du har en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil
 • Du er en stærk og troværdig kommunikator – både i tale og skrift.
Som person er du åben, troværdig og robust og din erfaring har givet dig en gennemslagskraft, som du bruger til at skabe ro til at træffe kvalificerede beslutninger, selv når stormen suser og bølgerne går højt. Din ledelsesstil kendetegnes af ordentlighed og du forstår vigtigheden af, at udvise loyalitet både op og ned i organisationen.
 
Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål til jobbet eller ansættelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte Ældre- og Sundhedschef Annette Secher på tlf.nr. 2520 3800.
 
Ansøgningsfrist er søndag den 11. august 2019 og forventet tiltrædelse den 1. oktober 2019.
 
Ansættelsessamtaler:
 • 1. runde holdes fredag den 16. august 2019
 • 2. runde holdes torsdag den 23. august 2019
Der gennemføres persontest i uge 34 for de ansøgere, der går videre til 2. runde. Vi anvender Insights personprofil.
 
Læs mere
Du kan finde flere informationer om Aalborg kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen samt Ældre og Sundhed via nedenstående links:
 
Ældre- og Handicapforvaltningens vision og ledelsesgrundlag

Aalborg Kommunes personalepolitik

Velkommen i Ældre og Sundhed

Organisationsdiagram Ældre og Sundhed

Aalborg kommunes hjemmeside
 
Se filmen om På Sporet her
 
Arbejdspladsens adresse
Storemosevej 19, 9310 Vodskov.
 
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er omfattet af lokal løn. Ansættelse og aflønning sker iht. aftale om aflønning af chefer mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Lønniveauet er i omegnen af 685.000 kr. årligt + pension. Der kan herudover aftales kvalifikationstillæg for særlige kompetencer.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

