Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-fuldmægtig/specialkonsulent i fakultetssekretariatet, Health

Er du vores nye kollega?
Fakultetssekretariatet ved Health, Aarhus Universitet søger en AC fuldmægtig/specialkonsulent med start den 1. april 2021 eller snarest herefter.

Fakultetssekretariatet understøtter ledelsen på det sundhedsvidenskabelige fakultet og bidrager til, at fakultetet når sine samlede mål. Dette gør sekretariatet blandt andet ved at udarbejde beslutningsoplæg og understøtte, at beslutnings- og implementeringsprocesser er effektive, sagligt funderede og skaber værdi for organisationen. Fakultetssekretariatet understøtter desuden møder, seminarer, arrangementer/events mv. og yder sekretariatsbistand til møder på fakultetsniveau.

Arbejdsopgaverne
Du bliver en del af et aktivt og levende sekretariatet med en meget bred vifte af opgaver. Ingen opgaver er for store eller for små, når vi skal nå vores mål, og vi løfter i flok, når en opgave skal løses.

Dine primære opgaver vil være at understøtte afholdelse af større og mindre seminarer, møder og øvrige arrangementer. Du vil få ansvaret for afvikling af fakultetets årlige fest, udvikling og gennemførelse af fakultetets nye tiltag Nobel Laurate Talks, ligesom du vil indgå i det team, der planlægger og afvikler dimissioner for fakultetets studerende. Herudover vil der henover året være planlægning og afvikling af større arrangementer, der typisk har en høj grad af bevågenhed og er strategisk vigtige på Health, fx indvielse af en bygning, internationale konferencer og lederseminarer. hvor du skal planlægge program, lave aftaler med oplægsholdere, konferencesteder mv.

Du vil også indgå i sekretariatets team, der skriver taler for dekanen, ligesom du vil skulle sekretariatsbetjene fakultetets akademiske råd.

Herudover vil du skulle varetage en tovholder-funktion på fakultetet i forhold til implementering af IT-journaliseringssystemet Workzone på fakultetets 5 institutter. Du skal bidrage til at institutterne implementerer systemet og understøtte, at der sker en styrket journaliseringspraksis på Health. Opgaven indebærer projektledelse og -koordinering, procesledelse, implementering og undervisning i systemet. Du må meget gerne have kendskab til systemet, men ellers skal vi nok sørge for, at du får en grundig oplæring. Der vil være et nært samarbejde med de 5 institutter på Health og de øvrige 4 fakulteter på universitetet, herunder særligt Nat- og Tech-fakulteterne.

Dine opgaver vil derfor blandt andet være følgende:

 • Generel sagsbehandling på et højt professionelt niveau
 • Planlægning og afvikling af møder, seminarer og arrangementer på fakultetsniveau
 • Skrive taler og udarbejde slides til dekanen
 • Udarbejdelse af projekt- og procesplan i relation til implementering af Workzone på Health.
 • Sikre fremdrift i de aftalte projekt- og procesplaner og selv også være udførende på mange af aktiviteterne
 • Løbende varetagelse af sekretariatsopgaver i bred forstand, eksempelvis høringsopgaver, sekretariatsbetjening, driftsopgaver i sekretariatet mv.

Vi forventer, at vores nye kollega
 • Har en lang videregående uddannelse og vi forestiller os at du allerede har været nogle år på arbejdsmarkedet
 • Arbejder struktureret og er en dygtig planlægger
 • Har flair for anvendelse af IT og gerne også erfaring med journaliserings og ESDH-systemer
 • Har interesse i at arbejde i en kompleks organisation med mange faggrupper og interesser
 • Har lyst til at arbejde med både driftsprægede og projekt og udviklingsopgaver og uanset opgave være løsningsorienteret og serviceminded
 • Er opsøgende og effektiv i forhold til opgaveudførelse
 • Kan bevare overblikket og det sympatiske og venlige væsen i pressede situationer
 • Er pragmatisk, hurtigopfattende og relationsskabende
 • Er proaktiv, fleksibel og selvstændig
 • Er en god og positiv kollega for alle på alle niveauer i vores organisation.

Vores nye kollega skal desuden kunne samarbejde med alle niveauer i en international orienteret organisation og som noget helt centralt kunne begå sig skriftligt og mundtlig på både dansk og engelsk på et meget højt niveau.

Vi tilbyder dig
Et spændende og udviklende job i et godt og uformelt arbejdsmiljø i samarbejde og løbende dialog med fakultetets ledelse. Som en del af fakultetets sekretariatet vil du opleve den meget brede pallette af opgaver, der løses i et sekretariat, og du vil få kolleger, der er specialister på forskellige felter.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med ansættelse som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent og reference til sekretariatschefen.

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Nete Ramlau-Hansen, 20999059.

Der er ansøgningsfrist den 25. februar 2021, og vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 9.

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med indplacering som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 25. februar 2021

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.