Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager

Er du en stærk salgsprofil, med lysten til at sælge historiske produkter til virksomhedens VIP-kundegruppe?

Indledning

Personalehuset staffing group søger en Account Manager til at sælge eksklusive produkter til VIP-kunder. Virksomheden er centralt beliggende i København tæt på tog/bus/metro.

Arbejdsopgaver

Du vil være ansvarlig for salget af unikke historiske produkter til virksomhedens VIP-kunder i Danmark. Du får dit eget budget og er ansvarlig for en række af virksomhedens stamkunder, som du selv står for kontakten med.

Arbejdstid

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Virksomheden har flextid og du bestemmer derfor selv dine arbejdstider mellem klokken 9:30 og 20:00. 
På torsdage arbejder hele holdet dog sammen fra klokken 11:00-19:00.

Ønskede kvalifikationer

Du er flydende både skriftligt og mundtligt i dansk. 
Du trives med at skabe nye relationer, og kan formulere sig proffesionelt i dialogen med kunderne. Det ses som en stor fordel såfremt du tidligere har arbejdet med salg via en telefon. Er du interesseret rent historisk er dette også et yderligere plus.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i et positivt og udfordrende miljø. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med en fin grundløn, provision/bonus samt pension. Virksomheden markedsfører og sælger meget spændende historiske produkter. 
Du kommer til at være en del af et godt team med gode kollegaer, som er aktive til at planlægge sociale begivenheder. 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mathias Byrum på telefon: 2859 1659 eller mail: Mathias.Byrum@personalehuset.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Personalehuset Staffing Group ( PSG ) er en af Nordens førende rekrutterings- og people services udbydere - med flere end 30 lokalkontorer i Norden. Vi tilbyder bistand ved rekruttering, outsourcing, vikarbemanding, træning samt rådgivning i personalespørgsmål. 
Vores rådgivere har alle solid erfaring og lokal forankring.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her