Account Executive / Forsikringsmægler til Ensure Skade i Lyngby

 • Dagligt ansvar for betjening af din kunde portefølje
 • Betjening af nye kunder der etableres via referencer eller sammen med vores direktør
 • Udarbejdelse af handlingsplaner og forsikringspolitikker og afholdelse af årsmøder
 • Forestå udbud for dine kunder
 • Du arbejder i dag som forsikringsmægler eller erhvervsassurandør i anerkendt forsikringsselskab, med hovedfokus på skadesforsikring til mellemstore og store erhvervsvirksomheder. Du har bestået relevant uddannelse fra forsikringsakademiet. Du har en positiv tilgang til verden, du er grundig, løsningsorienteret og tager ansvar for at følge dine opgaver helt i mål. Du trives med struktur i en travl hverdag.

  En spændende karrieremulighed, hvor du får mulighed for at hjælpe dine kunder med den bedste løsning hver gang. Du vil indgå i et velfungerende team bestående af engagerede kollegaer.

  Aflønning fastsættes efter nærmere aftale.

  Ensure er en forsikringsmæglervirksomhed, der yder uvildig rådgivning om skadesforsikring til virksomheder. Vi ønsker at give vores kunder en personlig rådgivning, med udgangspunkt i kundens forventninger og behov. Som kunde hos os vil man hurtigt fornemme, at vores medarbejdere gør en dyd ud af at være professionelle og at vi holder hvad vi lover. 

  Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Birger Nygaard på mobil 8172 0200. 

  Skulle ovenstående have vakt din interesse, så udfyld det virtuelle interview. Det tager kun få minutter at ansøge om dette spændende job. Og du skal ikke skrive en tidskrævende ansøgning, men det er en fordel at have dit CV klar til upload.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.