Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre By

Om arbejdspladsen

Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047646Phoenix-5976faeb12019-06-21T16:01:48.407Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre ByOm arbejdspladsen
Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com

2019-07-26T00:51:16.487 Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om digDu er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.Du arbejder struktureret, rent og målrettet.Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.Vi tilbyderHos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.Løn efter kvalifikationer.En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1 7-2019 eller hurtigst muligt. Kontakt os AnsøgHvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen Send ansøgning . Mere om AamannsVi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af:Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli.Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Se mere på vores ansøgersite: https: aamanns-1921.brandero.comaamanns-1921.brandero.com10Phoenix5976faeb101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-25T00:00:000000https://aamanns-1921.brandero.com/job/aamanns-soeger-kok-til-aamanns-1921-i-indre-by-3547095522#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3551063NHG CPH A/S11Niels Hemmingsens Gade 19 - 211153København KDKDanmarkORS/5976faeb_logo.pngORS/Small/5976faeb_logo.png0maxim@aamanns.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent782134MwCareerSiteMinimumf76dba30-157d-48bd-b516-2b1863f637fa00121-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faeb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faeb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonAamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre By1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362116444Maxim Surdumaxim@aamanns.dkDanmarkDanmark330132248Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset RegnskovenBasic Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv. Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset. Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15 Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator. Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke. Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn. Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m. Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen. Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre. Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807. Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt.

Vi søger en person der:

  • Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv.
  • Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution
  • Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod
  • Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset.
  • Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15
  • Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina

Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator.

Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke.

Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn.

Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m.

Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen.

Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre.

Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngRegnskovenKøbenhavn Ø2019-11-28T15:01:17.0232019-12-12T00:00:00
330136580Uddannet kok til Den Grønne KastanjeBasic Genopslag Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omgivet af Botanisk Have, Søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere. Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer. Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. Du skal have et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis. Du kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn, og du kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vi vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM (SAP-baseret system) og andre it-baserede værktøjer. Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid. Arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt. Mere information For mere information om Den Grønne Kastanje se http: www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357. Søg via nedenstående link senest fredag den 20. December 2019

Genopslag

Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen 'Kongeriget ved Søerne' (Klynge C Indre By/Østerbro).

Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omgivet af Botanisk Have, Søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere.

Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid – allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer.

Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. Du skal have et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis. Du kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn, og du kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil.

Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vi vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM (SAP-baseret system) og andre it-baserede værktøjer.

Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid. Arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt.

Mere information
For mere information om Den Grønne Kastanje se http://www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357.

Søg via nedenstående link senest fredag den 20. December 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDen Grønne KastanjeKøbenhavn K2019-12-06T12:00:54.2802019-12-20T00:00:00
330125093Kok/cater til barselsvikariet i København KRobot Har du stor interesse inden for kantineområdet, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du den vi leder efter! Da en af vores medarbejdere går på barsel start januar 2020 og otte uger frem, søger vi en kok eller cater der er passioneret, solid, effektiv og serviceminded til vores kantinekøkken i København K. Dagligt serviceres ca. 300 spisende gæster til morgenmad og frokost, samt mødeforplejning til husets kunder og møder. Du bliver en del af et team hvor der er et godt sammenhold, en god portion humor, og gang i hverdagen. Vi ser derfor at du er robust, kan tage fat hvor der er behov for en ekstra hånd og er en loyal holdspiller. Dig som personDu er udlært kok eller cater og har et højt fagligt niveau, gerne med erfaring inden for branchen og er van til at servicere mange kunder. Du skal kunne tage ansvar i dagligdagen, have et godt humør, samt være med til at alle opgaver løses, lige fra produktionen af mad til opvask og rengøring. Om jobbetSom vores nye medarbejder vil du opleve en alsidig hverdag, hvor du kommer til at udføre en lang række forskellige opgaver. Du vil blive en del af en struktureret hverdag og være med til at den daglige drift kører optimalt. Stillingen er på 37 timer, mandag til fredag i tidsrummet fra 7:00-14:55, og vil være tidsbegrænset ansættelse fra 2. januar 2020 til og med 26. februar 2020. Vi tilbyderVi tilbyder en stilling i et stort internationalt selskab, med plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. Ansættelse hurtigst muligt. Søg jobbetHvis stillingen er noget for dig, så send snarest muligt ansøgning og CV via Søg jobbet funktionen. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Jette R. Christensen på tlf: 30 16 60 64 eller Multi Site Manager Simon Anstey på tlf: 61 20 16 57 begge i tidsrummet 10:00-14:30. Vil du vide mere om Sodexo kan du besøge vores hjemmeside www.sodexo.dk

Har du stor interesse inden for kantineområdet, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du den vi leder efter! 

Da en af vores medarbejdere går på barsel start januar 2020 og otte uger frem, søger vi en kok eller cater der er passioneret, solid, effektiv og serviceminded til vores kantinekøkken i København K. Dagligt serviceres ca. 300 spisende gæster til morgenmad og frokost, samt mødeforplejning til husets kunder og møder. 

Du bliver en del af et team hvor der er et godt sammenhold, en god portion humor, og gang i hverdagen. Vi ser derfor at du er robust, kan tage fat hvor der er behov for en ekstra hånd og er en loyal holdspiller. 

Dig som person
Du er udlært kok eller cater og har et højt fagligt niveau, gerne med erfaring inden for branchen og er van til at servicere mange kunder. Du skal kunne tage ansvar i dagligdagen, have et godt humør, samt være med til at alle opgaver løses, lige fra produktionen af mad til opvask og rengøring. 

