Account manager med ambitioner indenfor salgsledelse

Vi er henrykte over at søge en masse nye kolleger, da vi grundet en større efterspørgsel, igen skal være repræsenteret på Fyn.

 

Vi kommer til at kopiere succesen fra vores 3 andre kontorer i Danmark og skal i løbet af 2018 nå op på 12-18 medarbejdere, heriblandt 3-5 ledere - måske det er dig?

 

Du skal repræsentere vores klienters produkter med henblik på salg og klare alt fra Gigabit-fattige-forstadsfruer til SMS-sultende-svigermødre. Underholde børn, mens deres forældre bliver skrevet ind som kunder, af din kollega – Ja du skal kunne alt det der med mennesker eller have lyst til at lære det?

 

Er du bosat på Fyn og drømmer du om at blive:

Account manager? – Teamleder eller Salgschef?

 

Så det nu du har muligheden og vores virksomhedspolitik er, at vi hverken kigger på alder, uddannelse eller erfaring – men kun PERSONLIGHED. Vi udvikler, uddanner og forfremmer helst fra egne rækker, for vi ved at vores medarbejdere er vores fremtid. 

 

Vil du stå i butik resten af dit liv - eller styre din egen?

Hos os går vi op i den enkeltes succes. Vi vil hellere have stor succes med det rigtige team fremfor mange medarbejdere der gir middelmådige resultater. Det mærkes tydelig på vores sammenhold og du styrer selv din løn, din jobtitel og fremtid, via. din indsats og der er intet loft for din indtjening. 

Vi ønsker at vise salgsverden at, der er masser af muligheder for at lønne sine sælgere godt – og du kan med den rette vilje få din højeste lønseddel i din karriere, med hjem fra os.

 

Lyder dette som noget for dig?

Så byder vi gerne på en kop kaffe, så vi kan fortælle dig lidt om dine muligheder hos os og vores ambitioner for AM Fyn.

 

Kort om AM sales

AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Naturprodukter, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet.

 

Vi har på 9. år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolte af.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Account manager til salg af Fullrate produkter.

AM Odense

Grundet markant større efterspørgsel fra vores klient Fullrate søger vi nu nye talenter til vores salgsafdeling. AM er et sted, der byder alle personligheder velkommen. Du kan nå langt hvis du har høje ambitioner eller blot bruge AM som et springbræ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

AM søger nye sælgere til næste spring i deres karriere

AM Odense

Odense
Hvorfor søger vi nye personligheder? Fordi vi er en virksomhed der er i en rivende udvikling og vi har svært ved at følge med. Udover det så er vi så attraktive at vi har brug for flere hænder! Har du hørt den historie før? Det har du helt sikkert o...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Key Account Manager til international koncern i vækst

Alumeco A/S

Odense
Ansvarsområder: Du vil få et selvstændigt ansvar for at opdyrke, udvikle og drive salget hos eksisterende og nye potentielle storkunder. Ansvaret spænder fra indledende salg, forhandling med leverandører, herunder strategisk indkøb til levering og o...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Account Manager til El-Salg - Trekantområdet

Ambizzion ApS

Vil du være med til at fortsætte væksten i en sund Gazelle virksomhed, der har en stærk konkurrenceplatform og virksomhedskultur? Kan du dokumentere gode BtB salgsresultater, og er du blandt branchens bedste til opsøgende salg? Er du en selvstændig ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Trainees til lederstillinger - Teamledere & Salgschefer Aalborg, København og Odense

AM Odense

Hvem er AM? Måske Danmarks mest anerkendte salgsbureau. AM er med hovedsæde i Aalborg og 9års erfaring en af de mest erfarne virksomheder i Field Marketing branchen i Danmark. Vi arbejder med Field Marketing også bedre kendt som, direkte salg eller ...