Account Manager

Er du en stærk salgsprofil, med lysten til at sælge historiske produkter til virksomhedens VIP-kundegruppe?

Indledning

Personalehuset staffing group søger en Account Manager til at sælge eksklusive produkter til VIP-kunder. Virksomheden er centralt beliggende i København tæt på tog/bus/metro.

Arbejdsopgaver

Du vil være ansvarlig for salget af unikke historiske produkter til virksomhedens VIP-kunder i Danmark. Du får dit eget budget og er ansvarlig for en række af virksomhedens stamkunder, som du selv står for kontakten med.

Arbejdstid

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Virksomheden har flextid og du bestemmer derfor selv dine arbejdstider mellem klokken 9:30 og 20:00. 
På torsdage arbejder hele holdet dog sammen fra klokken 11:00-19:00.

Ønskede kvalifikationer

Du er flydende både skriftligt og mundtligt i dansk. 
Du trives med at skabe nye relationer, og kan formulere sig proffesionelt i dialogen med kunderne. Det ses som en stor fordel såfremt du tidligere har arbejdet med salg via en telefon. Er du interesseret rent historisk er dette også et yderligere plus.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i et positivt og udfordrende miljø. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med en fin grundløn, provision/bonus samt pension. Virksomheden markedsfører og sælger meget spændende historiske produkter. 
Du kommer til at være en del af et godt team med gode kollegaer, som er aktive til at planlægge sociale begivenheder. 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mathias Byrum på telefon: 2859 1659 eller mail: Mathias.Byrum@personalehuset.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Personalehuset Staffing Group ( PSG ) er en af Nordens førende rekrutterings- og people services udbydere - med flere end 30 lokalkontorer i Norden. Vi tilbyder bistand ved rekruttering, outsourcing, vikarbemanding, træning samt rådgivning i personalespørgsmål. 
Vores rådgivere har alle solid erfaring og lokal forankring.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:4. december 2017
Udløbsdato:29. januar 2018

Nu kan du blive en del af én af Danmarks bedste arbejdspladser!

Translated By Us ApS

Kickstart din salgskarriere i salgsafdelingen hos Translated By Us En af Danmarks hurtigst voksende oversættelsesvirksomheder, hvor vi har en vision om at uddanne dig til en dygtig sælger med stort fokus på din udvikling og trivsel. Om jobbet: Som e...
Indrykket:6. december 2017
Udløbsdato:31. januar 2018

Account Manager Erhverv

Modstrøm Danmark

Account Manager Drives du af at skabe resultater? Har du lyst til at arbejde med udvikling af egen kundebase, kontraktforlængelser og merslag, hvor du bidrager til yderligere vækst? Vil du være en del af en succesfuld virksomhed, hvor medarbejdertri...
Indrykket:13. december 2017
Udløbsdato:10. februar 2018

Account Executive til voksende Customer Management team

Dream Broker

Hos Dream Broker arbejder vi mod at revolutionere kommunikation på en sjov, naturlig og produktiv måde med video. Vi arbejder i dag med 700 kunder, der anvender vores cloudbaserede SaaS løsning til deres ledelse, træning og kommunikation.Vi har trav...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:16. februar 2018

Account manager til opsøgende salg.

VIDUCON ApS

København
Job opslag: Account manager til opsøgende salg. Om virksomheden Viducon er en mindre virksomhed med speciale indenfor salg af videoløsninger og hardware, til uddannelsessektorer og industrier med minimum 200 ansatte. Vi er i rivende udvikling og arb...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:31. januar 2018

VIL DU MED PÅ EN SPÆNDENDE VÆKSTREJSE SOM SALES LEAD GENERATOR I HOLTE?

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Vil du være med på en spændende vækstrejse i et stort internationalt selskab? Har du det, der behøves for at generere nye leads? I samarbejde med Tieto er Academic Work nu på jagt efter deres nye ambitiøse Sales Lead Generator til deres kontor i Dan...