Gem job

A la carte kok til SALT

Har du lyst til at være en del af et spændende restaurantteam i en international og attraktiv virksomhed, så kan du blive en af vores nye kollegaer. SALT bar & restaurant og Admiral Hotel søger en faglig dygtig og engageret kok med flair og lyst til at arbejde med primært a la carte.

Vi tilbyder et job i et travlt og velfungerende køkken med fokus på håndværk og de gode råvarer. Vi lægger vægt på godt teamwork og personlig udvikling. God løn i henhold til kvalifikationer.

Du bliver en del af et vidt spændende team, hvor din personlige indsats gør en forskel, og alle tager et selvstændigt ansvar for, at helheden fungerer. Vi arbejder i ét stort team med engagerede og kompetente kolleger i et internationalt miljø. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som socialt.

Som person er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og villig til ikke at gå på kompromis. Du har lysten til at arbejde i et tæt team, hvor alle er afhængige af hinanden.

Du er en rutineret og engageret kok med lyst og evne til at arbejde i et travlt a la carte-køkken. Du formår at arbejde i et stort team og har erfaring med oplæring af elever.

Tiltrædelse: Snarest efter aftale.

Har du lyst til at være med på holdet, hører vi gerne fra dig snarest. Klik på "SØG STILLINGEN" og udfyld de markerede felter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at række ud efter konstitueret køkkenchef Ludvig Werner på telefon 33741414 / 31619958.

Om SALT bar & restaurant
Vores mad fuld af nytænkning og udfordrende smagssammensætninger. Her er vi stolte af at servere et godt produkt, hvor mad og vin går op i en højere enhed uden at miste jordforbindelsen. Vi ligger i Hotel Admiral – et af Københavns mest succesfulde og veldrevne hoteller – placeret netop der, hvor havnen møder byen. Lyset og livet her danner sammen med maden og vinen grundlag for en stor restaurantoplevelse. Og det er dig der fuldender den for vores gæster. Mød nogle af dine nye kolleger her https://vimeo.com/251633859.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Erfaren kok / cater til personalerestauranten ved ...

Compass Group Danmark A/S

København S
Er du faglært kok eller cater og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekan...
9. juni 2022

Kok eller cater? Få et fleksibelt job med dagvagte...

Adecco

Frederiksberg
Her hos Adecco har vi kantiner som åbner og starter i de tidlige morgentimer. Oftest ligger arbejdstiden mellem klokken 06.00 og 16.00 og med mulighed for at arbejde alt fra 8 timer til 37 timer om ugen. Det er dejligt når arbejdstiderne er gode, men...
17. juni 2022

Omstillingsparat (flyver)kok søges til kantiner i ...

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Kunne du tænke dig et fuldtidsjob, hvor du tager rundt til vores forskellige kantiner og kvalitetssikrer samt optimerer? Har du mod på at skulle agere midlertidig køkkenchef, hvis behovet opstår? Trives du i en hverdag, hvor dagene sjældent er ens, o...
24. juni 2022

A la carte kok til SALT

Har du lyst til at være en del af et spændende restaurantteam i en international og attraktiv virksomhed, så kan du blive en af vores nye kollegaer. SALT bar & restaurant og Admiral Hotel søger en faglig dygtig og engageret kok med flair og lyst til at arbejde med primært a la carte.

Vi tilbyder et job i et travlt og velfungerende køkken med fokus på håndværk og de gode råvarer. Vi lægger vægt på godt teamwork og personlig udvikling. God løn i henhold til kvalifikationer.

Du bliver en del af et vidt spændende team, hvor din personlige indsats gør en forskel, og alle tager et selvstændigt ansvar for, at helheden fungerer. Vi arbejder i ét stort team med engagerede og kompetente kolleger i et internationalt miljø. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som socialt.

Som person er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og villig til ikke at gå på kompromis. Du har lysten til at arbejde i et tæt team, hvor alle er afhængige af hinanden.

Du er en rutineret og engageret kok med lyst og evne til at arbejde i et travlt a la carte-køkken. Du formår at arbejde i et stort team og har erfaring med oplæring af elever.

Tiltrædelse: Snarest efter aftale.

Har du lyst til at være med på holdet, hører vi gerne fra dig snarest. Klik på "SØG STILLINGEN" og udfyld de markerede felter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at række ud efter konstitueret køkkenchef Ludvig Werner på telefon 33741414 / 31619958.

Om SALT bar & restaurant
Vores mad fuld af nytænkning og udfordrende smagssammensætninger. Her er vi stolte af at servere et godt produkt, hvor mad og vin går op i en højere enhed uden at miste jordforbindelsen. Vi ligger i Hotel Admiral – et af Københavns mest succesfulde og veldrevne hoteller – placeret netop der, hvor havnen møder byen. Lyset og livet her danner sammen med maden og vinen grundlag for en stor restaurantoplevelse. Og det er dig der fuldender den for vores gæster. Mød nogle af dine nye kolleger her https://vimeo.com/251633859.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Erfaren kok / cater til personalerestauranten ved ...

Compass Group Danmark A/S

København S
Er du faglært kok eller cater og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekan...
9. juni 2022

Kok eller cater? Få et fleksibelt job med dagvagte...

Adecco

Frederiksberg
Her hos Adecco har vi kantiner som åbner og starter i de tidlige morgentimer. Oftest ligger arbejdstiden mellem klokken 06.00 og 16.00 og med mulighed for at arbejde alt fra 8 timer til 37 timer om ugen. Det er dejligt når arbejdstiderne er gode, men...
17. juni 2022

Omstillingsparat (flyver)kok søges til kantiner i ...

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Kunne du tænke dig et fuldtidsjob, hvor du tager rundt til vores forskellige kantiner og kvalitetssikrer samt optimerer? Har du mod på at skulle agere midlertidig køkkenchef, hvis behovet opstår? Trives du i en hverdag, hvor dagene sjældent er ens, o...
24. juni 2022