Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aamanns søger kokkeelev til restaurant i Indre By

Vi søger en kokkeelev til vores restaurant 'Aamanns 1921' beliggende på Niels Hemmingsens Gade.

Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi også klassiske danske retter med samme fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. 

 

Om dig

  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervs-skolerne
  • Du forstår og taler dansk og/eller engelsk
  • Du er mødestabil
  • Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerrig
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet

 

Vi tilbyder

  • En spændende og udviklende elevplads i en Michelin anbefalet restaurant
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger
  • Et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage

 

Aamanns generelt

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil ansøge, så send din ansøgning til maxim@aamanns.dk

Skriv Kokkeelev til Aamanns 1921' i mailens emnefelt.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330004564Phoenix-c34a54ea12019-05-01T00:00:00Aamanns søger kokkeelev til restaurant i Indre By

Vi søger en kokkeelev til vores restaurant 'Aamanns 1921' beliggende på Niels Hemmingsens Gade.

Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi også klassiske danske retter med samme fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. 

 

Om dig

  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervs-skolerne
  • Du forstår og taler dansk og/eller engelsk
  • Du er mødestabil
  • Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerrig
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet

 

Vi tilbyder

  • En spændende og udviklende elevplads i en Michelin anbefalet restaurant
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger
  • Et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage

 

Aamanns generelt

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil ansøge, så send din ansøgning til maxim@aamanns.dk

Skriv Kokkeelev til Aamanns 1921' i mailens emnefelt.

2019-05-21T04:07:10.740 Vi søger en kokkeelev til vores restaurant Aamanns 1921 beliggende på Niels Hemmingsens Gade. Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi også klassiske danske retter med samme fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om dig Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervs-skolerne Du forstår og taler dansk og eller engelsk Du er mødestabil Du har sans for detaljer og er kreativ og nysgerrig Du arbejder struktureret, rent og målrettet Vi tilbyder En spændende og udviklende elevplads i en Michelin anbefalet restaurant En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger Et dedikeret team, hvor engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage Aamanns generelt Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Kontakt os Hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil ansøge, så send din ansøgning til maxim@aamanns.dk Skriv Kokkeelev til Aamanns 1921 i mailens emnefelt.11jobnetc34a54ea100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-05T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3505793Aamanns 192111Niels Hemmingsens Gade 191153København KDKDanmark0maxim@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent743174JobNet4962899496289910010-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c34a54eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c34a54eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c34a54ea&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c34a54ea&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som medarbejder i dag.12008001Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration361423000Maxim Surdumaxim@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK