AC-koordinator til miljø- og affaldsområdet, I/S Vestforbrænding | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
I/S Vestforbrænding

AC-koordinator til miljø- og affaldsområdet

I/S Vestforbrænding

Brænder du for at forbedre miljøet igennem bedre sortering og mere genbrug af affaldet fra husholdningerne og de kommunale institutioner i Vestforbrændings 19 ejerkommuner? Så er du måske vores nye kollega. 

En forudsætning for mere genbrug af affaldet er, at der sker en effektiv indsamling og sortering af affaldet fra husholdningerne og de kommunale institutioner. Det kræver, at kommunerne har de bedste affaldsløsninger og ordninger. Vestforbrænding administrerer affaldsløsninger for Vestforbrændings ejerkommuner og rådgiver dagligt kommunerne omkring de bedste og mest effektive affaldsordninger. 

I 2016 og 2017 skal vi implementere nye affaldsordninger i 5 af ejerkommunerne netop med henblik på at øge sortering og genbrug af affaldet. Vi mangler en ny engageret kollega til at hjælpe med at implementere disse affaldsordninger samt etablere og styre samarbejdet med renovatøren. 

Er du en ørn til styring af kontrakter og har du erfaring med rådgivning af kommuner, borgere og boligselskaber, gerne om praktiske affaldsløsninger? Så har vi et nyt spændende job til dig. Du vil blive en del af et stærkt affaldsfagligt miljø, hvor vi til dagligt arbejder i spændingsfeltet mellem drift af affaldsordninger og rådgivning af de kommunale forvaltninger i vores ejerkommuner. 

Dit nye job

Som koordinator, vil du bl.a.:
 • Blive ordningsansvarlig for indsamlingen af husholdningsaffald i 5 kommuner, herunder budget og økonomiansvarlig for affaldsordningerne  
 • Lave sagsforberedende arbejde for forvaltningerne i de ejerkommuner, som har placeret deres affaldsadministration hos Vestforbrænding
 • Rådgive og besvare spørgsmål om drift og udvikling af affaldssystemerne hos borgere, boligselskaber og kommunale institutioner
 • Samarbejde med Vestforbrændings Kundeserviceafdeling, kommunens forvaltning og leverandører om daglige driftsforhold i kommunernes affaldsordninger
 • Deltage i projekter eller arbejdsgrupper som vedrører drift og udvikling af affaldsløsninger. 
Du er en person, der:
 • Har en teknisk eller samfundsvidenskabelig akademisk uddannelse 
 • Har kendskab til miljø, og gerne affaldsområdet
 • Har erfaring med budget- og økonomistyring
 • Gerne har erfaring med sagsbehandling i kommunalt regi, og gerne indenfor affald
 • Har et udviklet styringsgen,
 • Gerne har erfaring med rådgivning
 • Kan lide at arbejde med mennesker
 • Er engageret, udadvendt og opsøgende
 • Har gode formuleringsevner i både skrift og tale
 • Har kørekort til personbil. 
- og så er du glad og beholder din humoristiske sans, også når du har travlt. 

Vores arbejdsplads

Du får en spændende og varieret arbejdsdag med dygtige, engagerede, humoristiske og resultatorienterede kolleger. Vi har fokus på samarbejde og bruger hinanden aktivt som samarbejdspartnere. Vi arbejder hos Vestforbrænding, fordi vi vil være med til at sikre et godt miljø. Herudover tilbyder vi et uformelt og attraktivt arbejdsmiljø med gode personaleforhold bl.a. fitness faciliteter og en aktiv personaleforening. 

Vi har fleksibel arbejdstid og ansætter i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for Ny Løn. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen. 

På vores hjemmeside vestfor.dk kan du læse mere om hvordan det er at arbejde hos os. Du er også velkommen til at kontakte funktionsleder Cicilie Senderowitz på tlf. 44 85 76 19 eller Partnerservicechef Bent Sørensen på tlf. 44 85 76 79 eller på e-mail: BSO@vestfor.dk. 

Se stillingsbeskrivelsen HER 

Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV via "send ansøgning", så vi har den senest den 10. marts 2016. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:10. marts 2016 
Arbejdssted: Glostrup 
Kontaktperson: Bent Sørensen
Telefon: 44 85 76 79
Mobil: 21 17 30 69
Hjemmeside: www.vestfor.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
23-02-2016
Udløbsdato
10-03-2016
Job-ID
329582258
Jobbets adresse

I/S Vestforbrænding

Ejby Mosevej 219

2600Glostrup

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden