Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-medarbejder til forskningsadministration i dynamisk og internationalt orienteret forskningsenhed

Vil du arbejde med forskningsadministration? Kan du tage initiativ og trives du med at arbejde med en bred opgaveportefølje? Er du en god koordinator og kommunikator? Så er du måske vores nye kollega i vores ambitiøse forskningsenhed, som er centrum for forskningen på Nordeuropas største afdeling for urinvejssygdomme.

Om os
Vi er en dynamisk og internationalt orienteret forskningsenhed, som udfører klinisk forskning og gennemfører afprøvning af lægemidler og udstyr indenfor urinvejssygdomme. Vi har en vekslende stab af forskningsaktive læger, ph.d.-studerende og medicinstuderende og en fast stab med en professor, forskere, projektsygeplejersker, en bioanalytiker og AC-medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver
Som AC-medarbejder i forskningsenheden vil du indgå i enhedens administrative funktion, som understøtter enhedens forskningsaktiviteter på forskellig vis. Du vil være ansvarlig for at gennemføre de daglige administrative opgaver og udvikling af samme i samarbejde med enhedens ledelse. Ligeledes vil du bistå med praktisk støtte til forskningsaktive medarbejdere i enheden.

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Udvikle, implementere og formidle administrative procedurer og aktiviteter, som understøtter forskerne og afdelingens forskningsaktive medarbejdere i relation til deres forskningsprojekter. F.eks. i forhold til anmeldelser til Videnskabsetisk Komité og andre myndigheder eller adgang til registre hos Sundhedsdatastyrelsen
  • Intern og ekstern synliggørelse af forskningsaktiviteter, f.eks. udarbejdelse af nyhedsbreve, årsskrift og løbende opdatering af hjemmeside
  • Registrering og indberetning af afdelingens forskningsproduktion
  • Løbende opdatering af fondsoversigt samt bistå med udarbejdelse af ansøgninger til større forskningsbevillinger
  • Mindre regnskabsopgaver i forlængelse af enhedens drift og forskningsprojekter.
  • Bistå med planlægning og gennemførsel af møde- og kursusaktiviteter samt forskningsarrangementer
  • Koordinator for medicinstuderendes uddannelsesophold på afdelingen og mellem Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet og Fagsøjlen for urologi (arbejdsgruppe for specialets professorer og lektorer)
Du får indflydelse på planlægning og tilrettelæggelse af dine arbejdsopgaver og referer til enhedens ledelse. Du vil få en arbejdsdag med engagerede kollegaer i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Dine kompetencer og kvalifikationer
Stillingen kræver, at du er initiativrig, løsningsorienteret og kan håndtere komplekse opgaver, hvor svaret ikke kendes på forhånd, men hvor du evner at tilegne dig den relevant information og på baggrund heraf formidle handlingsanvisende budskaber til forskellige faggrupper og lægmand. Du skal trives med at arbejde med flere parallelle arbejdsopgaver.

Du skal være imødekommende og god til at samarbejde i et forskningsmiljø med mange forskellige nationale og internationale samarbejdspartnere. Det er afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret, er god til at være et skridt foran og evner at følge opgaver til dørs.

Det er en forudsætning, at du har stærke formidlingsevner skriftligt og mundtlig på såvel dansk som engelsk. Ligeledes er gode IT-kompetencer en forudsætning.

Du har en relevant uddannelse, erfaring fra lignende stilling eller interesse for at arbejde i et forskningsmiljø.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Stillingen er til ledig besættelse snarest eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst på området.

Arbejdsstedet er Herlev Hospital.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen og opgaverne, er du velkommen til at kontakte Mette Schmidt på tlf. 3868 1100 eller mail: mette.ladefoged.kopp.schmidt@regionh.dk

Ansøgningsfristen er fredag d. 18. september 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

Du kan læse mere om forskningsenheden og afdelingen på: www.herlevhospital.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.