2019-08-12T00:53:55.640 ldre og Sundhed er en afdeling i ldre- og Handicapforvaltningen i Danmarks 3. største kommune og varetager kommunens tilbud indenfor ældre- og sundhedsområdet. ldre og Sundhed består af 4 funktionsenheder Plejeboliger, Sygepleje, Træning Aktivitet og Frit Valg. Funktionerne understøttes af ldre - og Sundhedssekretariatet, hvor fokus er at skabe sammenhænge på tværs af afdelingen, både i forhold til drift, udvikling og implementering af nye tiltag. Med afsæt i vores ledelsesgrundlag På Sporet og de tre spor: Vi leder i fællesskab Vi prioriterer nærvær Der er brug for alle søger vi en sekretariatschef, som drives af at skabe organisatorisk sammenhængskraft og formår at lede i fællesskab ved at understøtte, at viden og ressourcer kobles på tværs af en stor organisation, som altid er i bevægelse.Du kan læse På Sporet her. Nøgleposition i ldre og SundhedStillingen som sekretariatschef er en absolut nøgleposition i ldre og Sundhed. Sekretariatet har en meget stor kontakt- og berøringsflade på tværs og op og ned i hele afdelingen og i forvaltningen. Alt (næsten) - med interesse og betydning for politikerne, for organisationen, for kerneopgaven og i sidste instans for borgerne - involverer sekretariatet. Men først og fremmest har sekretariatet en understøttende og tværgående funktion krumtappen i ldre og Sundhed. Centralt i stillingen er det tætte parløb med ldre- og Sundhedschefen i dennes roller og opgaver opad i organisationen til forvaltningsledelsen (FL), rådmanden og det politiske udvalg. Sekretariatschefen er stedfortrædende for afdelingschefen og de facto dennes nærmeste samarbejdspartner og support. Der lander rigtig mange sager og opgaver på afdelingens bord. Det er en vigtig opgave for sekretariatschefen at gribe samt sortere og prioritere i disse sager og opgaver samt sikre, at de håndteres og fordeles sikkert og effektivt. I afdelingens chefgruppe er det sekretariatschefens opgave at bidrage til den tværgående planlægning og de tværgående projekter. Det er sekretariatschefen sekretariatet, der bidrager til og løfter de tværgående projekter og opgaver, og herigennem medvirker en realisering af ambitionerne med udgangspunkt i afdelingens ledelsesgrundlag På Sporet . Chefgruppen er kendetegnet ved et fokus på tværgående teamledelse og der er en åben og inddragende dialog, som du vil blive inviteret til at bidrage ind i og sætte dit personlige præg på. Ikke mindre vigtig er ledelsesopgaven i sekretariatet, hvor personaleledelsesopgaven omfatter ledelse af to teamledere samt af medarbejderne i Planlægning og Udvikling. Her er forventningen, at Sekretariatschefen sætter tydelig retning og kan agere sparringspartner og har en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil. ldre- og Sundhedssekretariatet er inddelt i tre teams: Team planlægning og udviklingTeamet består af 9 konsulenter, 4 sundhedsfaglige udviklingskonsulenter samt personaleressourcer i forhold til frivillighedsområdet samt understøttelse af Bedre ældreliv .Teamet arbejder med klassiske sagsfremstillingsopgaver, økonomi, analyse- samt implementeringsopgaver og spiller ofte en centrale rolle i initiering og styring af tværgående projekter og arbejdsgrupper. Du har den faglige og personalemæssige ledelse af teamet, dog deles den faglige ledelse af de sundhedsfaglige udviklingskonsulenter med sygeplejechefen. Team administration og økonomiTeamet varetager en lang række administrative opgaver og understøtter ldre og Sundheds ledere i blandt andet rekruttering, personaleadministration og it-support. Teamet varetager desuden opgaver indenfor uddannelsesområdet.Teamet refererer til en teamleder. Team for teknisk serviceTeamet består af afdelingens servicemedarbejdere og håndværkere, som varetager tekniske serviceopgaver i relation til bygninger, biler, kaldeanlæg mm. Teamet refererer til en teamleder. Dine primære arbejdsopgaver vil være, at: Lede og sparre med medarbejdere, teams og ledere i ldre- og Sundhedssekretariatet og i samarbejde hermed fortsat udvikle sekretariatet som et centralt omdrejningspunkt for sikker drift og udvikling af hele afdelingen. Agere sparringspartner for ldre- og Sundhedschefen Være samarbejdspartner for Funktionscheferne i understøttelsen af enhedernes drift og udvikling, herunder afstemme forventninger og ressourcer mellem sekretariatet og funktionsenhederne Være organisatorisk bindeled mellem det politiske udvalg og funktionerne og være drivkraft bag omsætning af strategier og visioner ud i enhederne Samarbejde med fagforeninger og interesseorganisationer omkring eksempelvis uddannelsesområdet. Forventningerne og kravene til sekretariatschefen er således store men du kan også have store forventninger til os. ldre- og Sundhed er en del af en udviklingsorienteret og proaktiv forvaltning. Her er højt til loftet og vi er en organisation med fokus på læring. Vi bestræber os dagligt på at udvikle gode og meningsfulde løsninger og samarbejder, som i sidste ende skal komme vores borgere til gavn. Samtidigt er det vigtigt for os, at bevare en arbejdsplads, hvor det både er sjovt og udviklende at møde ind og der også er smil og overskud, når vi går hjem. Den rette kandidatI det her job skal man virkelig være skabt til at holde overblik, være rammesættende og styre tid. Du skal være analytisk stærk og have præference for struktur fremfor ideudvikling. Du evner at agere og navigere i en stor organisation og har gode relationelle kompetencer og et skarpt blik for at koble viden på tværs af en kompleks organisation. Konkret forventer vi, at: Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx Cand.scient.adm, Cand.Scient.Pol eller Cand. oecon Du kommer med ledelseserfaring meget gerne fra en stor, politisk ledet organisation Du kan det administrative håndværk og har styr på projekt- og procesværktøjerne, og du ved, hvordan du formidler en præcis bestilling til dine medarbejdere Du har en relativ skarp økonomiforståelse Du har erfaring med understøttelse af politiske udvalg Du vil og kan lede gennem andre og motiveres af at skabe løsninger i fællesskab Du har en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil Du er en stærk og troværdig kommunikator både i tale og skrift. Som person er du åben, troværdig og robust og din erfaring har givet dig en gennemslagskraft, som du bruger til at skabe ro til at træffe kvalificerede beslutninger, selv når stormen suser og bølgerne går højt. Din ledelsesstil kendetegnes af ordentlighed og du forstår vigtigheden af, at udvise loyalitet både op og ned i organisationen. Vil du vide mereHvis du har spørgsmål til jobbet eller ansættelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte ldre- og Sundhedschef Annette Secher på tlf.nr. 2520 3800. Ansøgningsfrist er søndag den 11. august 2019 og forventet tiltrædelse den 1. oktober 2019. Ansættelsessamtaler: 1. runde holdes fredag den 16. august 2019 2. runde holdes torsdag den 23. august 2019 Der gennemføres persontest i uge 34 for de ansøgere, der går videre til 2. runde. Vi anvender Insights personprofil. Læs mereDu kan finde flere informationer om Aalborg kommune, ldre- og Handicapforvaltningen samt ldre og Sundhed via nedenstående links: ldre- og Handicapforvaltningens vision og ledelsesgrundlag Aalborg Kommunes personalepolitik Velkommen i ldre og SundhedOrganisationsdiagram ldre og SundhedAalborg kommunes hjemmeside Se filmen om På Sporet her Arbejdspladsens adresseStoremosevej 19, 9310 Vodskov. Løn og ansættelsesforholdStillingen er omfattet af lokal løn. Ansættelse og aflønning sker iht. aftale om aflønning af chefer mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Lønniveauet er i omegnen af 685.000 kr. årligt pension. Der kan herudover aftales kvalifikationstillæg for særlige kompetencer.Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.Send ansøgningDu sender din ansøgning ved at trykke på knappen Send ansøgning og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.10Phoenix33318d74101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-11T00:00:000010https://aalborg.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=c4f45009-37f7-4120-8175-0d3c756fd2920EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3557661Ældre og Sundhedssekretariat11Storemosevej 199310VodskovDKDanmarkORS/33318d74_logo.gifORS/Small/33318d74_logo.gif0asec-aeh@aalborg.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent788670EmplyPremium pakken - 45 dagea4a4645c-67b2-41ae-8d56-c3229b439ccb_3753101104-07-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=33318d74https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=33318d74https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=33318d74&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=33318d74&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonStrategisk sekretariatschef med gode relationelle kompetencer1Dansk3Læse/ tale123204Afdelingschef6Ledelse362173525Annette Secherasec-aeh@aalborg.dkDanmarkDanmark330139546Afdelingschef søges til vores værksted i AalborgRobot Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste afdelingschef. Vi har forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste afdelingschef. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du må meget gerne have erfaring med ledelse af et moderne autoværksted. Du er udadvendt, smilende og ønsker at yde den bedste kundeservice. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver. Du er struktureret og sætter en ære i, at der er styr på værkstedet. Du er engagerende, motiverende og formår at få god teamånd frem hos teamet. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med daglig drift af værkstedet, personaleledelse, kundeservice, tilbudsgivning og fakturering, kvalitetskontrol af arbejdet på værkstedet, månedsafslutning, indskrivning og oprettelse af kunder. Tiltrædelse hurtigst muligt Du får mere end du forventer Vi tilbyder: gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone fordelagtige medarbejderordninger efteruddannelse sundhedssikring pensionsordning overenskomst Ansøgning Søg stillingen via dette link Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Eftermarkedschef Tommy Nordahn tn@skorstensgaard.dk Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen her

