Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-FULDMÆGTIG TIL LEDELSESSTØTTE I AAU INNOVATION

Har du et udpræget servicegen? Har du erfaring med ledelsesstøtte og –betjening på toplederniveau? Arbejder du struktureret og har du sans for detaljen? Drømmer du om et job, hvor du arbejder tæt sammen med andre om at understøtte ledelse i en stor, politisk ledet organisation? Så er det måske dig vi søger som ledelsesstøttemedarbejder i AAU Innovation på Aalborg Universitet. Vi har en ledig stilling til besættelse 1. august 2020 eller snarest derefter.

STILLINGSBESKRIVELSE

AAU Innovation søger en erfaren, pligtopfyldende og serviceminded medarbejder til en stilling på fuld tid, 37 timer/ugen, til ledelsesstøtte til Innovationsdirektøren og hendes chefgruppe. Innovationsdirektøren er medlem af universitetets direktion og står i spidsen for AAU Innovation.

Stillingen er forankret i AAU Innovations sekretariat og vil indgå i team ledelsesstøtte, som i øvrigt tæller ca. 4 årsværk. Ledelsesstøttemedarbejderen skal referere til sekretariatschefen.

Vi har et åbent, fleksibelt og uformelt miljø, som samtidig er præget af en professionel holdning og et fælles mål om at levere høj faglig kvalitet og god service i vores samarbejde med interne og eksterne interessenter.

Primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse og kvalitetssikring af informations- og præsentationsmateriale.
 • Korrespondance med interne og eksterne aktører vedr. Innovationsdirektørens engagementer.
 • Forberedelse og støtte til gennemførelse af chefgruppens faste møder.
 • Betjening af Innovationsdirektørens funktionspostkasse.
 • Generel ledelsesstøtte til Innovationsdirektøren, mødeforberedelse og opfølgning på møder.

Profil:  

 • Du har en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk kandidatuddannelse.
 • Du har min. 3 års erfaring med ledelsesstøtte og toplederbetjening i en politisk ledet organisation.
 • Du er servicerende, selvstændig og eksekverende i din tilgang, med blik for hvad der er væsentlig og vigtig.
 • Du producerer informations- og præsentationsmateriale af høj kvalitet med sans for æstetik og nøjagtighed i udarbejdelsen.
 • Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i strategisk arbejde, prioriteringer, direktionens og chefgruppens arbejde og arbejdsmetode.
 • Du er struktureret, på forkant med tingene og kan omstille dig hurtigt i en omskiftelig hverdag.
 • Du er positiv, engageret og åben og har stærke samarbejdsevner.
 • Du har stærke mundtlige og skriftlige kommunikationskompetencer, både på dansk og engelsk.

Om AAU Innovation

I AAU Innovation er vi ca. 110 medarbejdere, der på forskellig vis arbejder med forskningsstøtte og vidensamarbejde. Vi er organiseret i specialiserede enheder, der understøtter universitetets kerneaktiviteter med ydelser knyttet bl.a. til innovation, entreprenørskab, fundraising, matchmaking, kontrakter, databeskyttelse og ph.d.-administration. AAU Innovation er i løbende omstilling til en organisation, der arbejder mål-, behovs-, kunde- og datadrevet.

Vi er drevet af AAU’s strategi ”Viden for verden, og af at transformere ny viden til nyttigt og nyttiggjort, i et respektfuldt samarbejde med omverdenen. Læs mere om AAU og om AAU Innovation.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Nina Schjoldager, telefon 99409901 eller mail ns@adm.aau.dk.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2020 eller snarest derefter. Der forventes samtaler i uge 29 2020. Der kan blive anvendt en test i forbindelse med ansættelsesprocessen. 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Søg stillingen online


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.