Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-medarbejder med interesse for biodiversitet og naturforvaltning i Danmark


Center for Makroøkologi, Evolution og Klima (CMEC), Globe Institute søger en akademisk medarbejder, der kan varetage en række administrative opgaver med fokus på biodiversitet og naturforvaltning i Danmark.

GLOBE Institute går på tværs af videnskabelige discipliner. Instituttet forsker i universets, jordens og livets oprindelse, udvikling, mangfoldighed og vedligeholdelse i en foranderlig verden. GLOBE Institute udvikler endvidere tværvidenskabelige uddannelsestilbud til universitetets studerende, leverer forskningsbaseret rådgivning til offentlige institutioner og formidler forsknings resultater til offentligheden.

CMEC tilbyder et spændende og udfordrende job med fokus på Dansk natur og naturforvaltning. Vi forventer, at du har indsigt i Danmarks biodiversitet samt erfaringer med administrativt arbejde. Du er struktureret, og kan arbejde selvstændigt med praktisk projektledelse, datahåndtering og kommunikation. En vigtig opgave bliver at facilitere et godt studiemiljø for studerende der arbejder med biodiversitet, dansk natur og naturbeskyttelse på CMEC. Desuden skal du medvirke til at sikre en optimal kommunikation og videndeling mellem den universitetsbaserede forskning og det praktisk forvaltningsorienterede miljø. Andre administrative opgaver i forbindelse med forskningsgruppens aktiviteter kan også forventes.

Stillingen er knyttet til forskningstemaerne ”naturforvaltning” og ”Dansk natur” og finansieret af Aage V. Jensens Naturfond. Under disse brede overskrifter arbejder vi med dansk biodiversitet, naturforvaltning og citizen science, gerne koblet til fondens arealer. Du vil arbejde tæt sammen med lektor Jacob Heilmann-Clausen med fokus på at opbygge en stærk forskningsgruppe på feltet. Stillingen er knyttet til Center for Makroøkologi, Evolution og Klima som er et stort forskningscenter, der beskæftiger sig med basale biologiske spørgsmål såsom artsdannelse, uddøen, migration samt conservation på global og national skala. Derved bliver du en del af et meget internationalt miljø, bestående af både studerende, forskere og AC-medarbejdere.

Hovedopgaverne i stillingen forventes at være:

 • Facilitering af et stærkt studentermiljø, herunder udvikling og planlægning af idekataloger og studenterkonferencer, samt hjælp med planlægning og udførsel af undervisning og feltarbejde
 • Organisering af møder, seminarer og konferencer, der samler den akademiske verden og eksterne samarbejdspartnere i arbejdet med dansk naturbeskyttelse og forvaltning.
 • Facilitering af samarbejdet med Aage V. Jensens fonde gennem udarbejdelse af baggrundsmaterialer og sammenfatning af relevante aktiviteter
 • Planlægning, koordinering og datahåndtering i forbindelse med moniterings- og forskningsprojekter
 • Sekretær-lignende opgaver, herunder hjælp med tilrettelæggelse af tjenesterejser, forskningsansøgninger og løbende kontakt med administration.
 • Endelig kan feltarbejde i Danmark indgå efter behov, lyst og evner.
Kvalifikationer:

 • Cand.scient. i biologi eller tilsvarende uddannelse inden for life-sciences
 • Indblik i og interesse for biodiversitet og naturforvaltning i Danmark
 • Erfaringer med administration og praktisk projektunderstøttende arbejde, gerne fra frivilligt arbejde
 • Selvstændig, med godt overblik, ordenssans og gode organisatoriske evner til prioritering af mange forskelligartede arbejdsopgaver.
 • Udadvendt, samarbejdsparat og med evne til at indgå positivt i et fællesskab.
 • Gode kundskaber i dansk og engelsk, både i skrift og tale (arbejdssproget på CMEC er engelsk).
 • Erfaring med GIS og R er en fordel
Ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Stillingen er tidsbegrænset i 3 år og besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Stillingen er ledig til besættelse 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Lektor Jacob Heilmann-Clausen, jheilmann-clausen@sund.ku.dk; tlf. 35 33 53 87 eller 23 83 99 97.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Ansøgning skal sendes elektronisk med bilag via KU’s jobportal senest 17. januar 2021. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugerne efter ansøgningsfristen.Ansøgningsfrist:

17. januar 2021Arbejdsgiver:

Globe InstituteYderligere oplysninger fås hos:

Jacob Heilmann-Clausen
Telefon: 51 33 11 31 eller 23 83 99 97Hjemmeside:

http://macroecology.ku.dk/research/conservation/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.