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste afdelingschef.

Vi har forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste afdelingschef. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du må meget gerne have erfaring med ledelse af et moderne autoværksted.

Du er udadvendt, smilende og ønsker at yde den bedste kundeservice. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver. Du er struktureret og sætter en ære i, at der er styr på værkstedet. Du er engagerende, motiverende og formår at få god teamånd frem hos teamet.


Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med daglig drift af værkstedet, personaleledelse, kundeservice, tilbudsgivning og fakturering, kvalitetskontrol af arbejdet på værkstedet, månedsafslutning, indskrivning og oprettelse af kunder.

Tiltrædelse hurtigst muligt


Du får mere end du forventer

Vi tilbyder:

 • gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone
 • fordelagtige medarbejderordninger
 • efteruddannelse
 • sundhedssikring
 • pensionsordning
 • overenskomst

Ansøgning

Søg stillingen via dette link

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Eftermarkedschef Tommy Nordahn tn@skorstensgaard.dk

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen her

 

Skorstensgaard Aalborg ApSAalborg SV2019-12-12T00:00:002020-01-31T00:00:00
330132501selvstændig- kunder havesRobot Kære kandidatEnestående mulighed for at blive selvstændig i Aalborg Vi har et opdyrket salgsdistrikt ledigt fra 1. januar 2020 JobTeam A S søger en partner, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau. Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv. Vi søger en stærk salgsprofil som har kendskab til fabrik og lager Har du et brændende ønske om at være selvstændig og skabe din egen succes og en god indtjening, så har vi løsningen. For at få succes er det nødvendigt, at du kan lide at skabe relationer. Som chef i dit eget distrikt bliver du en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om rekrutteringsydelserne. Dine primære arbejdsopgaver vil være: Opstart af eget rekrutteringsbureau indenfor det ufaglærte område Vedligeholde eksisterende kunder Salgsbesøg hos nye potentielle kunder Opbygning af gode langvarige kunde- og kandidat relationer Rekruttering af egnede kandidater til fastansættelser Krav til dig for du kan få succes: Du har en bred viden indenfor fabrik og lager Du er udadvendt og god til at skabe relationer Du brænder for at være selvstændig Du er vedholdende, forandringsparatr og har en udpræget vindermentalitet Vi tilbyder: Et færdigt forretningskoncept - der er nemt at etablere. Mulighed for at skabe en attraktiv økonomisk forretning Chancen for at blive chef i dit eget firma uden at skulle løbe en stor økonomisk risiko En masse løbende support fra erfarne JobTeam konsulenter JobTeam A S hjælper dig i gang med forretningen via et 3 ugers intensivt opstartsforløb, hvor vi arbejder med at kickstarte din egen forretning. Efter opstartsforløbet er du i gang med din hverdag, men vil fortsat få masser af støtte og hjælp fra hovedkontoret. Et afprøvet forretningskonceptJobTeam A S er et rekrutteringsbureau med 15 afdelinger, som netop har fejret 20års jubilæum. Vores forretningskoncept har gennem flere år vist sig at være særdeles økonomisk attraktivt og vi har bl.a. vundet flere Gazelle-priser. JobTeam A S ønsker nu at ekspandere yderligere via selvstændige partnere i hele landet. Vores vision er at yde markedets bedste service - hurtigt og effektivt, så alle parter er tilfredse. Vil du skabe din egen succes?Se mere på www.jobteam.dk fabrik Send gerne din ansøgning samt CV til ibn@jobteam.dk. Spørgsmål stiles til rekrutteringschef Inge Brinch-Nielsen på tlf. 24 29 27 97.

