Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager hos Fontenay A/S

Account Manager hos Fontenay A/S

Som Account Manager hos Fontenay A/S driver og udvikler du dine egne kundekreds. Det vil sige, at du sætter retningen, analyserer markedet og lægger strategien for din kundeportefølje – naturligvis så det stemmer overens med Fontenay’ overordnede strategier, budgetter og mål. Du får din daglige gang hos kunderne med base i Middelfart og dine kunder spænder lige fra indkøbere og projektledere til virksomhedsledere.

Jobbet

I jobbet som Account Manager hos Fontenay A/S får du stor frihed til selv at påvirke og planlægge din hverdag, og du bliver en del af et kompetent team, hvor du ofte er på telefonen med dine kollegaer. Løsningssalget er hjørnestenen i vores forretningsmodel og du vil drive dine projekter i tæt samarbejde med dine kunde og leverandører.

 

Hvem er Fontenay A/S?

Fontenay A/S er en grossist virksomhed beliggende i Middelfart. Vi sælger slanger og koblinger, udstyr til tankvogne og tankanlæg og high-end specialslanger og koblingsløsninger til kemi og pharma industrien i Danmark.

 

Hvem er du?

Du kan være uddannet maskintekniker, smed eller lignende med en solid salgserfaring i bagagen. Du kunne også have en kommerciel uddannelse med mod på tekniskløsningssalg. Indgangen til jobbet er mange.

Det optimale er, at du er bosat på Fyn eller i trekantområdet. Med udgangspunkt fra Middelfart eller dit hjem, vil du besøge kunder i dit distrikt eller arbejde ud fra vores HQ i Middelfart. Denne stilling kræver, at du har et gyldigt kørekort. Fontenay kan stille firmabil til rådighed. 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her