Om jobbet
Som vores nye medarbejder vil du opleve en alsidig hverdag, hvor du kommer til at udføre en lang række forskellige opgaver. Du vil blive en del af en struktureret hverdag og være med til at den daglige drift kører optimalt. Stillingen er på 37 timer, mandag til fredag i tidsrummet fra 7:00-14:55, og vil være tidsbegrænset ansættelse fra 2. januar 2020 til og med 26. februar 2020.
   
Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i et stort internationalt selskab, med plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. Ansættelse hurtigst muligt. 
 
Søg jobbet
Hvis stillingen er noget for dig, så send snarest muligt ansøgning og CV via ”Søg jobbet” funktionen. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Jette R. Christensen på tlf: 30 16 60 64 eller Multi Site Manager Simon Anstey på tlf: 61 20 16 57 begge i tidsrummet 10:00-14:30.
 
Vil du vide mere om Sodexo kan du besøge vores hjemmeside www.sodexo.dk

Sodexo A/SKøbenhavn K2019-11-15T00:00:002020-01-01T00:00:00
330123640Sushi kok - Sushi Chef Karma Sushi KøbenhavnRobot DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF Karma Sushi søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon. ABOUT THE POSITION Vi søger kokke, der har erfaring med, hvordan et køkken fungerer. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med sushi. We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi. Forventninger til ansøgeren You should identify your self with being: Du har køkkenfærdigheder Kitchen skills Du er imødekommende Open minded Du er lærenem Fast to learn Du er fleksibel Flexible Du er tålmodig Patient Du har overblik Overview ABOUT THE CANDIDAT Det forlanges at du It is expected that you are: Er fleksibel og stabil Flexible and stable Kan løse opgaver på egen hånd Pro-active Er kvalitetsbevist i dit arbejde, men kan løse opgaver effektivt i stressede situationer Knows how to work fast, maintaining the quality Har sprogfærdigheder på engelsk Skilled in English Kan arbejde om aftenen og i weekenden Work in the night time and in the weekends. WORK TIME I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne. Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK/ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF

Karma Sushi  søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt.

Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon.

ABOUT THE POSITION

Vi søger kokke, der har erfaring med, hvordan et køkken fungerer. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med sushi. 

We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi.

Forventninger til ansøgeren/ You should identify your self with being:

  • Du har køkkenfærdigheder / Kitchen skills
  • Du er imødekommende / Open minded
  • Du er lærenem / Fast to learn
  • Du er fleksibel / Flexible 
  • Du er tålmodig / Patient 
  • Du har overblik / Overview

ABOUT THE CANDIDAT

Det forlanges at du/ It is expected that you are:

  • Er fleksibel og stabil/ Flexible and stable  
  • Kan løse opgaver på egen hånd/ Pro-active 
  • Er kvalitetsbevist i dit arbejde, men kan løse opgaver effektivt i stressede situationer/ Knows how to work fast, maintaining the quality
  • Har sprogfærdigheder på engelsk/ Skilled in English
  • Kan arbejde om aftenen og i weekenden/ Work in the night time and in the weekends. 

WORK TIME

I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne.

Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

 

Karma Sushi NyhavnKøbenhavn K2019-11-13T00:00:002020-01-04T00:00:00
330120614Aamanns søger erfaren kok til restaurant på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Vi har frokostservering, hvor vi serverer smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer. Om dig Du er uddannet som kok eller har erhvervserfaring. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar Vi tilbyder Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles i dagtimerne over alle ugens dage, hvor vi har åbent til frokost hver dag. Der kan dog forekomme aftenvagter, ved selskabsbookinger. En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team Løn efter kvalifikationer En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt. Kontakt os Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Etablissement i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som blev relanceret i 2018. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant, beliggende i Indre by, som åbnede i 2017. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk

Om arbejdspladsen

Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Vi har frokostservering, hvor vi serverer smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer.

 

Om dig

  • Du er uddannet som kok eller har erhvervserfaring. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 
  • Arbejdstiderne fordeles i dagtimerne over alle ugens dage, hvor vi har åbent til frokost hver dag. Der kan dog forekomme aftenvagter, ved selskabsbookinger.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk.
Skriv 'Kok til Aamanns Etablissement' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som blev relanceret i 2018.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant, beliggende i Indre by, som åbnede i 2017.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. 

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

Aamanns EtablissementKøbenhavn Ø2019-11-08T00:00:002020-01-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset Regnskoven

Regnskoven

København Ø
Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøri...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Uddannet kok til Den Grønne Kastanje

Den Grønne Kastanje

København K
Genopslag Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omg...
Indrykket:6. december 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Kok/cater til barselsvikariet i København K

Sodexo A/S

København K
Har du stor interesse inden for kantineområdet, og elsker du at lave alt fra bunden? Så er du den vi leder efter! Da en af vores medarbejdere går på barsel start januar 2020 og otte uger frem, søger vi en kok eller cater der er passioneret, solid, e...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:1. januar 2020

Sushi kok - Sushi Chef Karma Sushi København

Karma Sushi Nyhavn

København K
DELTIDS OG FULDTIDS SUSHIKOK ASSISTENT - PART TIME AND FULL TIME SUSHI CHEF Karma Sushi søger kompetente kokke, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for competent chefs, who can start soon. ABOUT THE POSITION Vi søger kokke, der ...
Indrykket:13. november 2019
Udløbsdato:4. januar 2020

Aamanns søger erfaren kok til restaurant på Østerbro

Aamanns Etablissement

København Ø
Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Vi har frokostservering, hvor vi serverer smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, tilført ny...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:1. januar 2020