Kære kandidat
Enestående mulighed for at blive selvstændig i Aalborg Vi har et opdyrket salgsdistrikt ledigt fra 1. januar 2020 JobTeam A/S søger en partner, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau. Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv. Vi søger en stærk salgsprofil som har kendskab til fabrik og lager Har du et brændende ønske om at være selvstændig og skabe din egen succes og en god indtjening, så har vi løsningen. For at få succes er det nødvendigt, at du kan lide at skabe relationer. Som chef i dit eget distrikt bliver du en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om rekrutteringsydelserne. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
• Opstart af eget rekrutteringsbureau indenfor det ufaglærte område • Vedligeholde eksisterende kunder • Salgsbesøg hos nye potentielle kunder • Opbygning af gode langvarige kunde- og kandidat relationer • Rekruttering af egnede kandidater til fastansættelser Krav til dig for du kan få succes:
• Du har en bred viden indenfor fabrik og lager • Du er udadvendt og god til at skabe relationer • Du brænder for at være selvstændig • Du er vedholdende, forandringsparatr og har en udpræget vindermentalitet

Vi tilbyder:
• Et færdigt forretningskoncept - der er nemt at etablere. • Mulighed for at skabe en attraktiv økonomisk forretning • Chancen for at blive chef i dit eget firma uden at skulle løbe en stor økonomisk risiko • En masse løbende support fra erfarne JobTeam konsulenter

JobTeam A/S hjælper dig i gang med forretningen via et 3 ugers intensivt opstartsforløb, hvor vi arbejder med at kickstarte din egen forretning. Efter opstartsforløbet er du i gang med din hverdag, men vil fortsat få masser af støtte og hjælp fra hovedkontoret. Et afprøvet forretningskoncept
JobTeam A/S er et rekrutteringsbureau med 15 afdelinger, som netop har fejret 20års jubilæum. Vores forretningskoncept har gennem flere år vist sig at være særdeles økonomisk attraktivt og vi har bl.a. vundet flere Gazelle-priser. JobTeam A/S ønsker nu at ekspandere yderligere via selvstændige partnere i hele landet. Vores vision er at yde markedets bedste service - hurtigt og effektivt, så alle parter er tilfredse. Vil du skabe din egen succes?
Se mere på www.jobteam.dk/fabrik

Send gerne din ansøgning samt CV til ibn@jobteam.dk. Spørgsmål stiles til rekrutteringschef Inge Brinch-Nielsen på tlf. 24 29 27 97.

