Accelerér din karriere inden for el-området i en virksomhed med højt til loftet!

Via en personlig og målrettet karriereplan bliver du succesfuld i CWN, når du…

…inden for de første 3 måneder af ansættelsen:

·         Projekterer egenhændigt på konkrete opgaver, som du sættes ind i af dine kolleger.

·         Giver et godt førstehåndsindtryk af dig selv og lander godt i CWN-kulturen samt sætter dig ind i relevante arbejdsgange.

·         Tilknyttes en ledende medarbejder som mentor og sparringspartner og selv er proaktiv ift. at lykkes på bedste vis i din onboarding-periode.

 

…inden for de første 6 måneder:

·         Behersker måden CWN arbejder på.

·         Opsøger selv projekteringsopgaver i teamet og byder dig til som ressource over for de tre kundeansvarlige.

·         Håndterer selvstændigt egne opgaver, herunder afdækker opgavens omfang, afstemmer muligheder kontra udfordringer, beregner, forholder dig til reglementer, energirigtige løsninger, materialer samt fører tilsyn.

…i løbet af de første 12 måneder:

·         Har bevist dit værd på 12 – 15 projekter i varierende karakter fra boliger, institutioner, skoler, erhverv, hoteller inden for renovering, ombygning og nybyg på op til 20 mio. kroner i el-entreprisesum. Du sikrer, at intet i projekterne lander mellem to stole, og derfor er du medansvarlig ift. at kunderne kommer igen.

·         Du indgår på lige fod med dine kolleger, er motiveret for at udvikle dig og teamet, deltager i de sociale arrangementer, hjælper dine kolleger og bliver selv opsøgt for input til potentielle udfordringer/løsninger.

 

Din udvikling fortsætter

I takt med at du udvikler dig i rollen, får du projekteringsopgaver af mere kompleks karakter samt et større ansvar i projekterne som projektleder/projekteringsleder med ansvar for tid, økonomi og ressourcer. Har du en særlig nysgerrighed inden for bestemte el-tekniske områder, vil nye initiativer blive modtaget positivt. Ønsker du at efteruddanne dig inden for områder, som på sigt kan være værdiskabende for dig som person og for CWN, er CWN også åbne for det.

Har du motivation for mere, så kom endelig med dit bud på, hvordan din karriere hos CWN kan se ud på den lange bane. 

 

Vi forestiller os, at du er…

… uddannet el-installatør, eller el-ingeniør og gerne med en baggrund som elektriker. Du har minimum 1-2 års erfaring med selvstændig projektering fra rådgiver-branchen.

 

Dine nye arbejdsplads:

CWN Rådgivende Ingeniører består af generalister i en el-specialiseret virksomhed. Du bliver en del af en rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst (kåret som Gazelle virksomhed i 2015 og 2016), som har en ambitiøs strategi om at øge medarbejderstaben med 40% inden for tre-fem år. Claus Witthoff Nielsen, som står i spidsen for virksomheden, er spillende træner, har trivsel i højsædet og efterlever mottoet: ”det eneste, der er statisk, er udvikling”.
Sådan ansøger du

Via dette link


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Bliv Danmarks EL-pionér inden for automatisering!

mind

Fagledelse, projektledelse, mentor og udvikling. De 4 ord er kernen i en ny stilling indenfor et område hos Tyr ns, som har den helt store opmærksomhed fra topledelsen. Tyr ns har en klar målsætning om at blive en af de førende rådgivere i Danmark, ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Accelerér din karriere inden for el-området i en virksomhed med højt til loftet, og hvor det eneste der er statisk er udvikling!

mind

De fleste af os bruger omkring halvdelen af vores vågne tid på arbejde. Er det for dig vigtigt, at dit job er sjovt, lærerigt, udfordrende og udviklende? Så har du her muligheden for at sætte retning på din egen karrierevej, hvor du hos CWN Rådgiven...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

1 industrielektriker til fast job i Aarhus Syd

MATCHMIND A/S - Aarhus

Matchmind søger 1 industrielektriker til fast daghold hos en af vores kunder i Aarhus syd. Du vil indgå i et fast team af elektrikere og montører i en ordreproducerende virksomhed. Som elektriker i montageafdelingen kommer du både til at arbejde ale...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Elektriker

BRDR. BAGNER A/S

Vi søger en selvstændig og servicemindet elektriker. Gerne erfaring med hårde hvidevare, dog ingen betingelse. Arbejdet består af serviceopgaver, om og tilbygning samt diverse el-arbejder. Du skal kunne arbejde selvstændigt, idet du ofte vil køre ru...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Driftsleder

Medarbejderne ApS

Hedensted
Brænder du for sikkerhed og drift indenfor el- teknik og kørestrøm? Sætter du pris på både planlægning af driften og projekter samt at være en aktiv medspiller i marken sammen med dit team? Så læs videre - Medarbejderne ApS søger for Malus i Frederi...