Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig:   

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder:

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Opstart snarest muligt.

 

Kontakt os:

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go
  • Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by
  • Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330080354Phoenix-178bd2cd12019-08-29T00:00:00Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig:   

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder:

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Opstart snarest muligt.

 

Kontakt os:

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go
  • Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by
  • Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig: Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder: Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. Opstart snarest muligt. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af: Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor11jobnet178bd2cd100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3596117Aamanns Køkken11Refshalevej 163A1432København KDKDanmark0
job@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent813528JobNet5035599503559910027-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=178bd2cd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgAamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362482241job@aamanns.dkjob@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark330107232Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligtProfile Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage. Vi forventer at du:Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeerHar gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserneHar erfaring med projekter fra ide til afvikling og evalueringHar viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skolerKan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéerEr vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupperElsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og eventsKan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljøKan håndtere hygiejnestyring egenkontrolVesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af. Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.Ansøgningen sendes via knappen Send ansøgning . Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00 Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat. Se mere på vores ansøgersite: https: vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeer
  • Har gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserne
  • Har erfaring med projekter fra ide til afvikling og evaluering
  • Har viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skoler
  • Kan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéer
  • Er vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme
  • Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupper
  • Elsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og events
  • Kan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljø
  • Kan håndtere hygiejnestyring/egenkontrol
Vesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af.

Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk

Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.
Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning''.

Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat.

Se mere på vores ansøgersite: https://vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com

ORS/Small/d60d97c5_logo.pngVesterbro UngdomsgaardKøbenhavn V2019-10-15T12:02:37.3772019-11-22T00:00:00
330107498KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/5edfe974_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-15T17:00:32.4732019-11-28T00:00:00
330080390Sushi chef - full-timeRobot We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field s, Bilka OneStop. The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00. Requirements: Fast-learner Flexibility Experience as a sushi chef is a plus, but it is also okay if you don t have it, we will teach you Hard-working Good work ethics Fluency in English Danish CPR and phone number Benefits: Competitive salary No late night shifts Please send an English CV and a short introduction to the following email address: lizsifood@gmail.com

We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field’s, Bilka OneStop.

The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00.

 

Requirements:

Fast-learner

Flexibility

Experience as a sushi chef is a plus, but it is also okay if you don’t have it, we will teach you

Hard-working

Good work ethics

Fluency in English

Danish CPR and phone number

 

Benefits:

Competitive salary

No late night shifts

 

Please send an English CV and a short introduction to the following email address:

lizsifood@gmail.com

Sushi DailyKøbenhavn S2019-08-29T00:00:002019-10-22T00:00:00
330093776Aamanns søger erfaren kok til Aamanns 1921 i Indre byRobot Om arbejdspladsen Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om dig Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage. En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse snarest muligt. Kontakt os Hvis du kan se dig selv i ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: maxim@aamanns.dk Skriv Kok til Aamanns 1921 i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk

Om arbejdspladsen

Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. 

 

Om dig

  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse snarest muligt.

 

 

Kontakt os

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: maxim@aamanns.dk

Skriv 'Kok til Aamanns 1921' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

Aamanns 1921København K2019-09-23T00:00:002019-11-14T00:00:00
330093442Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30 Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring – gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn NV2019-09-20T00:00:002019-11-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligt

Vesterbro Ungdomsgaard

København V
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. ...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

KOK I KØBENHAVN

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage li...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

Sushi chef - full-time

Sushi Daily

København S
We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field s, Bilka OneStop. The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00. Requirements: Fast-learner Flexibility Experience as a sushi chef is a plus, but...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:22. oktober 2019

Aamanns søger erfaren kok til Aamanns 1921 i Indre by

Aamanns 1921

København K
Om arbejdspladsen Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019

Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

København NV
Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakk...
Indrykket:20. september 2019
Udløbsdato:15. november 2019