Gem job

Aalborg Historiske Museum søger butiksansvarligButiksansvarlig til Aalborg Historiske Museum

Vi søger en butiksuddannet medarbejder til at drive museumsbutikken og tage godt imod gæsterne på Aalborg Historiske Museum. Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse snarest muligt.

Aalborg Historiske Museum er et bymuseum placeret centralt i Aalborg. Museet besøges både af lokale og turister, som har en interesse i byens historie. Butikkens udvalg af varer afspejler de fortællinger, man kan opleve i museets udstillinger, og den linje skal fastholdes, så man sikrer, at museumsbutikkens vareudbud tydeligt adskiller sig fra udbuddet i de omkringliggende butikker.

Sammen med det øvrige frontpersonale er du den første, museumsgæsten møder, og vi forventer, at du på bedste vis kan repræsentere museet og sørge for at introducere vores gæster til en god museumsoplevelse.

Aalborg Historiske Museum besøges årligt af ca. 25.000 gæster, og med placeringen centralt på den nye Budolfi Plads er der potentiale til flere gæster og en øget omsætning i museumsbutikken. Det sidste er en udfordring, vi håber, du vil tage op.

Vi søger en person, der:

 • Er butiksuddannet og har flere års butikserfaring – gerne fra museumsbranchen
 • Har erfaring med forretningsudvikling og har fokus på bundlinjen
 • Taler flydende engelsk og gerne har kendskab til andre sprog
 • Har gode IT-færdigheder, herunder som minimum Office-pakken på superbrugerniveau. Kendskab til flere kassesystemer er tillige en fordel.
 • Kan lide at sælge og evner at yde god kundeservice
 • Har historisk interesse

Du kommer til at arbejde tæt sammen med både museumsinspektører og butikspersonalet på de øvrige afdelinger, og du bliver medlem af museets butiksudvalg.
Det væsentligste er, at du kan drive forretning, levere resultater, bidrage til udvikling og forandring af museets butiksdrift samt tage godt imod vores gæster.

Jobbet tæller en række daglige butiks- og publikumsorienterede opgaver.
Du skal arbejde med:
 • Museumsbutikkens daglige udtryk og dekoration – herunder finde originale varer, der har rod i museets kulturhistoriske virke
 • Servicering af museets gæster, herunder billetsalg, vejledning og information om udstillingerne
 • Daglige rutiner såsom kasseopgørelse, lagerstyring, afregninger, varemodtagelse og prismærkning
 • Oprydning og opfyldning i butik og på lager (fysisk arbejde må forventes)
 • Kontakt med leverandører samt indkøb af varer
 • Let, daglig rengøring af publikumsområder – butik, cafe og toiletter. (Det faste rengøringsfirma kommer ikke på samtlige afdelinger dagligt).
 • Oplæring og motivering af timelønnede ansatte samt vagtplanlægning for disse
 • Overvågning og alarmer på flere afdelinger

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, som du selv kan være med til at udvikle og definere. Du vil blive en del af en alsidig og kreativ arbejdsplads, hvor vi interesserer os for og har en holdning til det, vi laver.
Museumsbutikken er åbent tirsdag-lørdag kl. 10-17. Arbejdstiden placeres primært i ugens hverdage, men med 1-2 lørdagsvagter pr. måned. Aftenarbejde må desuden forventes, om end sjældent.


Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid, 37 timer ugentligt, løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning
Vi skal have din motiverede ansøgning på maksimalt én side og CV – samt evt. relevante bilag - senest fredag 21. maj 2021 kl. 12.
Du søger ved at uploade ansøgning samt CV og trykke på knappen "Send ansøgning".
Alle ansøgninger behandles fortroligt og i henhold til gældende GDPR-forordninger.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag 2. juni 2021.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Helle Nørgaard på tlf. 25 19 74 08 eller mail helle.noergaard@aalborg.dk
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om os
Nordjyllands Historiske Museum er et statsanerkendt museum med 65 årsværk og 14 udstillingssteder. Arbejdspladsen har cirka 60 fastansatte medarbejdere samt en del sæsonmedarbejder og projektansatte.  Vi omsætter årligt for ca. 45 mio. kr. Heraf er omtrent halvdelen tilskud fra kommuner og stat.
Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.nordmus.dk 

Vores kerneværdier
På Nordjyllands Historiske Museum giver vi historien liv.
Med udgangspunkt i de autentiske steder, genstande og fortællinger formidler vi vores fælles fortid - både den nære og den, der kigger ud i verden.
Vi skaber indblik og udsyn for vores gæster, så vores forskning bliver nærværende, og formidlingen bliver identitetsskabende.
Vi møder vores gæster i øjenhøjde, og vi har fokus på at give dem og vores mange samarbejdspartnere den bedst mulige service – både på museerne og i det digitale møde.

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Souschef butik Brønderslev

Brønderslev, Harald Nyborg

Brønderslev
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab! Harald Nyborg søger en souschef til vores nye butik i Brønderslev. VI TILBYDER.. Et spændende og udfordrende job i en dynamisk butik, samt at blive del af et team med gode kollegaer ...
Indrykket:2. maj 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Souschef butik Brønderslev

Brønderslev, Harald Nyborg

Brønderslev
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab! Harald Nyborg søger en souschef til vores nye butik i Brønderslev. VI TILBYDER.. Et spændende og udfordrende job i en dynamisk butik, samt at blive del af et team med gode kollegaer ...
Indrykket:2. maj 2021