Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig:   

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder:

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Opstart snarest muligt.

 

Kontakt os:

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go
  • Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by
  • Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330080354Phoenix-178bd2cd12019-08-29T00:00:00Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig:   

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder:

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Opstart snarest muligt.

 

Kontakt os:

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go
  • Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by
  • Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor
2019-10-23T00:51:19.690 Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig: Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder: Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. Opstart snarest muligt. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af: Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor11jobnet178bd2cd100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3596117Aamanns Køkken11Refshalevej 163A1432København KDKDanmark0
job@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent813528JobNet5035599503559910027-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgAamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362482241job@aamanns.dkjob@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark330132248Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset RegnskovenBasic Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv. Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset. Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15 Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator. Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke. Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn. Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m. Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen. Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre. Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807. Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt.

Vi søger en person der:

  • Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv.
  • Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution
  • Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod
  • Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset.
  • Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15
  • Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina

Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator.

Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke.

Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn.

Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m.

Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen.

Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre.

Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngRegnskovenKøbenhavn Ø2019-11-28T15:01:17.0232019-12-12T00:00:00
330136580Uddannet kok til Den Grønne KastanjeBasic Genopslag Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omgivet af Botanisk Have, Søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere. Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer. Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. Du skal have et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis. Du kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn, og du kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vi vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM (SAP-baseret system) og andre it-baserede værktøjer. Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid. Arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt. Mere information For mere information om Den Grønne Kastanje se http: www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357. Søg via nedenstående link senest fredag den 20. December 2019

Genopslag

Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen 'Kongeriget ved Søerne' (Klynge C Indre By/Østerbro).

Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omgivet af Botanisk Have, Søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere.

Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid – allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer.

Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. Du skal have et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis. Du kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn, og du kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil.

Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vi vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM (SAP-baseret system) og andre it-baserede værktøjer.

Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid. Arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt.

Mere information
For mere information om Den Grønne Kastanje se http://www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357.

Søg via nedenstående link senest fredag den 20. December 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDen Grønne KastanjeKøbenhavn K2019-12-06T12:00:54.2802019-12-20T00:00:00
330136610Kreativ faglært kok til klassisk 5/2 vagtplanBasic Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du serviceminded? Og kan du arbejde i turnus i en klassisk 5 2 vagtplan? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Kystvejen i Kastrup Lufthavn. Tiltrædelse: ?Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en klassisk 5 2-vagtplan: i ulige uger arbejder du onsdag og torsdag kl. 08.00-19.00 og i lige uger arbejder du mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 08.00-19.00 Dine primære opgaver bliver tilberedning og opbakning af varme og lune retter samt salater og brød til vores buffet Derudover er du er klar til at påtage dig øvrige opgaver, vi er fælles om: bl.a. lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring mv. Du indgår i et team på 12 kreative, servicemindede og glade kolleger, som sørger for at servicere og producere mad til de mange spisende gæster hver dag Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du er gastronomisk dygtig og du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af sæsonens friske råvarer Du er glad, frisk og organiseret Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du har kørekort Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 12 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til ca. 200-250 gæster hver dag året rundt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du serviceminded? Og kan du arbejde i turnus i en klassisk 5/2 vagtplan? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Kystvejen i Kastrup Lufthavn.

Tiltrædelse: ?Hurtigst muligt

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en klassisk 5/2-vagtplan: i ulige uger arbejder du onsdag og torsdag kl. 08.00-19.00 og i lige uger arbejder du mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 08.00-19.00
  • Dine primære opgaver bliver tilberedning og opbakning af varme og lune retter samt salater og brød til vores buffet
  • Derudover er du er klar til at påtage dig øvrige opgaver, vi er fælles om: bl.a. lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring mv.
  • Du indgår i et team på 12 kreative, servicemindede og glade kolleger, som sørger for at servicere og producere mad til de mange spisende gæster hver dag
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du er gastronomisk dygtig og du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af sæsonens friske råvarer
  • Du er glad, frisk og organiseret
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du har kørekort

