Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig  

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns generelt

Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. 

Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330001864Phoenix-78ff1f9812019-04-05T00:00:00Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig  

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns generelt

Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. 

Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 

2019-06-01T00:51:33.727 Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Opstart snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns generelt Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.11jobnet78ff1f98100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3502771Aamanns Køkken11Refshalevej 163A1432København KDKDanmark0
job@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent740550JobNet4971187497118710005-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78ff1f98https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=78ff1f98https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78ff1f98&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78ff1f98&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgAamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361331205Carsten Hughsonjob@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark330078627Indisk kok / Indian Chef søgesBasic Vi søger en dygtig kok til Bharat Indian Cuisine, bell. på Store Kongensgade med åbning ultimo september. Vil du være en del af et dynamisk og dedikeret team, der kun tænker på at servere den bedste mad til vores gæster. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de bedste råvarer til rådighed, som vi handler lokalt og i udlandet. Du SKAL have erfaring i indisk madlavning, være boende i Danmark eller europa (Du skal kunne fremvise dansk arbejdstilladelse eller europæisk statsborgerskab). Tiltrædelse snarest.Løn efter aftale. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Eller ring til Danny Dhir på 53371237 Se mere på vores ansøgersite: https: ssvalby.ofir.comVi søger en dygtig kok til Bharat Indian Cuisine, bell. på Store Kongensgade med åbning ultimo september.

Vil du være en del af et dynamisk og dedikeret team, der kun tænker på at servere den bedste mad til vores gæster.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de bedste råvarer til rådighed, som vi handler lokalt og i udlandet.

Du SKAL have erfaring i indisk madlavning, være boende i Danmark eller europa (Du skal kunne fremvise dansk arbejdstilladelse eller europæisk statsborgerskab).

Tiltrædelse snarest.
Løn efter aftale.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning". Eller ring til Danny Dhir på 53371237


Se mere på vores ansøgersite: https://ssvalby.ofir.com

ORS/Small/452e8a67_logo.pngSS Valby ApSValby2019-08-26T17:02:28.4902019-09-29T00:00:00
330089701Kok til vores madskole på Skolen i SydhavnenBasic Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Ansættelsen er fra den 1. november 2019 eller snarest muligt 37 timer ugentlig (Den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger). Om Skolen i Sydhavnen Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015. Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter, vi arbejder med i dagligdagen, og i forhold til skolens profilering udadtil. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse. Om Madskolen Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion, og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der samtidig være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt. Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus kig evt. forbi denne side https: www.kbhmadhus.dk . Om dig Du skal være en god madhåndværker Du skal have erfaring med sidemandsoplæring Du skal have erfaring med storproduktion Du skal være pædagogisk og tålmodig Du skal være med på at maddanne vores elever Du skal kunne tilpasse dig i et team med bred faglighed, hvor vi løfter i flok Vores maddogmer er Vi laver alt mad fra bunden Vi laver mad af råvarer efter sæson Vi laver mad som mætter Vi skaber balance på tallerken Vi skaber nye madhåndværkere Vi bruger økologiske råvarer og har guldmærket i økologi Vi er rollemodeller og værter Dine kvalifikationer Uddannelse som kok Erfaring med menuplanlægning og indkøb Erfaring med produktion af mad til mange Evt. erfaring i at arbejde med børn Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole Et køkkenteam på fem personer vi er et ungt, dynamisk, engageret og passioneret team med forskellige madfagligheder, der ønsker at være med til at give eleverne nogle velsmagende, sunde måltider og læren om maddannelse og køkkentekniker Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde Gode personaleforhold Vi har en professionel holdning til vores arbejde med en uformel tone i dagligdagen Yderligere information Kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com skolenisydhavnen. Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis og evt. udtalelser. Søg via nedenstående link senest mandag den 30. september 2019 Vi forventer at holde ansættelsessamtalerne den 7. oktober 2019.

Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet.

Ansættelsen er fra den 1. november 2019 eller snarest muligt 37 timer ugentlig (Den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger).

Om Skolen i Sydhavnen
Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.

Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter, vi arbejder med i dagligdagen, og i forhold til skolens profilering udadtil.

Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse.

Om Madskolen
Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.

Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion, og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der samtidig være plads til at eksperimentere – samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt.

Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus – kig evt. forbi denne side https://www.kbhmadhus.dk/.