JobTeam Esbjerg A/SAalborg2019-11-28T00:00:002020-01-23T00:00:00
330113094ReservedelschefRobot Hjallerup Maskinforretning A S søger en dynamisk og erfaren reservedelschef til vores reservedelslager i Hjørring Virksomheden tilbyder En udfordrende stilling med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Virksomheden har en stærk virksomhedskultur med et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne værdsætter hinanden. Om jobbet Du bliver ansvarlig for ledelse af afdelingens 4 engagerede og dygtige reservedelsekspedienter og i samarbejde med medarbejderne at servicere eksterne kunder og 6 værkstedsmontører. Endvidere skal du medvirke til at udvikle og optimere arbejdsprocesser og lagerstyringen i virksomheden. Personlige kvalifikationer: Det er et job som stiller krav til selvstændighed, planlægning og et godt overblik. - Du formår at motivere dine medarbejdere gennem synlig og praktisk ledelse - Du er kunde- og serviceminded - Du arbejder struktureret og har ordenssans - Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret - Du er velfungerende i et travlt miljø og samtidig kan du bevare overblikket og humøret Faglige kvalifikationer: - Du er udlært lagerekspedient eller har erfaring indenfor området - Du har kendskab til landbrugsbranchen og ledererfaring. - Du besidder gode IT- og engelske kundskaber Du tilbydes Løn efter kvalifikationer. For yderligere information kontakt: Eftermarkedschef Orla Vest Jensen Tlf.: 28 99 96 48 Ansøgningsfrist Vi holder løbende samtaler og forventer at stillingen bliver besat hurtigst muligt. Tiltrædelse efter aftale. Send din ansøgning som pdf til: jobs@hjmf.dk eller til Hjallerup Maskinforretning A S Att.: Alice Bøcker, Navervej 1, 9320 Hjallerup. Om virksomheden Hjallerup Maskinforretning A S servicerer og forhandler landbrugsmaskiner, med hovedvægt på AGCO Fendt, Valtra og Massey Ferguson. Vi har et bredt produktsortiment på vores reservedelslagre og i vores butikker, som henvender sig til landmænd, entreprenører, industri og det private marked. Hjallerup Maskinforretning har eksisteret i 91 år og har 110 ansatte med afdelinger i Hjørring, Støvring og Randers. Læs mere: www.hjmf.dk

Hjallerup Maskinforretning A/S søger en dynamisk og erfaren reservedelschef til vores reservedelslager i Hjørring

 

Virksomheden tilbyder

En udfordrende stilling med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Virksomheden har en stærk virksomhedskultur med et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne værdsætter hinanden.

 

Om jobbet

Du bliver ansvarlig for ledelse af afdelingens 4 engagerede og dygtige reservedelsekspedienter og i samarbejde med medarbejderne at servicere eksterne kunder og 6 værkstedsmontører.

Endvidere skal du medvirke til at udvikle og optimere arbejdsprocesser og lagerstyringen i virksomheden.

 

Personlige kvalifikationer:

Det er et job som stiller krav til selvstændighed, planlægning og et godt overblik.

- Du formår at motivere dine medarbejdere gennem synlig og praktisk ledelse

- Du er kunde- og serviceminded

- Du arbejder struktureret og har ordenssans

- Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret

- Du er velfungerende i et travlt miljø og samtidig kan du bevare overblikket og humøret

 

Faglige kvalifikationer:

- Du er udlært lagerekspedient eller har erfaring indenfor området

- Du har kendskab til landbrugsbranchen og ledererfaring.

- Du besidder gode IT- og engelske kundskaber

 

Du tilbydes

Løn efter kvalifikationer.

 

For yderligere information kontakt:

Eftermarkedschef Orla Vest Jensen

Tlf.: 28 99 96 48

 

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler og forventer at stillingen bliver besat hurtigst muligt.

Tiltrædelse efter aftale.

 

Send din ansøgning som pdf til:

jobs@hjmf.dk

eller til Hjallerup Maskinforretning A/S

Att.: Alice Bøcker, Navervej 1, 9320 Hjallerup.

 

Om virksomheden

Hjallerup Maskinforretning A/S servicerer og forhandler landbrugsmaskiner, med hovedvægt på AGCO – Fendt, Valtra og Massey Ferguson.

Vi har et bredt produktsortiment på vores reservedelslagre og i vores butikker, som henvender sig til landmænd, entreprenører, industri og det private marked.

Hjallerup Maskinforretning har eksisteret i 91 år og har 110 ansatte med afdelinger i Hjørring, Støvring og Randers.

