Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account manager med ambitioner indenfor salgsledelse

Vi er henrykte over at søge en masse nye kolleger, da vi grundet en større efterspørgsel, igen skal være repræsenteret på Fyn.

 

Vi kommer til at kopiere succesen fra vores 3 andre kontorer i Danmark og skal i løbet af 2018 nå op på 12-18 medarbejdere, heriblandt 3-5 ledere - måske det er dig?

 

Du skal repræsentere vores klienters produkter med henblik på salg og klare alt fra Gigabit-fattige-forstadsfruer til SMS-sultende-svigermødre. Underholde børn, mens deres forældre bliver skrevet ind som kunder, af din kollega – Ja du skal kunne alt det der med mennesker eller have lyst til at lære det?

 

Er du bosat på Fyn og drømmer du om at blive:

Account manager? – Teamleder eller Salgschef?

 

Så det nu du har muligheden og vores virksomhedspolitik er, at vi hverken kigger på alder, uddannelse eller erfaring – men kun PERSONLIGHED. Vi udvikler, uddanner og forfremmer helst fra egne rækker, for vi ved at vores medarbejdere er vores fremtid. 

 

Vil du stå i butik resten af dit liv - eller styre din egen?

Hos os går vi op i den enkeltes succes. Vi vil hellere have stor succes med det rigtige team fremfor mange medarbejdere der gir middelmådige resultater. Det mærkes tydelig på vores sammenhold og du styrer selv din løn, din jobtitel og fremtid, via. din indsats og der er intet loft for din indtjening. 

Vi ønsker at vise salgsverden at, der er masser af muligheder for at lønne sine sælgere godt – og du kan med den rette vilje få din højeste lønseddel i din karriere, med hjem fra os.

 

Lyder dette som noget for dig?

Så byder vi gerne på en kop kaffe, så vi kan fortælle dig lidt om dine muligheder hos os og vores ambitioner for AM Fyn.

 

Kort om AM sales

AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Naturprodukter, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet.

 

Vi har på 9. år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolte af.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Account Manager / SELLER PHONE

Seller Group IVS

Odense
Er du skarp på en telefon, og god til at holde flere bolde I luften af gangen? Så er det dig vi mangler! Vi søger 2 Account Managers som skal kunne håndterer interne og eksterne opgaver indenfor Salg, Mødebooking, Analyse og kundeservice. Primært vi...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:5. november 2018

SALES MANAGER - CLEANTECH

TARGET Headhunting ApS

Odense
- med reference til Adm. Direktør VIRKSOMHEDEN FlowVision A S blev grundlagt i 2006 og er i dag en sund virksomhed med mere end 70 kørende anlæg installationer på verdensplan. Herudover har FlowVision løst utallige konsulentopgaver for nøglekunder i...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:19. november 2018

Freund Elektronik A/S søger Teknisk sælger/ Sælger

FREUND ELEKTRONIK A/S

Freund Elektronik A S beskæftiger sig med med projektering, rådgivning og teknisk support af tekniske produkter til danske byggeprojekter. Vi er et handels- og installationsfirma, der hovedsageligt beskæftiger sig med salg af svagstrømsanlæg indenfo...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:29. november 2018

Account Manager

Chili Security

Vi har markedets stærkeste softwareprodukter kan du sælge det? Vi søger flere resultatorienteret Account Manager, der skal sikre salg til nye og eksisterende kunder. Du bliver en del af en ambitiøs IT-virksomhed med fart på, hvor du har rig mulighed...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:12. november 2018

International Account Manager

Flexofold

Odense
Som ansat i Flexofold får du mulighed for at blive en del af en ekspanderende nicheforretning. Med reference til virksomhedens general manager bliver din opgave at udvikle og øge forretningens kundeportefølje, som i dag består af store værfter, forh...
Indrykket:15. oktober 2018
Udløbsdato:19. november 2018