Om dig

  • Du skal være en god madhåndværker
  • Du skal have erfaring med sidemandsoplæring
  • Du skal have erfaring med storproduktion
  • Du skal være pædagogisk og tålmodig
  • Du skal være med på at maddanne vores elever
  • Du skal kunne tilpasse dig i et team med bred faglighed, hvor vi løfter i flok

Vores maddogmer er

  • Vi laver alt mad fra bunden
  • Vi laver mad af råvarer efter sæson
  • Vi laver mad som mætter
  • Vi skaber balance på tallerken
  • Vi skaber nye madhåndværkere
  • Vi bruger økologiske råvarer og har guldmærket i økologi
  • Vi er rollemodeller og værter

Dine kvalifikationer

  • Uddannelse som kok
  • Erfaring med menuplanlægning og indkøb
  • Erfaring med produktion af mad til mange
  • Evt. erfaring i at arbejde med børn

Vi tilbyder

  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole
  • Et køkkenteam på fem personer – vi er et ungt, dynamisk, engageret og passioneret team med forskellige madfagligheder, der ønsker at være med til at give eleverne nogle velsmagende, sunde måltider og læren om maddannelse og køkkentekniker
  • Familievenlige arbejdstider
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Gode personaleforhold 
  • Vi har en professionel holdning til vores arbejde med en uformel tone i dagligdagen

Yderligere information
Kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com/skolenisydhavnen.

Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis og evt. udtalelser.

Søg via nedenstående link senest mandag den 30. september 2019
Vi forventer at holde ansættelsessamtalerne den 7. oktober 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSkolen i SydhavnenKøbenhavn SV2019-09-13T15:02:28.7772019-09-30T00:00:00
330076388KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.



Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

ORS/Small/80419caa_logo.pngBasso KøbenhavnKøbenhavn K2019-08-21T11:01:43.0302019-10-04T00:00:00
330071040Blue Elephant Copenhagen søger Kokke./ looking for chefsRobot Vi søger 1-2 kokke til vores travle køkken. Du har kendskab erfaring med det thailandske asiatiske køkken. Du er flittig og stabil, og kan håndtere travlhed. Arbejdstiden er fordelt på 5 dage, mandag til lørdag. Vi har lukket om søndagen. Komunikationen foregår på Thai eller engelsk. Du skal kunne tale og forstå mindst et af disse sprog We are looking for 1-2 chefs for our busy kitchen. You have the knowledge experience of Thai Asian cuisine. You are diligent and stable, and can handle the hustle and bustle. The working hours are divided into 5 days, Monday to Saturday. We have closed on Sundays. Communication takes place in Thai or English. You must be able to speak and understand at least one of these languages.

Vi søger 1-2 kokke til vores travle køkken. Du har kendskab/erfaring med det thailandske/asiatiske køkken. Du er flittig og stabil, og kan håndtere travlhed. Arbejdstiden er fordelt på 5 dage, mandag til lørdag. Vi har lukket om søndagen. Komunikationen foregår på Thai eller engelsk. Du skal kunne tale og forstå mindst et af disse sprog

We are looking for 1-2 chefs for our busy kitchen. You have the knowledge / experience of Thai / Asian cuisine. You are diligent and stable, and can handle the hustle and bustle. The working hours are divided into 5 days, Monday to Saturday. We have closed on Sundays. Communication takes place in Thai or English. You must be able to speak and understand at least one of these languages.

THAI RESTAURANT A/SKøbenhavn S2019-08-10T00:00:002019-10-03T00:00:00
330068554fuldtids kokRobot Uddannet kok søges til cafe restaurante i kastrup. Vi er et ungt team som søger en super frisk, motiveret og engageret kok snarest muligt. Er det dig ?

Uddannet kok søges til cafe/restaurante i kastrup. Vi er et ungt team som søger en super frisk, motiveret og engageret kok snarest muligt. Er det dig ?

Cafe Kystens PerleKastrup2019-08-06T00:00:002019-09-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Indisk kok / Indian Chef søges

SS Valby ApS

Valby
Vi søger en dygtig kok til Bharat Indian Cuisine, bell. på Store Kongensgade med åbning ultimo september. Vil du være en del af et dynamisk og dedikeret team, der kun tænker på at servere den bedste mad til vores gæster. Du får rig mulighed for at u...
Indrykket:26. august 2019
Udløbsdato:29. september 2019

Kok til vores madskole på Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

København SV
Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Ansættelsen er fra den 1. november 2019 eller snarest muligt 37 timer ugentlig (Den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt p...
Indrykket:13. september 2019
Udløbsdato:30. september 2019

KOK I KØBENHAVN

Basso København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

Blue Elephant Copenhagen søger Kokke./ looking for chefs

THAI RESTAURANT A/S

København S
Vi søger 1-2 kokke til vores travle køkken. Du har kendskab erfaring med det thailandske asiatiske køkken. Du er flittig og stabil, og kan håndtere travlhed. Arbejdstiden er fordelt på 5 dage, mandag til lørdag. Vi har lukket om søndagen. Komunikati...
Indrykket:10. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019

fuldtids kok

Cafe Kystens Perle

Kastrup
Uddannet kok søges til cafe restaurante i kastrup. Vi er et ungt team som søger en super frisk, motiveret og engageret kok snarest muligt. Er det dig ?
Indrykket:6. august 2019
Udløbsdato:27. september 2019