Læs mere: www.hjmf.dk

HJALLERUP MASKINFORRETNING A/SHjallerup2019-12-12T00:00:002019-12-19T00:00:00
330141378Sektionsleder til Affald og Ejendomme, Drifts- og AnlægsafdelingenRobot Er din faglige viden og praktiske erfaring med Affaldshåndtering samt genanvendelse stor, har du også viden indenfor bygninger, og vil du sammen med en stærk fagligt funderet sektion være med til at bringe Thisted Kommune endnu længere i arbejdet med affaldshåndtering, genanvendelse samt opførelse og udvikling af kommunes ejendomme så er det dig vi søger.Dine opgaverSom sektionsleder for Affald og Ejendomme skal du i det daglige være garant for at medarbejderne får sparring og vejledning til at løse deres opgaver. Da medarbejderne i sektionen alle har stor erfaring indenfor hver deres område, er det vigtigste at du kan omsætte de politiske strategiske målsætninger til en operationel hverdag.Du vil få et tæt samarbejde med afdelingschefen og de andre sektionsledere således, at der er det bedste grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.Af håndgribelige opgaver skal du her og nu være med til at udforme Thisted Kommunes nye affaldsplan, samt implementere affaldssortering på landet og i vores sommerhusområder. Den daglige drift for affaldsområdet har en årlig omsætning på ca. 60 mio. kr. Inden for ejendomsområdet vil det være at sikre at byggeporteføljen på ca. 50 mio. kr. årligt bliver udført til den rette tid, til den rette kvalitet og indenfor den givne økonomi.Hvem er duDet vil være ideelt,at du har en teoretisk teknisk baggrund.at du har en stor og bred erfaring indenfor affaldsområdet.hvis du har ledelseserfaring fra en kommunal organisation.hvis du har erfaring med projektstyring og projektledelse fra byggebranchen.hvis du har interesse og forståelse for økonomisk styring.at du har personlig pondus.at du kan kommunikere opad, nedad og på tværs i de forskellige situationer du bliver stillet overfor.Vi kan tilbydeDrifts- og anlægsafdelingen kan tilbyde dig en sektionsleder stilling i en veldrevet sektion, hvor du vil opleve en stor arbejdsomhed og megen humor i dagligdagen. Du bliver en del af en ledergruppe i Teknik- og Erhverv, hvor du kan få al den ledermæssige sparring, du måtte ønske dig. Vi vil hjælpe dig med at blive styrket i lederrollen og udvikle dine kompetencer. Den nuværende sektionsleder vil være tilstede indtil udgangen af april 2020, hvor han går på pension, så du få ren unik mulighed for en solid introduktion og overdragelse.Hele Drifts- og Anlægsafdelingen og naturligvis og Affalds- og Ejendomssektionen er klar til at gå nye veje. Affald og Ejendomme har i 2019 etableret 24-7 åbning på to genbrugscentre og når et helt nyt til forsommeren 2021, åbner i Hurup, vil det være det tredje. Et projekt som vi er lykkedes ret godt med.I løbet af 2020 skal der udarbejdes en ny affaldsplan, der forventes politisk vedtaget sidst på året, affaldsplanen må gerne være med til at placere Thisted Kommune på landkortet, som en kommune der kan og vil.På jobbet og i fritiden er der højt til loftet i Thisted Kommune. Når du er på jobbet, er der plads til at være visionær og være den, der er med til at vise vejen for borgere, erhvervslivet og politikerne. Din fritid kan du bruge på mange måder, du kan opleve Danmarks første Nationalpark, du kan surfe i Cold Hawaii og bliver vandet for vildt, er der den milde fjord med mulighed for kano og kajaksejlads.Hvem er viAffald og Ejendomme er den ene af tre sektioner i Drifts- og anlægsafdelingen, de to andre er Park og Vej samt Anlæg og Infrastruktur. Det betyder, at de tre sektionsledere og Drifts- og Anlægschefen i fællesskab har ansvaret for, at alle de mangeartede opgaver i afdelingen bliver løst hurtigt og effektivt indenfor de givne politiske rammer.Drifts- og Anlægsafdelingen består af i alt ca. 125 medarbejdere, heraf 35 administrative medarbejdere i Hurup, der også i det daglige vil være dit kontor. I Affald og Ejendomme er der 15 medarbejdere i Hurup, og knap 40 medarbejdere fordelt på genbrugscentrene, §60 selskaberne, samt de tekniske serviceledere og rengøringspersonale på administrationsbygninger.Affald og Ejendomssektionens ansvarsområde eraffaldsindsamling fra 26.000 husstande.drift af Thisted Kommunes fire genbrugscentre i Thisted, Hurup, Hanstholm og Frøstrup.drift af modtagestationen for farligt affald.drift afvikling af Skovsted Losseplads.drift af I S Thyra.at repræsentere Thisted Kommune i fælles kommunale §60 selskaber indenfor affald og varme.al udvendig bygningsvedligeholdelse af Thisted Kommunes ejendomme i alt ca. 275.000 etagemeter.at være Thisted Kommunes repræsentant som bygherre ved alle byggerier.at projektere og føre tilsyn med bygningsentrepriser.udlejning af lejligheder på Thisted Kommunes ældrecentre og botilbud samt udlejning af erhvervslejemål og jordarealer.drift af Thisted Kommunes administrationsbygninger.Thisted Kommunes ledelsesværdier:Som sektionsleder i Thisted Kommune vil du være en del af den samlede ledelse, der med fokus på sammenhængskraft er forpligtiget til:at indtænke ledelsesværdierne i den daglige ledelse.at lede både opad, nedad og til siden, så vi spiller hinanden gode.at skabe og drive effektive ledelsesgrupper, så vi bidrager til at gøre ledelse til en fælles opgave.at mestre krisehåndtering og krisekommunikation, så vi også bedriver god ledelse når det virkelig gælder.at tage ansvar for ledertalentudvikling, så vi bidrager til at fremtidssikre ledelsen af Thisted Kommune.at inddrage og sikre medindflydelse i MED-systemet, så medarbejderne er inddraget i Thisted Kommunes udvikling.Du kan læse meget mere om ledelsesgrundlaget, og vores forventninger til dig som sektionsleder her.Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.Dit kontor vil være på Kirkevej 9, 7760 Hurup. Da der er en del kørsel forbundet med stillingen, vil det være et krav, at du har gyldigt kørekort minimum kategori B.Tiltrædelse den 1. marts 2020.Ugentligt timetal: Fuld tidFor yderligere oplysningerHvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte drifts- og Anlægschef Ejgil Haurum på 23 38 76 67 eller på mail esh@thisted.dkAnsøgningsfristTirsdag den 7. januar 2020 kl. 8.00.Samtaler er planlagt1. samtale afholdes den 15. januar 2020.2. samtale afholdes den 22. januar 2020.Er din faglige viden og praktiske erfaring med Affaldshåndtering samt genanvendelse stor, har du også viden indenfor bygninger, og vil du sammen med en stærk fagligt funderet sektion være med til at bringe Thisted Kommune endnu længere i arbejdet med affaldshåndtering, genanvendelse samt opførelse og udvikling af kommunes ejendomme så er det dig vi søger.

