Account manager med ambitioner for at få ledelsesansvar

Det er vores filosofi at have en arbejdsplads, hvor der er:

 • Høje personlige ambitioner
 • Et unikt fællesskab og sammenhold
 • Personlig udviklingstræning og en certificeret lederuddannelse

2018 bliver et år, hvor AM skal vækste meget. Grundet en større efterspørgsel fra både nuværende og fremtidige klienter, forventer vi at fordoble mandskabet, både på sælger og leder inden 2019. Derudover skal vi etablere 1-2 nye salgsafdelinger.

 

Din opgave som Account Manager bliver:

 • At repræsentere vores klienter med henblik på salg.
 • At kontakte potentielle kunder på en booket lokation.
 • At have en frisk og innovativ tilgang til de kunder, som du skal finde en værdifuld løsning til

Hos AM bliver du ikke ansat til at blive underholdt - du skal være en del af underholdningen og selv bidrage. Du har ansvaret for, at de kunder vi møder, får det korrekte billede af produktet, og at vi når de budgetter og mål vi sætter i tæt samarbejde med vores klienter.

 

Personlig udvikling og lederuddannelse:

Du modtager personlig udviklingstræning fra første dag, du starter hos os. Det er en del af vores uddannelsesprogram og ligegyldig hvilken stilling du har eller din anciennitet, mener vi at ALLE vores medarbejdere fortjener at udvikle sig.

"Du vil på vores lederuddannelse få papirer på alle dine kompetencer. Dette kan du bære med dig i en hvilken som helst anden virksomhed, der arbejder med salg. Du vil blive stærkere inden for salgspsykologi, kommunikation og leadership, da jeg har skræddersyet dette certificerede uddannelsesprogram til ildsjæle. Siden 2012 har jeg forsket i psyken og coachet utallige erhvervsledere. Det er min viden, kombineret med et amerikansk uddannelsessystem, der udgør vores lederuddannelse, med både eksamen og afgangsbevis."

- citat Riina E Holm, Uddannelse- og Kommunikationschef

 

Hvem er du?

Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være nyuddannet eller godt i gang med din salgskarriere. Samtidig kan du identificere dig med følgende:

 • Tillidsvækkende og sulten efter succes
 • Elsker den direkte kundekontakt i en uformel og præstationsorienteret hverdag
 • Forstår sætningen ”Salg kommer før service”
 • Kan arbejde selvstændigt men trives godt i fællesskab
 • Kan leve med at vi sætter høje - men realistiske mål

 

Lyder dette som noget for dig?

Så byder vi gerne på en kop kaffe, så vi kan fortælle dig endnu mere om dine muligheder hos os og vores ambitioner fremadrettet generelt.

 

Send en ansøgning til: karriere@amsales.dk. Da vi søger nye stjerner til både Aalborg, Aarhus, Odense & København, så HUSK at skrive hvilken by du søger til i emnefeltet.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

 

Kort om AM sales

AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Naturprodukter, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet.

 

Vi har på 10. år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolte af.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Sælgere/konsulenter søges til byggebranchen

Vikarholdet.dk IVS

Danmarks bedste og (måske) flinkeste vikarbureau søger sælgere til faste stillinger i både Jylland og København. ? Dine opgaver vil bl.a. bestå i at: Afholde møder du selv booker, samt møder der bookes for digVedligeholde relationer til eksisterende...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Account Manager - skab og plej relationer til professionelle udlejere

BoligPortal

BoligPortal er i en rivende udvikling Lejeboligmarkedet i Danmark er i kraftig vækst, og med brug af nye digitale værktøjer og tilgange vækster vi både indenfor vores eksisterende forretning samt med udvikling af nye services. Vi har derfor brug for...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Sales Specialist

IPAPER A/S

Over the past ten years, we have had great success with our digital publishing solutions in several countries. This achievement is now on track to spread to the rest of the world. To speed up our progress, we are now looking to expand our team. As a...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Account manager (deltid)

BIZSYS ApS

Account Manager (deltid) til salg af POS software til butikker restauranter caféer Arbejdsopgaver Vi har travlt i øjeblikket, og søger derfor en deltidsmedarbejder der kan hjælpe i vores salgsafdeling. Arbejdet vil bestå i følgende: Kontakt med nye ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Regional Account Manager for the UK market, Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Do you have experience with B2B account management and technical sales? And would you like to make your mark on the sales success of Arla Foods Ingredients (AFI)? Join us to work with colleagues across the organisation as you drive sales in one of o...