Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkil søger entrepriseleder til anlægsopgaver i Sønderborg


Sæt dit tydelige aftryk
Vi har stor succes med at fylde ordrebøgerne, hvilket betyder, at vi mangler dig på holdet til at hjælpe med at løfte opgaverne. Du bliver ansat i anlægsafdelingen i Sønderborg, hvor vi primært udfører opgaver for kommuner og forsyningsselskaber i Sønderjylland. Projekterne spænder vidt, lige fra klimatilpasning og byrumsudvikling til traditionelt anlæg af veje, kloakker og forsyningsledninger.

Lige nu har vi blandt andet travlt med at kloakseparere i Løjt Kirkeby og Nordborg, samt udrulle fjernvarme på Nordals.

Bidrag til et stærkt team
Du bliver en del af et af Danmarks største entreprenørfirmaer og får udgangspunkt fra afdelingens kontor i Sønderborg, men vil have tæt kontakt til de øvrige afdelinger, bl.a. Fundering, Miljøteknik og Bro & Beton, hvilket giver dig en stor tværfaglig indsigt.

Vi har højt til loftet i afdelingen og en flad organisationsstruktur. Der er kort fra tanke til handling, og vi sparrer flittigt med hinanden i dagligdagen for i samarbejde at finde de rigtige løsninger. Du bliver en del af et erfarent team, som vægter samarbejde og hjælpsomhed højt i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.

For at sikre dig en god start, vil du få tilknyttet en af vores dygtige og erfarne projektchefer som mentor, så du kommer godt i gang.
 
Dine arbejdsopgaver

Med reference til afdelingschefen får du en vigtig rolle i afdelingen, hvor du leder entrepriseopgaver i samarbejde med vores formænd. Du har økonomisk ansvar for egne sager samt den løbende kontakt med vores kunder i Sønderjylland. Du vil i første omgang primært skulle løse opgaver og projekter indenfor forsyningsområdet med fokus på kloakering og klimasikring.

Vores ønsker til dig
Du evner at kommunikere smidigt med alle parter i et projekt og er typen, der altid arbejder hårdt for at være på forkant, så projekterne glider bedst muligt. Derudover har du evnen til at få bygherre, rådgiver samt evt. øvrige interessenter til at se og arbejde efter ét fælles mål: ”Et godt projekt for alle”. Du er omhyggelig med at følge op på dine aftaler og er troværdig og tillidsvækkende såvel i det interne som eksterne samarbejde.
 
Har du viljen og evnerne til at gøre en positiv forskel som entrepriseleder på anlægsprojekter hos os, er din baggrund ikke så afgørende.

Du kommer måske fra en lignende stilling i en anden virksomhed eller har nogle års erfaring som formand i anlægsbranchen og vil gerne prøve kræfter med jobbet som entrepriseleder i trygge rammer, med stor mulighed for personlig udvikling. Alternativt har du måske en teknisk mellemlang eller lang videregående uddannelse og kan se dig i jobbet.

Vi kan tilbyde 
I Arkil er medarbejderne vores vigtigste ressource, og derfor investerer vi i din udvikling og efteruddannelse. Som ny medarbejder får du god introduktion og oplæring, løn fastsat efter dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring og god pensionsordning.

Er jobbet noget for dig og vil du høre mere?
Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mikkel Bigum på tlf. 2559 8138.
 
Dit næste skridt
Send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke nedenfor på knappen "Send ansøgning". Vi holder samtaler løbende og annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi opfordrer alle, uanset køn og etnicitet, til at søge stillingen og glæder os til at høre fra dig.
 
Om Arkil
I Arkil bliver du en del af en stor familieejet entreprenørvirksomhed med vide rammer og en flad struktur.
Hos os er innovation, selvstændighed og ansvar nøgleord i det daglige.
Vi lægger vægt på at være ordentlige, professionelle og ærlige, så vi efterlader et godt indtryk og et stærkt samarbejde, vi kan bygge videre på. Vi prioriterer et sundt og sikkert arbejdsmiljø og var nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018.

Læs mere på www.arkil.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.