Dine opgaver
Som sektionsleder for Affald og Ejendomme skal du i det daglige være garant for at medarbejderne får sparring og vejledning til at løse deres opgaver. Da medarbejderne i sektionen alle har stor erfaring indenfor hver deres område, er det vigtigste at du kan omsætte de politiske strategiske målsætninger til en operationel hverdag.

Du vil få et tæt samarbejde med afdelingschefen og de andre sektionsledere således, at der er det bedste grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.

Af håndgribelige opgaver skal du her og nu være med til at udforme Thisted Kommunes nye affaldsplan, samt implementere affaldssortering på landet og i vores sommerhusområder. Den daglige drift for affaldsområdet har en årlig omsætning på ca. 60 mio. kr. Inden for ejendomsområdet vil det være at sikre at byggeporteføljen på ca. 50 mio. kr. årligt bliver udført til den rette tid, til den rette kvalitet og indenfor den givne økonomi.

Hvem er du
Det vil være ideelt,
 • at du har en teoretisk teknisk baggrund.
 • at du har en stor og bred erfaring indenfor affaldsområdet.
 • hvis du har ledelseserfaring fra en kommunal organisation.
 • hvis du har erfaring med projektstyring og projektledelse fra byggebranchen.
 • hvis du har interesse og forståelse for økonomisk styring.
 • at du har personlig pondus.
 • at du kan kommunikere opad, nedad og på tværs i de forskellige situationer du bliver stillet overfor.

Vi kan tilbyde
Drifts- og anlægsafdelingen kan tilbyde dig en sektionsleder stilling i en veldrevet sektion, hvor du vil opleve en stor arbejdsomhed og megen humor i dagligdagen. Du bliver en del af en ledergruppe i Teknik- og Erhverv, hvor du kan få al den ledermæssige sparring, du måtte ønske dig. Vi vil hjælpe dig med at blive styrket i lederrollen og udvikle dine kompetencer. Den nuværende sektionsleder vil være tilstede indtil udgangen af april 2020, hvor han går på pension, så du få ren unik mulighed for en solid introduktion og overdragelse.

Hele Drifts- og Anlægsafdelingen og naturligvis og Affalds- og Ejendomssektionen er klar til at gå nye veje. Affald og Ejendomme har i 2019 etableret 24-7 åbning på to genbrugscentre og når et helt nyt til forsommeren 2021, åbner i Hurup, vil det være det tredje. Et projekt som vi er lykkedes ret godt med.

I løbet af 2020 skal der udarbejdes en ny affaldsplan, der forventes politisk vedtaget sidst på året, affaldsplanen må gerne være med til at placere Thisted Kommune på landkortet, som en kommune der kan og vil.

På jobbet og i fritiden er der højt til loftet i Thisted Kommune. Når du er på jobbet, er der plads til at være visionær og være den, der er med til at vise vejen for borgere, erhvervslivet og politikerne. Din fritid kan du bruge på mange måder, du kan opleve Danmarks første Nationalpark, du kan surfe i Cold Hawaii og bliver vandet for vildt, er der den milde fjord med mulighed for kano og kajaksejlads.

