AC-medarbejder til forvaltning af EU's strukturfonde i Erhvervsstyrelsen i Silkeborg

Vil du arbejde for vækst i hele landet, og er du til forvaltning og sagsbehandling? Så er du måske den rette for Erhvervsstyrelsen i Silkeborg.    
 
I Center for Regional Udvikling arbejder vi for at fremme vækst og erhvervsudvikling i hele Danmark. Omdrejningspunktet er forvaltningen og administration af EU’s strukturfondsmidler. Vi arbejder tæt sammen med bl.a. de regionale vækstfora, projektoperatører og -partnere, EU-kommissionen, organisationer, kommuner, andre ministerier og styrelser. Vi er godt 40 medarbejdere og er en del af Erhvervsstyrelsen. Arbejdsstedet er Silkeborg. 
 
Dig  
Du bliver en del af et eller flere teams, der arbejder med opgaverne nedenfor. Konkrete erfaringer med strukturfondsforvaltning vil være et plus, men er du nyuddannet og/eller uprøvet på strukturfonds-området, kommer du også i betragtning.  
 
Du har formentlig en samfundsvidenskabelig kandidatgrad eller indenfor revision og/eller digitalisering. Du kunne være cand. jur., cand. merc. aud. eller jur., cand. oecon. m.v. Du kunne også have en bachelor/HD i regnskab, forvaltning, IT eller lignende.  
 
Vi lægger vægt på din evne til at arbejde agilt og digitalt, og du skal være god til at eksekvere og samarbejde på tværs. Derudover forventer vi, at du er ansvarlig, struktureret og klar til lange, vedholdende træk. Du skal være dynamisk og resultatsøgende, også under tidspres og i en ind imellem uforudsigelig hverdag. Og så er du god til at formidle, herunder formulere dig kort og præcist, både i skrift og tale. 
 
Du får en bred berøringsflade, så passende portioner udadvendthed, robusthed og humoris-tisk sans vil være en hjælp.   
 
Opgaver 
Vi søger den skarpe kollega, som kan gøre en forskel på et eller flere af følgende områder: 
 

  • implementering af EU- og hjemlige regelgrundlag og rammer 
  • opfølgning på strukturfondsprogrammers og -projekters fremdrift  
  • behandling af projektredegørelser og projektregnskaber 
  • dialog med projekter om udgifters projektrelevans og støtteberettigelse 
  • legalitetskontrol af projektindstillinger fra de regionale vækstfora 
  • varetagelse af kontakt til fondenes ”kunder” i bred forstand  
  • brug af tilskudsadministrativt IT-system (TAS) 
  • implementering og brug af digitaliseret rapporteringsværktøj 
  • varetagelse/formidling af styrelsens interesser/budskaber i EU, regionalt og lokalt 
  • rapportering til ledelsen, EU-kommissionen eller andre parter om ovennævnte 
 
Os  
Center for Regional Udvikling i Silkeborg er en del af Erhvervsstyrelsen under Erhvervs-ministeriet - og dermed en del af centraladministrationen.  
 
Vi har et godt arbejdsfællesskab og tilbyder faglig og personlig udvikling for den rette.  Læs mere om Center for Regional Udvikling på www.regionalt.dk og om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk. 
 
Vi bor i nye og velbeliggende lokaler i Silkeborg, 10 minutter på cykel fra stationen og med godt gratis parkeringsområde lige ved døren.    
 
Ansættelse 
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet efter principperne i Ny Løn. Stillingen er en fuldtidsstilling, der ønskes besat hurtigst muligt. 
 
Vil du vide mere om jobbet, så kontakt programchef Lone Rosen på tlf. 35 29 17 57 eller specialkonsulent Jakob Gyldendorf Holt på tlf. 35 29 17 75. Ved spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Dan Bøgh Morthorst på tlf. 91 33 70 47. 
 
Ansøgning  
Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningsmodul på www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs.  
 
Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest 21. februar 2018. Samtaler forventes afholdt uge 9-10. 
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Knowledge Information Manager (Kommunikationsmedarbejder)

Civile stillinger

Silkeborg
Kan du formidle fortællingen om det kommende F-35 kampfly? Vil du være med i front på én af Flyvevåbnets mest spændende opgaver? Så kan du søge jobbet som Kommunikationsmedarbejder i Flyvevåbnets nye F-35 organisation. Om os Flyverstaben har oprette...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Senior HR SuccessFactors Consultant

GRUNDFOS HOLDING A/S

Join our global HR organization Join us as a senior HR system consultant to take on a challenging and central role in our global HR organization as you use your business insight and system expert knowledge to help ensure successful global deployment...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

German-speaking coordinator for HR Service Centre in Bjerringbro

GRUNDFOS HOLDING A/S

What do we offer? Would you like to join Grundfos and feel the pioneer spirit as you help make our relatively new HR Service Centre a success? Then we welcome you into a dynamic HR environment where you get the opportunity to work globally and devel...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Motiverede medarbejdere inden for Økonomi & Regnskab søges!

Add Value ApS

Aarhus
Regnskab bogholderi økonomi Efterspørgslen efter dygtige medarbejdere inden for ovennævnte områder er stor. For flere af vores kunder søger Express Hiring derfor nu kandidater, som har kvalifikationer inden for følgende fagområder: Debitorbogholderi...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Nyuddannede akademikere søges!

Add Value ApS

Aarhus
Nyuddannede Akademikere Efterspørgslen efter dygtige medarbejdere med akademiske kompetencer er stor. For flere af vores kunder søger lige nu kandidater, som har kvalifikationer med akademisk baggrund. Forskelligheden af vores kandidaters baggrunde ...