Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager Direkte Salg, B2B - København

PersonaleBørsen søger for vores kunde 3 Business, en kørende sælger til deres erhvervssalgsteam.

Kunne du tænke dig at være med til at gøre dansk erhvervsliv mere effektivt via mobile og fleksible kommunikationsløsninger? Er du løsningsorienteret og skarp til opsøgende salg? Så er det måske dig, vi søger.

Jobbet

Din opgave bliver at arbejde med virksomheder i segmentet 50-500 ansatte, hvor du sælger mobilitet og øget effektivitet i højere grad end ydelser og produkter.

Du vil selvstændigt skulle arbejde målrettet med din portefølje af kunder.

Med udgangspunkt fra hovedkontoret i København, planlægger du selv din arbejdsdag med kundemøder, opfølgning, mødebookninger og salg på telefonen.

Til at supportere dig og dine kunder har du en VIP organisation i ryggen, der hjælper med administrative opgaver, kundeimplementering m.m. Dette så du kan fokusere entydigt på at udbygge og optimere dit salg

Kandidaten

Vi forventer, at du har erfaring med opsøgende salg enten i form af mødebooking eller direkte salg, og det er en fordel, hvis du har brancheerfaring.

Skal du have succes i jobbet, kræver det et højt aktivitetsniveau og stærke kompetencer inden for opsøgende salg. Kan du sige ja til, at du:

  • har højt energiniveau og masser af gå på mod

  • er målrettet, med stærk tro på egne evner

  • har styr på dine salgsteknikker

  • har gode kommunikationsevner i tale såvel som på skrift

  • har god humor og ikke lader dig slå ud af afvisninger.

Vigtigst er det, at du hver dag er parat til at yde dit bedste for dine kunder, i et konkurrencepræget miljø.

Virksomheden tilbyder

Jobbet der tilbydes er et udfordrende job, i et uformelt og innovativt miljø, i et team fyldt med energi og smil.

Du bliver en del af et nyt dynamisk og resultatorienteret team, hvor du i fællesskab med dine kolleger skal videreudvikle og virkeliggøre 3Business salgsstrategi til erhvervsmarkedet.

Du vil starte ud med en grundig oplæring i produkter og salg, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes i jobbet. Du vil sammen med din leder arbejde løbende med din udvikling og succes.

Når du ikke er ude hos kunderne, arbejdes der fra hovedkontoret i København.

Løn

Du vil blive tilbudt en særdeles attraktiv lønpakke bestående af fast grundløn, provision og bonus. Derudover får du firmabil, pension, sundhedsforsikring og en rigtig god mobilordning.

Tiltrædelse

Løbende

Virksomheden

3 er branchens innovative udfordrer på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd, og det præger den måde, de arbejder på i hele organisationen. Deres værdier spiller en vigtig rolle i dagligdagen, og arbejdsmiljøet er uformelt, ungt og energisk. 3 ejes af CK Hutchison Holdings Limited og Investor AB og beskæftiger omkring 700 medarbejdere i Danmark, fordelt på hovedkontoret i København og i deres mange butikker landet over.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her