Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre By

Om arbejdspladsen

Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047646Phoenix-5976faeb12019-06-21T16:01:48.407Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre ByOm arbejdspladsen
Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com

2019-07-26T00:51:16.487 Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om digDu er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.Du arbejder struktureret, rent og målrettet.Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.Vi tilbyderHos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.Løn efter kvalifikationer.En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1 7-2019 eller hurtigst muligt. Kontakt os AnsøgHvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen Send ansøgning . Mere om AamannsVi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af:Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli.Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Se mere på vores ansøgersite: https: aamanns-1921.brandero.comaamanns-1921.brandero.com10Phoenix5976faeb101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-25T00:00:000000https://aamanns-1921.brandero.com/job/aamanns-soeger-kok-til-aamanns-1921-i-indre-by-3547095522#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3551063NHG CPH A/S11Niels Hemmingsens Gade 19 - 211153København KDKDanmarkORS/5976faeb_logo.pngORS/Small/5976faeb_logo.png0maxim@aamanns.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent782134MwCareerSiteMinimumf76dba30-157d-48bd-b516-2b1863f637fa00121-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faeb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5976faeb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362116444Maxim Surdumaxim@aamanns.dkDanmarkDanmark330066519Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.Basic Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen. Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https: www.chabber.com search find-job-som-tjener-bartender-kok Typiske arbejdsopgaver: SelskaberKonferencer kongresserMorgenbuffeterProduktion af mad i storkøkkenerPrivate fester Hvad vi kan tilbyde dig: Et job hvor du 100 selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv. Hvad vi forventer af dig: Du har erfaring som kok køkkenmedhjælper.Du kan arbejde selvstændigt.Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.Du har gode dansk eller engelskegenskaber. For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen Send ansøgning . Kontaktperson: Navn: Mara Krebs Stilling: Community Manager Email: mk@chabber.com

Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https://www.chabber.com/search/find-job-som-tjener-bartender-kok

Typiske arbejdsopgaver:

  • Selskaber
  • Konferencer/kongresser
  • Morgenbuffeter
  • Produktion af mad i storkøkkener
  • Private fester

Hvad vi kan tilbyde dig:

  • Et job hvor du 100% selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke/køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.
  • Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.
  • Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.
  • Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du har erfaring som kok/køkkenmedhjælper.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.
  • Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.
  • Du har gode dansk eller engelskegenskaber.

For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson:

Navn: Mara Krebs

Stilling: Community Manager

Email: mk@chabber.com

ORS/Small/7fc59034_logo.pngChabber ApSKøbenhavn K2019-08-01T03:00:37.1102019-09-04T00:00:00
330070026Kostfaglig uddannet medarbejder til LynghusetBasic Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghuset ligger i København NV. Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at tilberede frokost og aftensmad planlægge menuplan, samt varebestilling udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen styre udmeldt kostbudget sætte varer på plads på de forskellige afdelinger kommunikere med andre faggrupper i huset opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi arbejde ud fra husets måltidspolitik Kulturen i huset Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften. Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen. Vi forventer, at du har en kostfaglig uddannelse som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder er mødestabil som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner Vi tilbyder en god arbejdsplads i et stort velfungerende center kollegial sparring arbejdsfælleskab på tværs af botilbud individuelle kurser Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud. Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering. Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500. Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019 Vi holder samtaler den 28. august 2019.

Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper.

Bostedet Lynghuset ligger i København NV.

Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at

  • tilberede frokost og aftensmad
  • planlægge menuplan, samt varebestilling
  • udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen
  • styre udmeldt kostbudget
  • sætte varer på plads på de forskellige afdelinger
  • kommunikere med andre faggrupper i huset
  • opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi
  • arbejde ud fra husets måltidspolitik

Kulturen i huset
Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften.

Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen.

Vi forventer, at du

  • har en kostfaglig uddannelse
  • som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere
  • har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder
  • er mødestabil
  • som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner

Vi tilbyder

  • en god arbejdsplads i et stort velfungerende center
  • kollegial sparring
  • arbejdsfælleskab på tværs af botilbud
  • individuelle kurser

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.

Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.

Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500.

Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019
Vi holder samtaler den 28. august 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngLynghusetKøbenhavn NV2019-08-08T11:01:29.0372019-08-26T00:00:00
330076388KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.



Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

ORS/Small/80419caa_logo.pngBasso KøbenhavnKøbenhavn K2019-08-21T11:01:43.0302019-10-04T00:00:00
330050264Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.Robot Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen. Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er det ma°ske dig vi leder efter! Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, på Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden! Du er faglært kok eller har erfaring inden for faget. Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken). Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder og mulig ledererfaring. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens. Starttidspunkt: Snarest muligt. Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, sa° tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: daniel@samadholding.dk Mærk ansøgningen Kok Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning. Vi glæder os til at høre fra dig! Samad Holding ApS

Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.

Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er det ma°ske dig vi leder efter!

Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, på Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden!

Du er faglært kok eller har erfaring inden for faget. Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken).

Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder og mulig ledererfaring.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens.

Starttidspunkt: Snarest muligt.

Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, sa° tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til:

daniel@samadholding.dk Mærk ansøgningen ”Kok”

Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Samad Holding ApS

SAMAD HOLDING ApSKøbenhavn K2019-06-28T00:00:002019-08-21T00:00:00
330060954KOK-og KØKKENMEDHJÆLPERRobot ORANJE-Flydende restaurant i NYHAVN i Købnhavn. Vi ønsker at styrke vores køkken med endnu en (faglært?) kok,-samt en dygtig Køkkenmedhjælper. Vi arbejder med friske råvarer og masser af fisk. Der skrives ansættelseskontrakt på normale løn-og ansættelsesvilkår. ORANJE er først og fremmest SPISERESTAURANT-frokost og aften-men med en uhøjtidelig international atmosfære-præget af stor autencitet og en historik fra 25 år. KONTAKT-:MAIL-: Send et CV til restaurantoranje@gmail.com

ORANJE-Flydende restaurant i NYHAVN i Købnhavn. Vi ønsker at styrke vores køkken med endnu en (faglært?) kok,-samt en dygtig Køkkenmedhjælper. Vi arbejder med friske råvarer og masser af fisk. Der skrives ansættelseskontrakt på normale løn-og ansættelsesvilkår.

ORANJE er først og fremmest SPISERESTAURANT-frokost og aften-men med en uhøjtidelig international atmosfære-præget af stor autencitet og en historik fra 25 år.

KONTAKT-:MAIL-:  Send et CV  til  restaurantoranje@gmail.com

RESTAURATION ORANJE ApSKøbenhavn K2019-07-17T00:00:002019-09-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.

Chabber ApS

København K
Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbe...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:4. september 2019

Kostfaglig uddannet medarbejder til Lynghuset

Lynghuset

København NV
Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghu...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:26. august 2019

KOK I KØBENHAVN

Basso København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.

SAMAD HOLDING ApS

København K
Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen. Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er d...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:21. august 2019

KOK-og KØKKENMEDHJÆLPER

RESTAURATION ORANJE ApS

København K
ORANJE-Flydende restaurant i NYHAVN i Købnhavn. Vi ønsker at styrke vores køkken med endnu en (faglært?) kok,-samt en dygtig Køkkenmedhjælper. Vi arbejder med friske råvarer og masser af fisk. Der skrives ansættelseskontrakt på normale løn-og ansætt...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:9. september 2019