AC-generalist til ledelsesbetjening

I Skatteankestyrelsen behandler vi klagesager af stor samfundsmæssig betydning, som alle har konsekvenser for den enkelte. Den juridiske sagsbehandling er et fælles omdrejningspunkt, som vi samarbejder om og understøtter. Vi søger en AC-generalist, der kan styrke vores ledelsesbetjening og derigennem bidrage til vores mål om at blive landets bedste klagemyndighed.   
 
Som AC-generalist i Ledelsessekretariatet er dit primære arbejde at sikre en god betjening af ledelsesgruppen og særligt direktionen i samarbejde med dine kollegaer. Det indebærer bl.a.:  
 

  • Udarbejdelse af diverse beslutningsoplæg og præsentationer.  
  • Planlægning, indsamling, kvalitetssikring og udsendelse af dagsorden og materiale til direktionsmøder mv. 
  • Opfølgning på beslutninger i form af bestillinger til andre dele af organisationen 
  • Planlægning af ledelsesmøder og seminarer, herunder bl.a. bookning af møder, indhentning af tilbud fra konferencesteder, praktik på dagen samt deltagelse som akademisk sekretær ved møderne 
  • Diverse praktiske opgaver, herunder redigering af diverse oplysninger på intranet og hjemmeside.  
 
Kompetencer 
Vi forventer, du har en akademisk baggrund, fx i form af en samfundsvidenskabelig uddannelse, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en sekretariatslignende funktion i en politisk styret organisation.   
 
Derudover kræver opgaverne, at du:  
 
  • er imødekommende, har lyst til at yde en god service og have mange samarbejdsflader 
  • kan skabe tillid og opbygge relationer 
  • har sans for detaljer, kan skære en problemstilling til og arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret i et højt tempo. 
 
Ledelsessekretariatet  
Ledelsessekretariatet er et team på seks personer, som arbejder med betjening af direktion og ledelsesgruppe samt intern og ekstern kommunikation, herunder presse, hjemmeside og intranet.  
 
Vi har hver vores opgaver, men samarbejder, videndeler og træder til for hinanden, når det er nødvendigt i en omskiftelig hverdag, og det betyder meget for os, at vi har det sjovt sammen i et uformelt miljø.  
 
Yderligere oplysninger  
Skatteankestyrelsen er en moderne arbejdsplads, der til stadighed arbejder med at styrke trivslen og et godt arbejdsklima. Vi er sammen om at tage ansvar for vores arbejdsplads og for at vores lokationer fungerer som én fælles styrelse.     
 
Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Ved Vesterport 6, 1612 København V, og du refererer til teamlederen i Ledelsessekretariatet, kommunikationschef Lasse Krogh Bohse.    
 
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kommunikationschef Lasse Krogh Bohse på telefon 33 76 02 25 eller HR-partner Gitte Danielsen på telefon 33 76 07 13. På Skatteankestyrelsens hjemmeside finder du desuden flere informationer om styrelsen og vores rekrutteringsproces.   
 
Ansøgningsprocedure     
Du kan søge stillingen via nedenstående link. Her uploader du ansøgning, CV, karakterblad, eksamensbevis og eventuelt anden relevant dokumentation. Ansøgningen skal være modtaget senest den 25. februar 2018. Oplever du tekniske udfordringer med at ansøge, kan du eventuelt hente hjælp i Statens e-rekruttering.  
 
Vi forventer at afholde samtaler den 13. og 15. marts med henblik på tiltrædelse 1. maj 2018.  
 
Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.    
 
Skatteankestyrelsen er sekretariat for Landsskatteretten og skatte-, vurderings- og motorankenævn. Samtlige administrative klager i sager om skat, moms, told, afgifter, vurdering af fast ejendom og en række andre sagstyper på skatteområdet bliver forberedt i Skatteankestyrelsen.     
Vi er 490 medarbejdere fordelt på lokationer i Aalborg, Silkeborg, Haderslev, Odense og København.    


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor?

Moderniseringsstyrelsen

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor? Og kan du sørge for det bliver implementeret? Er du blandt de fagligt bedste? Er du ambitiøs på egne og samfundets vegne? Kan du tænke store tanker og stille skarpt på detaljen? Om stillingen I Moder...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Forandringskonsulent

Banedanmark

Vil du være med til at føre det nye signalsystem fra tanke til handling? Banedanmark er i gang med en fornyelse af signalteknologien på den danske Jernbane. Vi fornyer de eksisterende signalsystemer med nye computerbaserede signal- og togkontrolsyst...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi Antropologi og sociologi bidrager til det danske samfund på en lang række områder. Forskere på Institut for Antropologi arbejder med projekter, der spænder fra betydningen af klimafor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...