Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Åbent afsnit med erfarne kolleger, høj faglighed og rigtig godt arbejdsmiljø søger social- og sundhedsassistent til primært nattevagter.

Åbent afsnit med erfarne kolleger, høj faglighed og rigtig godt arbejdsmiljø søger social- og sundhedsassistent til primært nattevagter.Afsnit 14 er et åbent afsnit, med plads til 20 patienter med alle slags psykiatriske diagnoser. Vi er en engageret personalegruppe, som ledes af synlig og erfaren ledelse. Der er faste læger og socialrådgivere på afsnittet, og vi arbejder alle tæt sammen både om patientarbejdet og om vores fælles arbejdsmiljø. Kognitiv adfærdsterapi er integreret i vores daglige arbejde, vi anvender metoder fra DAT og bestræber os på at tilbyde et miljø, der fremmer patientens recovery.Dine arbejdsopgaver

I nattevagten er opgaverne primært grundlæggende psykiatrisk og somatisk sygepleje i tråd med den øvrige behandling – både for sovende og ikke sovende patienter.

Derudover er der i nattevagten en del praktiske opgaver, som understøtter sygeplejen såsom varebestilling og forberedelse af dagens og aftenens program.

Hvis du har dag/aftenvagter, vil du fungere som kontaktperson og arbejde sammen med patient, pårørende og kolleger, om at planlægge og koordinere det individuelle pleje- og behandlingsforløb.Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

Vi er en mangfoldig personalegruppe hvad angår alder, erfaring, køn og uddannelse. Derudover er vi en åben, dygtig og engageret personalegruppe, som trives rigtig godt med hinanden. Vi har i forvejen to faste, dygtige nattevagter og I vil være 2 i vagt af gangen.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet med et veltilrettelagt individuelt introduktionsforløb. Du får tilknyttet en mentor i et år efter ansættelsesstart. Vi har supervision hver anden uge, hvor du kan vende det mere udfordrende patientforløb med en erfaren psykolog og dine kolleger.

Arbejdsmiljø. Vi arbejder efter Safewardsmodellen, som vi mener understøtter høj faglighed og er nøglen til et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi har vedligeholdelsesinstruktører, der er til for at give dig sparring og støtte, når vi arbejder deeskalerende og med forebyggelse af tvang.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser og løbende vedligeholdelse.

Vi tilbyder desuden:

  • Medarbejdere på Psykiatrisk Center Ballerup har adgang til massage, akupunktur, zoneterapi, fitnesstilbud og en virkelig god kantine
  • Ansatte i Region Hovedstadens Psykiatri har gode rabatordninger til div. fitnesscentre, personaleforeninger m.m
Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Dine kvalifikationer:

  • Meget gerne erfaring inden for psykiatri og relationsbehandling
  • God kommunikation, både mundtligt og skriftligt
  • Du kan anvende kognitiv adfærdsterapi – eller har lyst til at lære det
  • Du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde – og bevare overblikket i hektiske situationer
  • Du kan reflektere over din praksis, så din faglighed hele tiden udvikler sig
Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 28-30 timer i overvejende nattevagter, evt med enkelte dag eller aftenvagter. Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Du kan kontakte afsnittets afdelingssygeplejerske Mo Lindum på 38 64 50 07 hvis du vil høre mere om stillingen.Ansøgningsfristen er den 18. september 2020, kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 39.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.Om Psykiatrisk Center Ballerup:

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 145 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.