Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Årsvikar til efterskole

Har du erfaring i at støtte elever med særlige behov og kan du undervise i engelsk -

så se her:

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole

søger årsvikar for skoleåret 2018-19

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole er en aktiv skole, med plads til 126 unge mennesker. Se mere om vores værdigrundlag og aktiviteter på vores hjemmeside: http://www.himmelbjergegnens.dk.

Vi søger en årsvikar der:

  • Kan undervise, støtte, coache og hjælpe med at strukturere hverdagen for vores lille andel af elever med særlige behov (fx adhd, angst, autisme).
  • Har erfaring eller flair for elektroniske hjælpemidler som fx IT-rygsæk, CD-ord, Into Words eller lignende. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring som ordblindetest-vejleder.
  • Kan undervise i engelsk på 9. og 10. klassetrin. Har du erfaring som skolevejleder, kan dette evt. komme i betragtning.
  • Kan indgå som efterskolelærer med alt hvad hertil hører af aften- og weekendvagter, ture, arrangementer med mere.
  • Har lyst til at færdes blandt efterskoleelever og være med til både at udfordre og favne dem.

Yderligere oplysninger fås ved forstander Lars Fey (38401451) eller viceforstander Anna-Mette Fischer (29858381), men bedst vil det være at møde op til et informationsmøde om stillingen, som vi afholder på skolen onsdag den 11. april kl. 18.30.

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 18. april kl. 14.00 og sendes elektronisk til: kontor@himmelbjergegnens.dk

Vi forventer at afholde samtaler i uge 17.

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomster.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her