AC-fuldmægtig til Steno Diabetes Center Aarhus

Steno Diabetes Center Aarhus (SDCA) er Region Midtjyllands nye specialiserede videns- og kompetencecenter inden for diabetes, og er pr. 1. januar 2018 etableret i et samarbejde mellem Region Midtjylland og Novo Nordisk Fonden. Centret er placeret fysisk ved Aarhus Universitetshospital, og har organisatoriske referencer til såvel en bestyrelse for SDCA som til Aarhus Universitetshospital.
 
I de kommende år skal Steno Diabetes Center Aarhus' aktiviteter opbygges, driftssættes og udvikles i et komplekst arbejdsfelt og under stor opmærksomhed. Steno Diabetes Center Aarhus skal være omdrejningspunktet for samarbejde med alle relevante parter inden for diabetesområdet. Dette gælder internt i regionen med AUH og med f.eks. regionshospitalerne, praktiserende læger, kommuner, Aarhus Universitet m.fl., samt med eksterne parter.
 
Der etableres en stab (et sekretariat) som en del af Steno Diabetes Center Aarhus, hvis opgave er at bidrage til den administrative understøttelse af centrets mål om at blive et internationalt anerkendt center, som leverer nye indsigter og resultater både i behandlings-, forsknings- og uddannelsessammenhæng, alt sammen til gavn for diabetespatienterne.
 
Vi har brug for en meget engageret og dygtig AC-fuldmægtig, der har lyst til at være en del af staben og herigennem løse en række spændende, udfordrende og varierede arbejdsopgaver.
 

Staben skal bl.a. varetage følgende opgaver, som du vil blive involveret i       

 • videreførelse af arbejdet med implementering af de supplerende behandlinger
 • varetagelse af arbejdsgruppeprocesser 
 • udarbejdelse af redegørelser, analyser og opfølgningsopgaver til brug for f.eks. SDCA-bestyrelsen m.fl.
 • projektarbejde
 • sekretariatsbetjening til relation til f.eks. SDCA-bestyrelsen, Aarhus Universitetshospital, den øvrige regionale administration  
Da centret er under opbygning er det væsentligt, at du trives med, at dine opgaver udvikler sig over tid i takt med, at antallet af medarbejdere i staben udvides, og centret konsolideres.
 
For at kunne komme i betragtning til jobbet skal du kunne indfri følgende krav
 • have en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse
 • have et tværregionalt perspektiv igennem erfaring med samarbejde på tværs af hospitalsenhederne i regionen
 • evne at videreføre fremdriften i de mange opgaver, som allerede er igangsat i opbygningsfasen som f.eks. implementeringen af de nye supplerende indsatser på behandlingssiden
 • have erfaring med projektarbejdsformen, som også vil præge de administrative opgaver i SDCA
 • have erfaring med betjening af arbejdsgrupper – herunder arbejdsgrupper med klinisk personale
 • kunne arbejde struktureret med sans for deadlines
 • kunne samarbejde og drive komplekse processer med mange interessenter
 • kunne tænke strategisk, analytisk og selv tage initiativer
 • kunne trives med en omskiftelig arbejdsdag, hvor der er få rutineopgaver og mange udviklingsopgaver
 • formulere dig klart og præcist både på skrift og i tale  
Det vil endvidere være en fordel, hvis du har kendskab til diabetesområdet fra tidligere administrative jobs, da arbejdsgruppeprocesserne og arbejdet med implementeringen af de supplerende tiltag kræver tæt samarbejde med de faglige miljøer. Vi søger en person, som kan løfte arbejdsopgaverne selvstændigt fra ansættelsestidspunktet pga. det intensive arbejde med opbygning af centret.
 
Derudover lægger vi vægt på, at du som person er ordentlig og har sociale kompetencer, således at du udgør et aktiv i et mindre team, hvor der er tæt daglig interaktion med kollegaer og ledelse.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
Tiltrædelse forventes at ske pr. 1. april 2018. Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Aarhus Universitetshospital. 
  
Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Stabschef, Helle Hygum Olsen, tlf. 4217 7992. Stillings- og funktionsbeskrivelse findes her.
 
Ansøgningsfristen er d. 25. februar 2018. Stillingen søges via nedenstående link. Vedhæft CV og relevante bilag.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 28. februar 2018.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Eksamensvagter

RANDSTAD A/S

Forårseksamenerne står for døren, hvilket blandt andet betyder eksamener på gymnasier, handelsskoler og VUC landet over. Derfor søger vi lige nu eksamensvagter til eksamener i februar og marts på Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, 8700 Horsens. Har d...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Software Architects for Complex Projects

BEUMER Group A/S

This is your chance to play a key role in ensuring great technical platforms in our software project development for airport projects around the world. Join us and step into a large software organization of skilled colleagues with numerous facets in...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Sales Director for leading logistics systems supplier

BEUMER Group A/S

Would you like to be part of a growing family-owned company that can afford to think long-term? Then join us, delivering high-quality turnkey logistics solutions catered to our global customers needs. With BEUMER Group, you will be part of a company...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Motiverede medarbejdere inden for Økonomi & Regnskab søges!

Add Value ApS

Aarhus
Regnskab bogholderi økonomi Efterspørgslen efter dygtige medarbejdere inden for ovennævnte områder er stor. For flere af vores kunder søger Express Hiring derfor nu kandidater, som har kvalifikationer inden for følgende fagområder: Debitorbogholderi...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Nyuddannede akademikere søges!

Add Value ApS

Aarhus
Nyuddannede Akademikere Efterspørgslen efter dygtige medarbejdere med akademiske kompetencer er stor. For flere af vores kunder søger lige nu kandidater, som har kvalifikationer med akademisk baggrund. Forskelligheden af vores kandidaters baggrunde ...