Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC stilling i Erhvervsindberetning og -registre på basisregisterområdet

Kunne du tænke dig at få et bredt kendskab til strukturen, geografien og aktiviteten i det danske erhvervsliv? Så har kontoret for Erhvervsindberetning og -registre en ledig stilling.
Erhvervsindberetninger og -registre
Kontoret for erhvervsindberetninger og -registre er et centralt kontor i Danmarks Statistik, som sikrer, at strukturelle og geografiske data om alle danske virksomheder indgår korrekt i Danmarks Statistiks registre og statistikker, og har en høj kvalitet.

Kontoret sikrer samtidig, at der sker en ensartet og effektiv indsamling af data fra virksomhederne, og at indberetningsopgaven er så let som muligt for indberetterne. Indsamlingen af data foregår fuldt digitalt, ligesom kommunikationen med virksomhederne foregår via e-mail eller Digital Post.

Ny kollega til kvalitetssikring af geodata registre
Danmarks Statistiks Basisregister for Geodata indeholder oplysninger om fast ejendoms-, adresse-, vand- og geografiske data, og er baseret på data fra mange administrative registre. Du vil få ansvar for at:

- udbrede anvendelsen af geodata i statistikkerne og til analyseformål
- sammenstille data så interne brugere sikres nem og sikker anvendelse
- følge med i udviklingen på geodataområdet – nye kilder, ændringer i data-grundlag, herunder implementering af grunddata
- deltage i samarbejde med vores dataleverandører på området, fx SKAT, KOMBIT, SDFE.

Det forventes, at du har en viden og erfaring på geodata området samt kendskab til databaser, og at du i et vist omfang kan analysere data og kravspecificere nye opgaver.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse samt relevant erhvervserfaring. Du er udadvendt og god til at kommunikere, og du er god til at samarbejde. Det er nødvendigt, at du er initiativrig og resultatorienteret samt naturligt omsætter problemer til løsninger. Du skal også have lyst og evne til at holde mange bolde i luften på samme tid.

Vi tilbyder:
- spændende og alsidige arbejdsopgaver
- gode muligheder for kompetenceudvikling
- stor indflydelse på organiseringen af arbejdsopgaverne

Løn og ansættelse
Aflønningen sker efter gældende overenskomst for akademikere i staten.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte vicekontorchef Steen Eiberg Jørgensen på sej@dst.dk, 39 17 38 46 eller kontorchef Carsten Zornig på czo@dst.dk 39 17 32 31.

Er du i besiddelse af de nævnte kvalifikationer, og har du lyst til at arbejde med Erhvervsindberetninger og -registre? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Kort om Danmarks Statistik
Danmarks Statistik er den centrale myndighed for den danske statistik, placeret i Økonomi- og Indenrigsministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundet. Vi er 550 ansatte og har en familievenlig arbejdsplads med fleksibel arbejdstid og gode udviklingsmuligheder. Få et hurtigt overblik på www.dst.dk/profil
Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Du kan følge os på LinkedIn
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her