AC-fuldmægtig til Planlægning og Byudvikling i Erhvervsstyrelsen

Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø og at arbejde med den fremtidige fysiske udvikling af Danmark? Så er du måske vores nye kollega i området Planlægning og Byudvikling i Erhvervsstyrelsen.  
 
Planloven er med til at sætte rammen for udviklingsmulighederne i hele landet. Som medarbejder i området får du mulighed for at påvirke de fremtidige rammer for den fysiske planlægning og bidrage til at omsætte og fortolke eksisterende lovgivning. Du får unik mulighed for at arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser, der har betydning for den fysiske planlægning – nationalt såvel som lokalt.  
 
Om stillingen  
Vi mangler en fjerdemand til vores team Sommerhuslov, som for øjeblikket består af 3 jurister og 2 studerende. Studenterne hjælper med den almindelige, løbende sagsbehandling på området.  
 
Campingpladser og sommerhusområder er naturlige omdrejningspunkter for turismen uden for de større byer, idet de bidrager til aktivitet, udvikling og vækst. Der er derfor tale om et område med stor politisk bevågenhed.  
 
Team Sommerhuslov er en del af Erhvervsstyrelsens område for Planlægning og Byudvikling, som har ansvaret for planloven, sommerhusloven og kolonihaveloven. Området er kendetegnet ved et stærkt fagligt miljø, hvor et bredt samarbejde mellem faggrupperne sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen. Opgaverne spænder vidt fra ministerbetjening til lovgivningsarbejde, administration og fortolkning af gældende lovgivning, projektdeltagelse og faglig rådgivning af borgere, virksomheder og kollegaer. Mange af områdets opgaver løses i samarbejde med andre myndigheder og eksterne interessenter.  
 
Om dig  
Vi søger en AC´er med kendskab til planret, forvaltningsret og gerne sommerhusloven. Du har erfaring med arbejdet i en politisk ledet organisation og kan yde rådgivning på højt niveau inden for et område med mange interessenter med forskellige forudsætninger. Du arbejder struktureret og selvstændigt og kan også indgå i tværfaglige samarbejder.  
 
Vi forventer af dig, at du:  

  • har erfaring med et eller flere af vores ansvarsområder  
  • har gode formidlingsevner  
  • er opsøgende, kan etablere relationer og har god forståelse for at inddrage andre fagligheder i opgaveløsningen  
  • har blik for detaljen, men formår at sikre helheden i opgaveløsningen
Vores hverdag er præget af mange – ofte korte deadlines, så du skal trives i et miljø, hvor kravene er ambitiøse, og hvor du forventes at tage et stort selvstændigt ansvar.  

Om os  
Området Planlægning og Byudvikling består af ca. 45 medarbejdere med bred faglig sammensætning og erfaringsgrundlag.  
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  
 
Vi arbejder for, at virksomhederne kan skabe vækst og dermed de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service.
 
Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på http://www.erst.dk.
 
Om ansættelsen  
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelse vil som udgangspunkt være som fuldmægtig, men for den rette kandidat kan indplacering som specialkonsulent være en mulighed. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.  
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Sara Paarup på telefon +45 50 86 97 51 eller teamleder Marianne Elmvang på +45 35 29 18 80.
Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Helle Mørk Guldborg på telefon +45 91 33 70 37.  
 
Interesseret?  
Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på "Søg stilling"-knappen i bunden af annoncen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 09.03.2018.  
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 11 og 12, 2018.  
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Styrelsen for Patientsikkerhed søger medarbejder til implementering af tilsyn med den social- og plejefaglige indsats

Autorisation og Analyse

København
Styrket tilsyn på ældreområdet Vil du være med til at implementere et nyt risikobaseret tilsyn på det sociale område? Vil du være med til at sikre synergieffekter mellem tilsynet med den sundhedsfaglige indsats og tilsynet med den social- og plejefa...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Teknisk specialist med interesse for offshore og arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet

København
Er du ingeniør, maskinmester el. lign. med viden om indvinding og produktion af olie og gas? Vil du arbejde med sikkerhed og sundhed i forbindelse med olie- og gas aktiviteter offshore? Og er du god til at samarbejde og dele din viden? Så har vi en ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Vækstrådgiver på arbejdsmarkedområdet til den danske ambassade i Myanmar

Udenrigsministeriet

København
VÆKSTRÅDGIVER PÅ ARBEJDSMARKEDSOMRÅDET TIL DEN DANSKE AMBASSADE I MYANMAR Har du faglig indsigt og erfaring fra politikudvikling, lovgivning og regulering på arbejdsmarkedsområdet i Danmark i bredeste forstand, og har du lyst til at bidrage til bære...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

AC-specialist til IT-arkitektur og forretningsmodellering

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Er koblingen mellem forretning og IT-arkitektur din spidskompetence?Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbe...