Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Executive

HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning for HR- og rekruttering. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle rekrutteringsbureauer. Vi har i dag +100.000 brugere, 1. mio. CV'er og mere end 10.000 aktive jobopslag i vores platform. Vi har kunder med aktiviteter i hele verden, så potentialerne er store. I lyset af den succes HR-ON har med to Børsen Gazelle-statuetter og et officielt partnerskab med LinkedIn, er vi nu på vej til at gå globalt.

Bag succesen står et dedikeret team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler, sælger, leverer og supporterer innovative løsninger med base i Odense samt kontorer i Aarhus og København. Vil du være med? Vi søger en stærk Business developer, der skal stå for salg, udvikling og rådgivning af vores kunder i Danmark,

Sammen med vores kerneprodukt, HR-ON Recruit, oplever vi et høj efterspørgsel på vores nye løsning, HR-ON Staff, hvor kunderne kan håndtere alle HR-opgaver lige fra medarbejderdata, udstyr, kontrakter, digital signaturer, opgaver samt en mobil applikation til fx onboarding, surveys og meget mere. Systemet er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og baseret på den nyeste teknologi, hvilket giver os ubegrænsede muligheder for at integrere og tilpasse løsningen til alle moderne platforme.

Om dig

Vil du være en del af en vækstvirksomhed med en karakteristisk og unik virksomhedskultur? Så er du måske vores nye account executive! Du er imødekommende, positiv og har gerne erfaring fra en lignende stilling relateret til salg af digitale SaaS løsninger til virksomheder. Du vil stå i spidsen for at udvikle HR-ONs kundeportefølje dog understøttet af et stærkt team. Vi har meget brugenlige og moderne løsninger, der er enkle at forstå, anvende og lancere.

Du bliver en del af et innovativt team på og får primært ansvar for at udbygge og vedligeholde samt udvikle spændende kundebase. En afgørende opgave bliver ligeledes at fungere som bindeled mellem kunderne og resten af organisationen. De øvrige arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

  • Opbygge egen kundeportefølje via New Bizz-aktiviteter, som du får mulighed for at udvikle og give input til
  • Lede hele salgsprocessen fra a-z i samarbejde med et erfarent team
  • Du skal være ambassadør og indtræde i en konsulentrolle for vores brand, virksomhed og produkt.
  • Du skal have en lyst til at lære og holde dig løbende opdateret om HR og tech.

Du kan vælge at arbejde hjemmefra eller/og at arbejde fra vores kontor i Odense/København eller Århus. Du kommer til at være i kontakt med vores hovedkontor i Odense gennem daglige onlinemøder. Derudover vil du også komme til at møde dine kollegaer på hovedkontoret jævnligt efter behov, idet forankring af af vores virksomhedskultur, vision, mission og værdier er en afgørende forudsætning for succesfuldt salg og trivsel som som medarbejder generelt.

Din løn består af en grundløn plus provision baseret på dine salgsresultater samt pension og en sundhedsforsikring. Alle udgifter relateret dit arbejde afholdes af virksomheden og sørger for, at du har alt det tekniske udstyr, du har brug for, i form af computer, mobiltelefon, adgang til diverse salgsredskaber osv.

Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Aarhus og København. Vi arbejder med softwareudvikling, customer success, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til fodboldspiller og open source pionéer.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life-balance” med fleksibilitet i forhold til arbejdstid, hjemmearbejde mv.. Pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness-medlemskab og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med at arbejde hos HR-ON.

Links til mere information om HR-ON:
Linkedin: The partnership with HR-ON is important for us
Borgmester: HR-ON er en fantastisk eksponent for tech-miljøet
Grundfos på besøg hos HR-ON til inspirerende lederlounge om mangfoldighed

Focus Advokater og HR-ON værter for velbesøgt GDPR-webinar
Online jobsamtale i HR-ON Recruit rammer ned i et akut behov

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Kontakt os hvis du har spørgsmål


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.