AC' er med kendskab til økonomistyring og tilsyn til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Vil du være med til at udvikle, forbedre administrationen og analysere uddannelsesinstitutioners anvendelse af 30 milliarder kroner årligt? Så er du måske vores nye kollega i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. 
 
1.200 uddannelsesinstitutioner (erhvervsskoler, gymnasier, friskoler mv.) kan decentralt prioritere deres statstilskud til at aflønne lærere, indkøbe undervisningsmaterialer og afholde udgifter til bygninger, ledelse og administration. Vi fører tilsyn og udarbejder sammen med ministeriets departement analyser af, hvordan de bruger pengene - og om de bruger dem omkostningsbevidst og effektivt.   
 
Dine arbejdsopgaver 
Som vores nye kollega skal du arbejde med tværgående økonomiske arbejdsopgaver, herunder tilsyn, analyser af økonomidata og analyser af aktuelle økonomisk-administrative forhold på de selvejende uddannelsesinstitutioner.  
 
Konkret skal du medvirke til løsningen af blandt andet følgende arbejdsopgaver: 
 

  • Analyser: En del af centrets tilsynsopgaver består i monitorering af skolernes løbende elevaktivitet og derved økonomiske grundlag. En del af dine arbejdsopgaver vil bestå i via analyser af aktivitet og økonomiske nøgletal fra institutionernes regnskaber at analysere, om der er skoler, som i fremtiden kan blive udfordret økonomisk. Herudover vil du have stor kontakt til interne såvel som eksterne samarbejdspartnere, det vil sige departementet, institutioner og revisorer.  
  • Tilsyn: En af dine arbejdsopgaver vil være at bidrage til styrelsens tilsyn med institutionernes overholdelse af det fleksible klasseloft på de gymnasiale fuldtidsuddannelser. Det er eksempelvis indberetninger fra institutionerne og opfølgning på indberetningerne. 
  • Tværgående opgaver: En del af dine arbejdsopgaver går på tværs af de forskellige uddannelsesområder på det regulerede institutionsområde (gymnasier, erhvervsskoler og voksenuddannelsescentre). Det er eksempelvis opgaver i forbindelse med bidrag til udarbejdelse af finansloven, dispositionsbegrænsninger osv. 
 
Om dig 
Vi forventer, at du har en samfundsvidenskabelig eller økonomisk kandidatuddannelse (cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende).   
 
Derudover lægger vi vægt på, at du har: 
  • Kendskab til økonomistyring på de statslige selvejende uddannelsesinstitutioner 
  • Erfaring med udarbejdelse af større analyser og andre skriftlige produkter 
  • Evner til at trække essensen ud af kompliceret datamateriale og formidle det på en forståelig, målrettet og interessant måde. 
  • Erfaring fra centraladministrationen eller en anden politisk ledet organisation og generelt har interesse for udvikling af styringen i den offentlige sektor 
  • En selvstændig, struktureret og omhyggelig arbejdsform med fokus på resultater  
  • En positiv indstilling og gode samarbejdsevner til at indgå i samarbejde med kolleger med forskellige uddannelsesbaggrunde. 
 
Om os 
Du bliver ansat i Økonomisk-Administrativt Center, hvor vi er 45 medarbejdere, der arbejder med tilskudsforvaltning, økonomisk tilsyn og øvrige økonomisk-administrative styrings- og tilsynsopgaver på uddannelsesområdet. Vi arbejder teambaseret med vægt på samarbejde, ansvar og kvalitet.    
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du bliver som udgangspunkt ansat som AC-fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant organisationsaftale. Afhængig af din profil og dine kvalifikationer kan der være mulighed for at blive ansat som specialkonsulent. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest den 1. maj 2018.   
 
Vil du vide mere?  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kristian Brink på tlf. 33 92 51 98 eller kontorchef Jacob Lentz på tlf. 33 92 51 23. Du kan også læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på www.stukuvm.dk. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest mandag den 5. marts 2018. Vi forventer at holde samtaler i uge 11. 
 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse under Undervisningsministeriet. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...