Hvem er vi
Affald og Ejendomme er den ene af tre sektioner i Drifts- og anlægsafdelingen, de to andre er Park og Vej samt Anlæg og Infrastruktur. Det betyder, at de tre sektionsledere og Drifts- og Anlægschefen i fællesskab har ansvaret for, at alle de mangeartede opgaver i afdelingen bliver løst hurtigt og effektivt indenfor de givne politiske rammer.

Drifts- og Anlægsafdelingen består af i alt ca. 125 medarbejdere, heraf 35 administrative medarbejdere i Hurup, der også i det daglige vil være dit kontor. I Affald og Ejendomme er der 15 medarbejdere i Hurup, og knap 40 medarbejdere fordelt på genbrugscentrene, §60 selskaberne, samt de tekniske serviceledere og rengøringspersonale på administrationsbygninger.

Affald og Ejendomssektionens ansvarsområde er
 • affaldsindsamling fra 26.000 husstande.
 • drift af Thisted Kommunes fire genbrugscentre i Thisted, Hurup, Hanstholm og Frøstrup.
 • drift af modtagestationen for farligt affald.
 • drift/afvikling af Skovsted Losseplads.
 • drift af I/S Thyra.
 • at repræsentere Thisted Kommune i fælles kommunale §60 selskaber indenfor affald og varme.
 • al udvendig bygningsvedligeholdelse af Thisted Kommunes ejendomme i alt ca. 275.000 etagemeter.
 • at være Thisted Kommunes repræsentant som bygherre ved alle byggerier.
 • at projektere og føre tilsyn med bygningsentrepriser.
 • udlejning af lejligheder på Thisted Kommunes ældrecentre og botilbud samt udlejning af erhvervslejemål og jordarealer.
 • drift af Thisted Kommunes administrationsbygninger.

Thisted Kommunes ledelsesværdier:
Som sektionsleder i Thisted Kommune vil du være en del af den samlede ledelse, der med fokus på sammenhængskraft er forpligtiget til:
 • at indtænke ledelsesværdierne i den daglige ledelse.
 • at lede både opad, nedad og til siden, så vi spiller hinanden gode.
 • at skabe og drive effektive ledelsesgrupper, så vi bidrager til at gøre ledelse til en fælles opgave.
 • at mestre krisehåndtering og krisekommunikation, så vi også bedriver god ledelse når det virkelig gælder.
 • at tage ansvar for ledertalentudvikling, så vi bidrager til at fremtidssikre ledelsen af Thisted Kommune.
 • at inddrage og sikre medindflydelse i MED-systemet, så medarbejderne er inddraget i Thisted Kommunes udvikling.

Du kan læse meget mere om ledelsesgrundlaget, og vores forventninger til dig som sektionsleder her.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Dit kontor vil være på Kirkevej 9, 7760 Hurup. Da der er en del kørsel forbundet med stillingen, vil det være et krav, at du har gyldigt kørekort minimum kategori B.

Tiltrædelse den 1. marts 2020.

Ugentligt timetal: Fuld tid

For yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte drifts- og Anlægschef Ejgil Haurum på 23 38 76 67 eller på mail esh@thisted.dk

Ansøgningsfrist
Tirsdag den 7. januar 2020 kl. 8.00.

Samtaler er planlagt
1. samtale afholdes den 15. januar 2020.
2. samtale afholdes den 22. januar 2020.

 

Thisted KommuneHurup Thy2019-12-13T00:00:002020-01-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Afdelingschef søges til vores værksted i Aalborg

Skorstensgaard Aalborg ApS

Aalborg SV
Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste afdelingschef. Vi har forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste afdelingschef. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesme...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. januar 2020

selvstændig- kunder haves

JobTeam Esbjerg A/S

Aalborg
Kære kandidatEnestående mulighed for at blive selvstændig i Aalborg Vi har et opdyrket salgsdistrikt ledigt fra 1. januar 2020 JobTeam A S søger en partner, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau. Vi har forretningskonceptet og den nødve...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:23. januar 2020

Reservedelschef

HJALLERUP MASKINFORRETNING A/S

Hjallerup
Hjallerup Maskinforretning A S søger en dynamisk og erfaren reservedelschef til vores reservedelslager i Hjørring Virksomheden tilbyder En udfordrende stilling med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Virksomheden har en stærk virksomheds...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Sektionsleder til Affald og Ejendomme, Drifts- og Anlægsafdelingen

Thisted Kommune

Hurup Thy
Er din faglige viden og praktiske erfaring med Affaldshåndtering samt genanvendelse stor, har du også viden indenfor bygninger, og vil du sammen med en stærk fagligt funderet sektion være med til at bringe Thisted Kommune endnu længere i arbejdet me...
Indrykket:13. december 2019
Udløbsdato:6. januar 2020