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 12 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til ca. 200-250 gæster hver dag året rundt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKastrup2019-12-11T00:00:002020-01-31T00:00:00
330137237Kok til Skolen i SydhavnenBasic Er du uddannet kok, og vil du lave nærings- og læringsrige måltider til alle på vores skole? Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015. Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående både i de temaer og projekter, vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil. Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Vi har i alt godt 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse. Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der samtidig være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt. Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus kig evt. forbi denne side http: www.kbhmadhus.dk skolemad madskoler. Vi forventer, at du er en god madhåndværker har erfaring med sidemandsoplæring har erfaring med storproduktion er pædagogisk og tålmodig er med på at maddanne vores elever kan tilpasse dig i et team med bred faglighed, hvor vi løfter i flok Vores maddogmer er Vi laver alt mad fra bunden Vi laver mad af råvarer efter sæson Vi laver mad, som mætter Vi skaber balance på tallerken Vi skaber nye madhåndværkere Vi bruger økologiske råvarer og har guldmærket i økologi Vi er rollemodeller og værter Dine kvalifikationer Uddannelse som kok Erfaring med menuplanlægning og indkøb Erfaring med produktion af mad til mange Evt. erfaring med at arbejde med børn Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med udvikling af vores madskole Et køkkenteam på fem personer vi er unge, dynamiske, engagerede, passionerede, har forskellige madfagligheder og ønsker at være med til at give eleverne nogle velsmagende, sunde måltider og læren om maddannelse og køkkentekniker Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde Gode personaleforhold. Vi har en professionel holdning til vores arbejde med en uformel tone i dagligdagen Vi ansætter vores nye medarbejder den 1. marts 2020 eller snarest muligt. Stillingen er på 37 timer om ugen den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Yderligere information Du er meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 30360 eller besøge os på vores hjemmeside www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com skolenisydhavnen. Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 7. januar 2020 Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3.

Er du uddannet kok, og vil du lave nærings- og læringsrige måltider til alle på vores skole?

Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.

Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående både i de temaer og projekter, vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil.

Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet.

Vi har i alt godt 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse.

Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.

Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der samtidig være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt.

Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus – kig evt. forbi denne side http://www.kbhmadhus.dk/skolemad/madskoler.  

Vi forventer, at du

  • er en god madhåndværker
  • har erfaring med sidemandsoplæring
  • har erfaring med storproduktion
  • er pædagogisk og tålmodig
  • er med på at maddanne vores elever
  • kan tilpasse dig i et team med bred faglighed, hvor vi løfter i flok

Vores maddogmer er

  • Vi laver alt mad fra bunden
  • Vi laver mad af råvarer efter sæson
  • Vi laver mad, som mætter
  • Vi skaber balance på tallerken
  • Vi skaber nye madhåndværkere
  • Vi bruger økologiske råvarer og har guldmærket i økologi
  • Vi er rollemodeller og værter

Dine kvalifikationer

  • Uddannelse som kok
  • Erfaring med menuplanlægning og indkøb
  • Erfaring med produktion af mad til mange
  • Evt. erfaring med at arbejde med børn

Vi tilbyder

  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med udvikling af vores madskole
  • Et køkkenteam på fem personer; vi er unge, dynamiske, engagerede, passionerede, har forskellige madfagligheder og ønsker at være med til at give eleverne nogle velsmagende, sunde måltider og læren om maddannelse og køkkentekniker
  • Familievenlige arbejdstider
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Gode personaleforhold. Vi har en professionel holdning til vores arbejde med en uformel tone i dagligdagen

Vi ansætter vores nye medarbejder den 1. marts 2020 eller snarest muligt.
Stillingen er på 37 timer om ugen; den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger.

Yderligere information
Du er meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 30360 eller besøge os på vores hjemmeside www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com/skolenisydhavnen.

