Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Årø Vingård søger en ambitiøs Kok til at optimere og udvikle frokostrestaurant.

Her er jobbet hvor du virkelig har mulighed for, at sætte dit eget præg på vores lille frokostrestaurant.

 

På Årø har vi meget travlt, da der er mange der gæster vores lille ø. Vi elsker vores ø og holder af at tilbyde en lille bid af vores fantastiske natur, ro og nærhed. Årø Vingård fremstiller sin egen vin på egne druer og udnytter de muligheder det danske klima har. Vi producerer vine af høj kvalitet med sin helt egen identitet.

 

Jobbet:

Du får ansvaret for køkkenet, udvikling af kortet og strategien for serveringerne på vingården. Sammen med vinbonden sætter du rammerne for den madoplevelse gæsterne skal opleve.

Du opnår succes i jobbet ved at sikre en kontinuerlig høj kvalitet, med fokus på resurseforbrug og madspild samtidig med, at du sideløbende udvikler på vores produkt. Vi har på vingården stor fokus på lokale råvarer og har god mulighed for, selv at kunne producere en bred vifte af råvarer, der kan give vore serveringer et stærkt og unikt præg.

I jobbet indgår følgende ansvarsområder:

 

  • Dagligt ansvar for køkkenets drift.
  • Udarbejdelse af handlingsplaner og arbejdsgange.
  • Løbende kvalitetssikring og udvikling af drift og processer.
  • Varebestilling.
  • Sikre køkkenprocent
  • Sikre høj hygiejnestandard
  • Kontrol af råvarer og færdigvarer.
  • Udvikling af menuer samt koncepter for alle serveringer.

Arbejdstider:

Vores køkken er kun åbent til frokostserveringer, så aftenarbejde er kun ved særlig arrangementer og der skabes en vagtplan, hvor der også er mulighed for at passe sin familie og omgangskreds.

Hvem er du:

Fagligt stærk og kvalitetsbevidst

Vi forventer, at du er uddannet kok. Du har en stor passion for mad og vin af høj kvalitet, at du har en god kreativitet, hvor du har evnen til at sammensætte gode og friske råvarer, til flotte og velsmagende serveringer, hvor enkeltheden skaber oplevelsen. Derudover er det en forudsætning, at du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd.

Du er udadvendt og god til at samarbejde med vingårdens øvrige personale. Da vi holder meget af at inddrage vores gæster i rejsen fra jord til bord, er det vigtigt, at du trives med at være på og er god til at kommunikere. Samtidig formår du at bevare overblikket og det gode humør, også når det går rigtigt stærkt.

Årø Vingård er et lille sted, hvor alle giver en hånd med. Vi ønsker en person der er fleksibel og ikke er bange for at servere et glas på terrassen eller modtage en bus fuld af gæster.

 

Du kommer til Årø med vores lille færge, som kun tager 7 min. Og du kan gå eller cykle op til vingården. Udsigten på overfarten er gratis og du kan tælle hvor mange gæster du får til frokost ??

 

Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til vinbonde Jakob Lei på 61551668. Såfremt du ønsker at søge jobbet bedes du sende en motiveret ansøgning vedlagt dit cv til Jobcenter Haderslev, att: virksomhedskonsulent Henrik Jacewicz på : heja@haderslev.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her