Account Manager


Salgstalent med ambitioner til nyopstartet erhvervsafdeling i Modstrøm

Er du klar til at tage næste skridt i din salgskarriere, og vil du være med til at bygge vores afdeling for erhvervskunder op fra bunden?

 • ”Som Account Manager arbejder du med nysalg, kontraktforlængelser og mersalg af strømaftaler, samtidig med at du udvikler og opbygger din kundebase. Derudover får du gode kolleger, masser af udvikling og bliver en del af en virksomhed hvor medarbejdertrivsel er i fokus, ” fortæller HR-chef Berrin Erdem.

 • Opbyg relationer til erhvervskunder – store som små

  Din dag starter ved telefonen kl. 8.30, hvor du går i gang med at generere leads hos potentielle erhvervskunder for at udbygge din kundeportefølje. Du følger op på leads, ringer ud til dine eksisterende kunder, laver aftaler – og du får selvfølgelig salget i hus! Det er op til dig at skabe gode langvarige relationer til kunderne, og selvom telefonen er dit vigtigste værktøj, tager du også ud på kundemøder.

  Vær med fra start

  Vi vil gerne øge fokus på vores erhvervskunder, og du kan være med til at bygge den nye afdeling op. Det betyder, at der er masser af mulighed for at præge udviklingen og fremtiden med dine gode ideer i takt med, at afdelingen vokser og nye kolleger kommer til. Samtidig er vi en veletableret virksomhed med en stærk privatkundeafdeling, så der er et godt fundament at bygge videre på. Vi har et åbent kontorlandskab, og sammen med dit team og jeres kolleger i privatkundeafdelingen skaber I en hverdag, hvor humøret er mindst lige så højt som tempoet.
 • ”Vi arbejder målrettet på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne bliver mødt i øjenhøjde.
  Her er en uformel atmosfære, og du mærker den gode kollegiale stemning, det øjeblik du træder ind gennem dørene,”
  uddyber Berrin.

 • Bliv klædt godt på

  Du får selvfølgelig en grundig oplæring i produkterne, så du hurtigt får succes. Feedback er en vigtig del af vores hverdag, og vi arbejder hele tiden på at gøre dig bedre. Arbejdstiden er mellem 8.30-16.30 mandag til fredag, men med fleksibilitet til planlægning. Derudover kan du se frem til en fast base på kontoret på Islands Brygge, og der er bil til rådighed, hvis du skal på kundebesøg.

  Udadvendt profil med flair for opbygning af relationer
 • ”Vi leder efter dig, som har prøvet kræfter med en tilsvarende stilling inden for telesalg, telemarketing eller lignende, og som nu er klar til at tage næste skridt. Det kan også være du har erfaring inden for detail,” forklarer Berrin.
 • Du er kommunikativ stærk både i skrift og tale
 • Du mister ikke modet, hvis du får et afslag – og kan vende et nej til et ja
 • Du forstår at sætte dig ind i kundens behov
 • Du har selvtilliden og evnen til at fokusere på muligheder frem for begrænsninger.

 • Lyder det som noget for dig?

  Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til HR-chef Berrin Erdem på BER@modstroem.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Berrin på 27 77 71 07.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Bliv nyeste medlem af Modstrøm-familien

  Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vi konkurrerer med de eksisterende udbydere af strøm til gavn for både virksomheder, forbrugere og klimaet. Vores ønske er at tilbyde vores kunder produkter, der både gavner deres elregning og klimaet. Læs mere om os på www.modstroem.dk.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  Deltidsælger eller Fuldtidssælger / Account Managers / Studiejob søges

  GOGO SUPPORT IVS

  Du vil prsentere vores mad leverings APP GoGo (http: www.gogoapp.dk) til restaurant, bar og pizzaria i stor københavn områd. Du får 100 kr. timen en god bonus pr. salg. Har du baggrund fra en branche som ligner vores, er det selvfølgelig en fordel. ...
  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Account Managers / Fuldtidssælger eller Deltidsælger

  GOGO SUPPORT IVS

  GoGo søger 2 nye kollegaer. Har du tidligere salgserfaring eller har du lyst til at prøve noget nyt, så har vi det. Opgaven: Du vil prsentere vores mad leverings APP GoGo (http: www.gogoapp.dk) til restaurant, bar og pizzaria i stor københavn område...
  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Stærk Account Manager søges

  PERSONALHUSET STAFFING GROUP A/S

  Fantastiske karrieremuligheder for dig som har en stærk salgsprofil. Indledning Personalehuset Staffing Group søger en Account Manager som har fokus på at sælge transportløsninger. Virksomheden har beliggenhed i Glostrup med gode transport mulighede...
  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Category Advisor/ Brand Ambassador på Color Line færgerne fra Hirtshals i Nordjylland

  Brandvenue ApS

  Kunne du tænke dig et sjovt job i forårs- og sommersæsonen, hvor du får muligheden for at have direkte kontakt med en masse mennesker, træne dine salgskompetencer og kan du lide at sejle? Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du nu komme til at...
  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Account manager med ambitioner for at få ledelseansvar

  AM København

  Det er vores filosofi at have en arbejdsplads, hvor der er: Høje personlige ambitioner Et unikt fællesskab og sammenhold Personlig udviklingstræning og en certificeret lederuddannelse 2018 bliver et år, hvor AM skal vækste meget. Grundet en større e...