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 7. januar 2020
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSkolen i SydhavnenKøbenhavn SV2019-12-10T12:00:52.7202020-01-07T00:00:00
330125093Kok/cater til barselsvikariet i København KRobot Har du stor interesse inden for kantineområdet, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du den vi leder efter! Da en af vores medarbejdere går på barsel start januar 2020 og otte uger frem, søger vi en kok eller cater der er passioneret, solid, effektiv og serviceminded til vores kantinekøkken i København K. Dagligt serviceres ca. 300 spisende gæster til morgenmad og frokost, samt mødeforplejning til husets kunder og møder. Du bliver en del af et team hvor der er et godt sammenhold, en god portion humor, og gang i hverdagen. Vi ser derfor at du er robust, kan tage fat hvor der er behov for en ekstra hånd og er en loyal holdspiller. Dig som personDu er udlært kok eller cater og har et højt fagligt niveau, gerne med erfaring inden for branchen og er van til at servicere mange kunder. Du skal kunne tage ansvar i dagligdagen, have et godt humør, samt være med til at alle opgaver løses, lige fra produktionen af mad til opvask og rengøring. Om jobbetSom vores nye medarbejder vil du opleve en alsidig hverdag, hvor du kommer til at udføre en lang række forskellige opgaver. Du vil blive en del af en struktureret hverdag og være med til at den daglige drift kører optimalt. Stillingen er på 37 timer, mandag til fredag i tidsrummet fra 7:00-14:55, og vil være tidsbegrænset ansættelse fra 2. januar 2020 til og med 26. februar 2020. Vi tilbyderVi tilbyder en stilling i et stort internationalt selskab, med plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. Ansættelse hurtigst muligt. Søg jobbetHvis stillingen er noget for dig, så send snarest muligt ansøgning og CV via Søg jobbet funktionen. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Jette R. Christensen på tlf: 30 16 60 64 eller Multi Site Manager Simon Anstey på tlf: 61 20 16 57 begge i tidsrummet 10:00-14:30. Vil du vide mere om Sodexo kan du besøge vores hjemmeside www.sodexo.dk

Har du stor interesse inden for kantineområdet, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du den vi leder efter! 

Da en af vores medarbejdere går på barsel start januar 2020 og otte uger frem, søger vi en kok eller cater der er passioneret, solid, effektiv og serviceminded til vores kantinekøkken i København K. Dagligt serviceres ca. 300 spisende gæster til morgenmad og frokost, samt mødeforplejning til husets kunder og møder. 

Du bliver en del af et team hvor der er et godt sammenhold, en god portion humor, og gang i hverdagen. Vi ser derfor at du er robust, kan tage fat hvor der er behov for en ekstra hånd og er en loyal holdspiller. 

Dig som person
Du er udlært kok eller cater og har et højt fagligt niveau, gerne med erfaring inden for branchen og er van til at servicere mange kunder. Du skal kunne tage ansvar i dagligdagen, have et godt humør, samt være med til at alle opgaver løses, lige fra produktionen af mad til opvask og rengøring. 

Om jobbet
Som vores nye medarbejder vil du opleve en alsidig hverdag, hvor du kommer til at udføre en lang række forskellige opgaver. Du vil blive en del af en struktureret hverdag og være med til at den daglige drift kører optimalt. Stillingen er på 37 timer, mandag til fredag i tidsrummet fra 7:00-14:55, og vil være tidsbegrænset ansættelse fra 2. januar 2020 til og med 26. februar 2020.
   
Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i et stort internationalt selskab, med plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. Ansættelse hurtigst muligt. 
 
Søg jobbet
Hvis stillingen er noget for dig, så send snarest muligt ansøgning og CV via ”Søg jobbet” funktionen. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Jette R. Christensen på tlf: 30 16 60 64 eller Multi Site Manager Simon Anstey på tlf: 61 20 16 57 begge i tidsrummet 10:00-14:30.
 
Vil du vide mere om Sodexo kan du besøge vores hjemmeside www.sodexo.dk

Sodexo A/SKøbenhavn K2019-11-15T00:00:002020-01-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset Regnskoven

Regnskoven

København Ø
Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøri...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Uddannet kok til Den Grønne Kastanje

Den Grønne Kastanje

København K
Genopslag Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omg...
Indrykket:6. december 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Kreativ faglært kok til klassisk 5/2 vagtplan

Fazer Food Services A/S

Kastrup
Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du serviceminded? Og kan du arbejde i turnus i en klassisk 5 2 vagtplan? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Kystvejen i Kastrup Luftha...
Indrykket:11. december 2019
Udløbsdato:31. januar 2020

Kok til Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

København SV
Er du uddannet kok, og vil du lave nærings- og læringsrige måltider til alle på vores skole? Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fæ...
Indrykket:10. december 2019
Udløbsdato:7. januar 2020

Kok/cater til barselsvikariet i København K

Sodexo A/S

København K
Har du stor interesse inden for kantineområdet, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du den vi leder efter! Da en af vores medarbejdere går på barsel start januar 2020 og otte uger frem, søger vi en kok eller cater der er passioneret, solid, e...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:1. januar 2020