Account manager

Er du verdensmester i at sparke døre ind? Så kom og bliv en del af teamet! Net1 sælger sikre M2M forbindelser til kritisk infrastruktur.


F10 Human Resource søger for Net1 i Glostrup


Virksomheden

Net1 har i Danmark og Sverige opbygget et LTE-netværk på 450 MHz båndet og dækker 98% af landet. Virksomheden er en del af ICE Group, som er en global teleoperatør dedikeret til trådløs datakommunikation på frekvenser under 1Ghz. Koncernen har i dag over 500.000 kunder i Skandinavien og leverer mobilt bredbånd til både private og erhverv.

Net1 specialiserer sig i M2M løsninger til erhverv, som efterspørger trådløse forbindelser med høj sikkerhed og pålidelighed. Målgruppen er forsyningsbranchen, særligt energi- og vandforsyningsselskaber, kommuner, regioner samt i brancher inden for brand, redning og sikkerhed. Net1 leverer alt fra én enkelt dataforbindelse til skræddersyede løsninger som inkluderer mobilt VPN, hostet radius server, overvågning, individuelle basestationer, industrielle routere m.m.

Net1 ønsker at styrke salgsindsatsen på disse markeder og søger derfor en kørende sælger, der kan være med til at opbygge forretningen. Du skal opbygge din egen portefølje, og virksomheden giver dig selvfølgelig en grundig oplæring, ligesom du vil få hjælp af vores tekniske organisation til at drive salget frem. Der er tale om løsningssalg med lange salgscyklusser, typisk +6 måneder.


Stillingen

Du vil få en spændende og selvstændig stilling, hvor du skal sælge sikre dataforbindelser med fokus på M2M.

Din opgave bliver at opbygge og styrke B2B markedet for Net1. Du får ansvaret for at opsøge salg og skabe interesse i markedet.

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men bliver en del af en spændende organisation, med stor teknisk viden du kan trække på.

Du bliver målt på din evne til at opsøge og gennemføre salg. Som en del af arbejdet vil du derfor skulle booke møder, gennemføre præsentationer, identificere behov hos kunden, udarbejde tilbud og kontrakter.


Personlige profil

  • Du er god til at booke dine egne canvas møder
  • Du er målrettet og resultatorienteret
  • Du er kundeorienteret
  • Du er god til at følge op på købssignaler
  • Du er selvkørende og i stand til at planlægge din egen tid
  • Du er en dygtig kommunikator, både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

 

Faglige kvalifikationer
Der kan være flere forskellige indgange til dette job, men det vigtigste er, at du brænder for at sælge og har en teknisk interesse. Du har vist gode salgsresultater og kan omsætte tekniske løsningsforslag til kommercielle fordele.


Du tilbydes
Et spændende, udviklende og udfordrende job i en flad organisation, med dygtige og engagerede kollegaer. Konkurrencedygtige vilkår med fast løn, fri mobil og bredbånd, bonus samt pensions- og sundhedsordning.


Ansøgning mærket ref: 8019

Søg stillingen via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1616&ProjectId=143645&DepartmentId=19001&MediaId=5&SkipAdvertisement=False


Hvis du er klar til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, og mener jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Steffen Weber på tlf.: 9310 2959

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og cv

Med venlig hilsen
F10 Human Resource

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Team Manager til Orifarms regnskabsafdeling

Orifarm

Odense
for dig som er fleksibel og engageret Motiveres du af at støtte og guide dine medarbejdere og kolleger i en dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver, og formår du både at holde det store overblik og fokusere på kvalitet og detaljen? Har d...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:12. maj 2018

AM søger nye salgs- og ledertalenter!

AM Odense

Odense
Grundet markant større efterspørgsel fra vores klienter søger vi nu nye talenter. Det skal hjælpe os til, at indfri de forventninger vores klienter har til os igennem 2018! AM er et sted, der byder mange personligheder velkommen. Det kan være de kar...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

The Right People søger Business Development Manager

THE RIGHT PEOPLE A/S

Odense
Elsker du B2B New Bizz og at hunte og er du seriøs og troværdig og brænder for at skabe vækst, kan du blive The Right Peoples nye Business Development Manager. Vi tror på, at gode leads er vigtige for vækst og har derfor - siden 2011 - researchet hv...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:2. juni 2018

Account Manager - BtB Elsalg - Trekantområdet

Ambizzion ApS

Assens
Vil du være med til at fortsætte væksten i en sund Gazelle virksomhed, der har en stærk konkurrenceplatform og virksomhedskultur? Kan du dokumentere gode BtB salgsresultater, og er du blandt branchens bedste til opsøgende salg? Er du en selvstændig ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018