Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-medarbejder

Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) søger en akademisk medarbejder til en administrativ stilling 30 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School (CBS).

CEV blev etableret den 1. maj 2014 med en bevilling fra Industriens Fond, og har til formål at styrke langsigtet planlægning og udvikling i ejerledede virksomheder. CEV udvikler ny forskningsbaseret viden og værktøjer, som kan anvendes til at forbedre planlægning af ejerskifte, ledelse, udvikling og vækst i små og mellemstore ejerledede virksomheder i Danmark.

Arbejdsopgaver i stillingen
Du får mulighed for at deltage i udvikling af et forskningscenter og opgaverne vil spænde fra kommunikative opgaver til deltagelse i projekthåndtering og -styring. Opgaverne løses i samarbejde med centrets ledelse, de øvrige medarbejdere i centret og eksterne samarbejdspartnere. Opgaverne indbefatter bl.a.:

  • Kommunikation med samarbejdspartnere og opretholdelse af partnerskaber
  • Kommunikation af centrets forskning, værktøjer og kurser til erhvervslivet
  • Udvikling af formidlingsmateriale målrettet centrets målgrupper
  • Planlægning af konferencer, workshops, kurser o.l.
  • Deltagelse i projekthåndtering, herunder bl.a. udvikling og rapportering af projekter
  • Administrative opgaver som led i ledelse og styring af centret

Erfaring og kvalifikationer
Stillingen kræver, at du har interesse for og erfaring med at arbejde sammen med ejerledede virksomheder og deres rådgivere. Endvidere ønskes erfaring med kommunikation af forskning til målgruppen af små og mellemstore virksomheder. Du skal have stærke skriftlige og mundtlige formulerings- og formidlingsevner på dansk og engelsk og have flair for IT. Derudover skal du lyst til at medvirke til udviklingen af et forskningscenter og erfaring med ovennævnte opgaver.

Som AC-medarbejder vil du få ansvar for hele eller dele af opgaveløsningerne, ligesom du vil indgå i samarbejdsaktiviteter med centrets øvrige medarbejdere samt repræsentanter for forskningsmiljøer og erhvervslivet. Det vil derfor være vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med en veludviklet kvalitetssans, og at du samtidig kan håndtere forskelligartede samarbejdsflader og arbejdsopgaver.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Ansættelsen er 30 timer om ugen. Ansættelsen er tidsbegrænset for perioden fra 1.5.18-28.2.19

Yderligere oplysninger
Du kan finde yderligere information om CEV på http://www.cbs.dk/cev

Eventuelle spørgsmål kan rettes til manager Jette P. Jørgensen, CEV, på mail jpo.eco@cbs.dk eller telefon 25159882.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2018.

Din ansøgning
Du søger online ved at åbne linket ”søg online”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her